gihuelo написа:Ама никой не ми отговори от сините братя на въпроса станаха ли повече черните в Левски в сравнение с ЦСКА?
Повече от двама българи играят при нас.......
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
gihuelo написа:Ама никой не ми отговори от сините братя на въпроса станаха ли повече черните в Левски в сравнение с ЦСКА?
NOMER14 написа:Питаха ли го какво каза Гонзо за Бербо?
Припомням: Първо да видим дали може да работи нещо, а след това дали може да управлява нещо. След като феновете на ЦСКА и ръководството на клуба искат Бербатов за президент на БФС, предлагам им, да го вземат за изпълнителен директор, спортен директор, за треньор… Но съм убеден, че и те не са сигурни, че може да се справи. Да поработи някъде, за да видим дали става за нещо. Тогава да дава коментари за каквото и да е било
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:gihuelo написа:Ама никой не ми отговори от сините братя на въпроса станаха ли повече черните в Левски в сравнение с ЦСКА?
Негрите се броят наесен, след края на трансферния прозорец!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
bubka написа:TristaNNN написа:gihuelo написа:Ама никой не ми отговори от сините братя на въпроса станаха ли повече черните в Левски в сравнение с ЦСКА?
Негрите се броят наесен, след края на трансферния прозорец!
На Левски защо са му негри?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта