OGI1914RZ написа:Нека си представим че така чаканата смяна на собствеността ни донесе солиден,фин,богат собственик.Да си представим че той ще обича Левски, и ще е щедър спрямо идеята да сме конкурентоспособни на Лудогорец от към селекция.Кой читав играч ще избере да подпише с български отбор,в първенство играещо се на 8 стадиона при "елит" от 14 отбора, средна посещаемост на мачовете не повече от 1500 човека, тренировъчни бази строени през 1970г. , треньори с мислене и разбиране за футболната игра с мислене също от 1970г. крайно критични и взискателни фенове,способни да обявят всеки за некадърник само за три мача?При оферта от такъв клуб, играчът би се допитал до други футболисти и мениджъри, работили с български клубове.Какво ще отговорят според вас?
Има ли Левски реално работещо скаутско звено? Мисля че няма шанс да привлечем добър футболист играещ редовно в европейски средняшки отбор. Южна Америка е пълна с таланти, играещи за смешни пари, мечтаещи да опитат късмета си в Европа.Толкова ли скъпо ще излезе на клуба ни, да изпрати 4 човека за три месеца да наблюдават мачове на отборите от месното първенство.Не говоря за грандовете в Бразилия и Аржентина, техните играчи са скъпи.... Сигурен съм че след всеки период от три месеца в годината, ще бива откриван поне един "нешлифован диамант"... Погледнете Луческу и "Шахтьор"... бях чел някъде че вторият отбор на "Шахтьор" бил изцяло от 17/18 годишни бразилчета... адаптация,изчистване на слабости и разполагаш с млад почти завършен, скъпоструващ играч. Не съм фен на наемниците и чужденците за сметка на нашенци, но някой да ми каже, днес, с неограничен бюджет кои наши играчи би искал да има в Левски.
Иска ми се новопривлечените играчи да вдигат поне малко нивото си, идвайки в Левски. Примери да дойдат, и да приключат с футбола...много. Сигурен съм че повече от половината привлечени и натирени след това бяха не лоши футболисти. Сигурен съм че и сегашния отбор има не лош потенциал, надявам се да дойдат по добри помощници, тогава и Иван и Андрей може да са ни треньори в тандем
Да много правилно. Щом в Левски футболист като Минев се има за класа значи нещата не са добре