Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 03 авг 2016 16:00

ЕМИЛ написа:Още първия мач се изложихме .Не бихме и не чак толкова силните Марибор .....
Незабавна оставка на дърттата пърцуца

И да си върнем треньора на Черно Море ли, айде няма нужда. Нали точно той забърка тази каша, плащаме и в момента за неговата несъстоятелност. Ако искаме да излезем от тинята е време тримата собственици да се бръкнат дълбоко в джобовете като за начало, няма пари не е оправдание.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 авг 2016 16:09

ralka_levskarka написа:Деса с мускулно разкъсване. Честито.

С оглед на показаното от него си е точно за честитяване.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 авг 2016 16:36

metodito написа:
mikata написа:Аз лично не виждам Бг треньор да става за Левски, освен Херо и Мъри

Георги Василев?
Ако бяме нормална държава, щях да спомена името на Любо Пенев, но не сме нормална държава. Любо е абсолютното перде, простак във възможно най-положителния смисъл на думата. Тоя ще ги шамари на ставане и на лягане. И няма да се кланя на мениджърите. На нас ни трябва точно такъв - простак, но и борец. Може и да е супник, но е доказал, че е борец и професионалист.

Херо -не! Няма значение какъв е като треньор. Добър е като треньор, но като човек не става. И ще мрънка за чужденци.

Напълно съм съгласен с мнението ти. Много точен коментар за треньорите, а също си помислих за Гочето(щом сме тръгнали да вадим треньори от нафталина :) :) ). За Любо Пенев и Херо също(не мисля, че в момента ще ни трябват чужденци, още повече такива които можем да си позволим).

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 03 авг 2016 16:52

OGI1914RZ написа:
CSKA69 написа:Методи Томанов и неговия екип си вършат перфектно работата в селекционен план. Яд ме е, че работи за Разград, а не за ЦСКА, но ние вече имаме другият наистина добър екип в България - този на Стойчо Стоилов. В Левски през последните години тези селекционни екипи не свършиха кой знае колко добра работа...

След назначаването на М.Томанов започнаха грешките в селекцията на Лудогорец: Л.Саша,Платини,Хамза,Анисе,Витиня...и хипер перлата на перлите Браян Ангуло... без скаутско звено бяха привлечени за сега най успешните от входящите: Безяк,Марселиньо,Моци,Кейсара...

В грешка си приятелю, защото Методи Томанов е в Лудогорец от самото начало на проекта! Домусчиев го назначи за спортен директор именно заради заслугите му по селекцията ;) Ясно е, че има и грешки, но повярвай ми, той стои зад привличането на всичките големи футболисти там още от Шоко насам ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 03 авг 2016 17:00

CSKA69 написа:
OGI1914RZ написа:
CSKA69 написа:Методи Томанов и неговия екип си вършат перфектно работата в селекционен план. Яд ме е, че работи за Разград, а не за ЦСКА, но ние вече имаме другият наистина добър екип в България - този на Стойчо Стоилов. В Левски през последните години тези селекционни екипи не свършиха кой знае колко добра работа...

След назначаването на М.Томанов започнаха грешките в селекцията на Лудогорец: Л.Саша,Платини,Хамза,Анисе,Витиня...и хипер перлата на перлите Браян Ангуло... без скаутско звено бяха привлечени за сега най успешните от входящите: Безяк,Марселиньо,Моци,Кейсара...

В грешка си приятелю, защото Методи Томанов е в Лудогорец от самото начало на проекта! Домусчиев го назначи за спортен директор именно заради заслугите му по селекцията ;) Ясно е, че има и грешки, но повярвай ми, той стои зад привличането на всичките големи футболисти там още от Шоко насам ;)

Може и така да е,приятелю. Макар че съм Левскар,аз съм от Разград и волю не волю ставам свидетел на случващото се тук. Не споря защото не следя чак изкъсо процесите, но ако не греша Томанов дойде в Разград преди две години.Ако ти се занимава разрови,прочети или попитай в форума на Лудогорец.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 авг 2016 17:10

georgievgi1976 написа:Голямата грешка на Българските клубове ,че не осигуряват изява на млади Български футболисти.Груба грешка на Левски ,е че не подържа втори отбор в Б група.Питам школата на отбора от колко години работи?Защо няма имена ?
Кой умник реши да налива пари в мади африканци.Вместо заплатените 200 000 евро за Адениджи ,заплата на Менголо да бяха създали 2 отбор в Б група.Да се обиграват юноши и да се залага на тях.

Защото Гонзо си е решил, че тези идват научени и няма нужда повече да се работи с тях. Подобно е модата на запад да се купуват араби.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 авг 2016 17:27

Синьо сърце написа:Стига мрънкяхте, обясни ви се: до 5 години отдолу идват поне 15 момчета с качества. Първите двама са налице-Кабов и Станислав( Краев, Мики и Деян не ги слагам в сметката). Дотогава ще трябва да се справяме с наемници.
Трябва да се признае още нещо- че негрите, шведа, перуанеца са все млади момчета. Тепърва ще се развиват и доказват.
Излишно е от еуфории да се изпада до трагедии и обратно. Това е пътят-със скромен бюджет, докато се разплатим, и още инвестиции в школата. Да, евентуално раздвижване в края на месеца може да влее доста свежи пари, но и преди съм казвал-важно е кой и как ги използва. Терени на Раковски, закрит терен на Герена, непрекъснато повишаване на качеството на треньорите-и нещата ще се получат.

Въпроса е с какви наемници, дори и аз на 31 имам повече потенциал, и мога да се развивам повече от перуанеца и негрите.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 авг 2016 17:38

Player написа:
Синьо сърце написа:Стига мрънкяхте, обясни ви се: до 5 години отдолу идват поне 15 момчета с качества. Първите двама са налице-Кабов и Станислав( Краев, Мики и Деян не ги слагам в сметката). Дотогава ще трябва да се справяме с наемници.
Трябва да се признае още нещо- че негрите, шведа, перуанеца са все млади момчета. Тепърва ще се развиват и доказват.
Излишно е от еуфории да се изпада до трагедии и обратно. Това е пътят-със скромен бюджет, докато се разплатим, и още инвестиции в школата. Да, евентуално раздвижване в края на месеца може да влее доста свежи пари, но и преди съм казвал-важно е кой и как ги използва. Терени на Раковски, закрит терен на Герена, непрекъснато повишаване на качеството на треньорите-и нещата ще се получат.

Аз не съм чул някой да е обяснявал такова нещо, но дори да е така има няколко големи "но".
Едно е детския футбол, друго е мъжкия. Я станат толкова добри, я не станат. Значи чакаме още загубени години. Едва ли някой има време за губене, да не говорим за години. Значи трябва да се направи нещо до тогава. И какво става ако тези момчета стигнат до първия отбор. Започват да играят по-малко и да навлизат в мъжкия футбол и ако им се получава, веднага при първа оферта ще ги продадат. И тогава какво правим. Чакаме други с години и те ще бъдат веднага продадени и ето затворен порочен кръг.Но нека бъден докрай оптимисти и да погледнем какво става, ако тези момчета са вече в отбора и не сме ги продали за някое друго евро и играят много добре. Тогава идват ситуации като в Разград и Ловеч преди година, къде се отменят голове или като срещу Монтана и много други, където не ни дават дузпи за волейбол и контузени футболисти. Минала година ако някой не помни, ще припомня че пак в първия кръг не ни дадоха дузпа в Коматево, за разбита уста на наше момче. Нищо не е случайно. Режат ни грубо, защото няма никой в БФС и защото нямаме никой начело на Герена. докато е така, нищо няма да спечелим. Всички се правят на много добри в Левски. Намираме се в джунгла, а не в кралски двор, че да действаме само с добри обноски. Все пак с пистолет и добри обноски, ще стигне всеки по-далеч, отколкото само с добри обноски. Като ни удрят шамар, трябва да им ударим два! А за удар под кръста, трябва да ги пребием! Само това ще помогне. Другото са залъгалки за шарани.

Първо трябва да си върнем уважението в другите, а това става не само с победи, а с мъжка игра, победите и титлите са следващата крачка, тогава да видим колко ще са смелчаците да те ощетят. Срамно е да говориш за ощетяване срещу Монтана, при положение, че срещу такива отбори ако ти отменят един гол, ти просто вкарваш два, ако ти отменят два, вкарваш три.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 авг 2016 18:02

bilyaletdinov написа:Нещата са много комплексни. Лошото е, че рядко се сещаме за тях. Парите са много важен фактор, ама не са всичко. Последниия пробив на българските отбори, изключвам това което прави Лудогорец, беше благодарение на силните български играчи, а не толкова на скъпоплатените чужденци. В Левски играеха Елин, Живко, Пелето, Боримиров, Телкийски, Бабингада, Гошо Петков на вратата. Ядрото беше от много класни български играчи. В ЦСКА цъкаха Янев, Илиев, Тунчев, Жоро Илиев, Тъча, Велизар Димитров. Дайте да ги сравним с настоящите Галчевци, Мечки, Венцита и т.н. Разликата е очевидна. Не е случайно, че за една бройка не се класирахме на ЕВРО 2008, като кмахме повече спечелени точки от половината отбори заели второ място в групата. Тогава имаше силни български играчи, може би едни от последните добри играчи. Не случайно все още няма по-добри от Камбура, Жоро Илиев и Гъргоров. Та един Черно Море с нищо и никакъв бюджет щеше да одере кожата на Щутгарт насред Германия!!!
Снощи най-слабите за Разград бяха българите. Успехите им идват от силните чужденци, а преди 10 години тези чужденци бяха нужното допълнение, а не основата на отборите ни...
Докато не започнем да произвеждаме добри и научени български играчи няюа да се получат нещата.

Имам чувството, че в момента се става футболист основно не заради удоволствието което ти носи играта,а само заради известността и натискащите ти се курви.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 03 авг 2016 18:06

milen.hristov написа:
Първо трябва да си върнем уважението в другите, а това става не само с победи, а с мъжка игра, победите и титлите са следващата крачка, тогава да видим колко ще са смелчаците да те ощетят. Срамно е да говориш за ощетяване срещу Монтана, при положение, че срещу такива отбори ако ти отменят един гол, ти просто вкарваш два, ако ти отменят два, вкарваш три.

Има си правила и трябва да се спазват. Не всеки път се получава това да се вкарат много голове. ''И най големите отбори в света се случва да победят минимално някой слабак или дори да завършат наравно. В такива мачове интригата свърша до първия гол. Слабите отбори по принцип се държат докато допуснат гол. Трябва и дузпи да се дават като ги има и голове да се зачитат. Или си на мнение, че трябва да играем винаги с някакво хенди. Да ни отменят голове, пък ние да вкарваме още и още. Няма такива работи. Ако трябва ще бием само с по един гол и то само след дузпи, ако така се случи.

Върни се в “Левски”