damyanov1963 написа:NOMER14 написа:Чудя се защо е пусто тук, а то софиАнци си правели Прайд.
Като се върнат, ще разправят.
Какво е това прайт?
1. Гордост, надменност...
2. Стадо, глутница
3. Разцвет, апогей...
За мен са надменна глутница.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:NOMER14 написа:Чудя се защо е пусто тук, а то софиАнци си правели Прайд.
Какво е това прайт?
realno написа:damyanov1963 написа:NOMER14 написа:Чудя се защо е пусто тук, а то софиАнци си правели Прайд.
Какво е това прайт?
2. Стадо, глутница
3. Разцвет, апогей...
damyanov1963 написа:realno написа:damyanov1963 написа:NOMER14 написа:Чудя се защо е пусто тук, а то софиАнци си правели Прайд.
Какво е това прайт?
2. Стадо, глутница
3. Разцвет, апогей...
Мене не ме интересува какви са.
По времето на прайда има и контра Прайд.
Сега, едните ги охранява полиция, да видим другите дали ще ги охранява.
Щото нали е демокрация, всеки има право да си изказва свободно мнението, без да го натрапва на останалите.
realno написа:damyanov1963 написа:realno написа:damyanov1963 написа:NOMER14 написа:Чудя се защо е пусто тук, а то софиАнци си правели Прайд.
Какво е това прайт?
2. Стадо, глутница
3. Разцвет, апогей...
Мене не ме интересува какви са.
По времето на прайда има и контра Прайд.
Сега, едните ги охранява полиция, да видим другите дали ще ги охранява.
Щото нали е демокрация, всеки има право да си изказва свободно мнението, без да го натрапва на останалите.
Няма контрапрайд, а шествие. Глутницата е само една.
damyanov1963 написа:И какво да отговарям на внучката ми, ако пак ме попита какво означава кръгчето с 12 на някой филм?
1914.1902 написа:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
TristaNNN написа:NOMER14 написа:billytrail написа:Не са и най-силните. Тия контроли имам чувството, че ги играят за букмейкърите ...
Букитата не пускат такива мачове.
Пускат, пускат. Бетано бяха пуснали Тирето.
Потребители, разглеждащи този форум: Aronaks и 11 госта