Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот korteneca » 01 авг 2016 17:15

Не виждам причина Венци да си рита столчето на работното място. Едва ли ще си намери по-голям отбор от Левски, ако приемем, че пропуска нарочно. За мен вината за слабостта на отбора е първо в тримата уж собственици. После в останалите от УС включително НКП и Тръста. След това са спортните директори, треньори, футболисти и накрая сме ние, защото си мълчим и търпим да се гаврят с нас. Аз лично не съм виждал друг клуб да прави едни и същи грешки година след година. Дори да опита някаква промяна накрая грешките се оказват същите. За мен възможностите са две: умишлено се прави Левски да е слаб или просто цари тотална некадърност на всички нива в клуба. :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2016 17:27

korteneca написа:Не виждам причина Венци да си рита столчето на работното място. Едва ли ще си намери по-голям отбор от Левски, ако приемем, че пропуска нарочно. За мен вината за слабостта на отбора е първо в тримата уж собственици. После в останалите от УС включително НКП и Тръста. След това са спортните директори, треньори, футболисти и накрая сме ние, защото си мълчим и търпим да се гаврят с нас. Аз лично не съм виждал друг клуб да прави едни и същи грешки година след година. Дори да опита някаква промяна накрая грешките се оказват същите. За мен възможностите са две: умишлено се прави Левски да е слаб или просто цари тотална некадърност на всички нива в клуба. :roll:

Ами, той и Батков работеше срещу "Левски", но се получаваха нещата....
В спортно отношение - не виждам "Левски" на терена от Кокала насам - хъса да биеш, два да ни вкарат, ние три да върнем. Някакви дропли гледам само. Страхливи треньори, които пренасят страхливостта си на футболистите - Илиян Илиев, Митов, Сухото, Стоев, Костов, Пепе, Ясен(а сега май и Майстора) - кой от тези можеше да върне непримиримия ни дух? Та те си бяха посредственици, носещи посредствеността си със себе си. ОтборИТЕ на "Левски" в последните осем години не гонят никакви цели. Лъч надежда при Ясен. Това е. Както казваше царя - трябва да ни се смени чипа... :roll: Отделно е въпроса колко от тея футболисти са гонили цели в предишните си отбори - Де Нойер ли или Мечката, Сашко, Пиргов, Венци, Деса?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 авг 2016 17:38

JackPackage написа:
Люпко реве за нападател, но според мен ни липсва плеймейкър, играч който може да даде извеждащ пас зад защитата (тип Дарко, Бедоя) - вчера цялата ни игра беше пасове между защитниците, пас към Джери/Жоро, те оттам за някое от крилата и центриране към наказателното....срещу такива затворени отбор пак ще е голяма мъка.

Братле, ами те и Литекс при Люпко така си играеха, само че имаха онзи Асприля, който им решаваше мачовете с индивидуализма си.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 авг 2016 17:40

Аз не очаквам Петрович да изкара до зимата. Това не го казвам, защото съм от "антилюпковците", а защото така ми изглежда отстрани. Да, вярно е, че имаме няколко неприятно контузени състезатели, които спокойно биха могли да бъдат фактори в титулярния състав, но сякаш след първите ни три официални мача се забелязва, че нещо цялостно не върви в отбора. Не знам как стоят нещата в съблекалнята и на тренировките, но сякаш прозира някаква дистанция между треньор и футболисти, а това определено няма да доведе до нищо добро, хеле пък в дългосрочен план. Имам чувството, че покрай многото изказвания за селекцията и качествата на личния състав още по време на подготвителния лагер страните започнаха да губят доверие една към друга и хич не ми се мисли каква подготовка е проведена, Сега може би ще кажете - ама срещу Марибор играха супер, бореха се, раздадоха се, да - факт, но сякаш играчите го направиха заради самите себе си, просто за да докажат, че ги бива и в никакъв случай не отстъпват по качества и хъс пред разни нови евентиуални негра и латинковци. Дано да греша.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 авг 2016 17:58

delqnski47 написа:Венци е чорбар.Даже той сам си го каза.Не знам какво толкова искате от него....даже това е много. 8-) И аз да съм на негово място,и аз ще играя зле...нормално.Природа си е това. :lol: :lol:

Не ги знам кви милиционери са били едно време, ама сега ич ги няма - превзехме ги отвътре без да се усетят ;)
Венци на терена, Любко на скамейката и Пелето в офиса ..... даже за единия акционер се чува, че е чорбар ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

georgievgi1976
Контакти:

Мнениеот georgievgi1976 » 01 авг 2016 18:04

Голяма грешка бе изтърваването на Гонзо.Има заряд в него и не е лош треньор.ТИМ го оценяват и му дават шанс да се прояви.Лоши играчи водил ,а словакът Марек Кузма.Много класен нападател.Имайки в състава и Георги Илиев работите са сериозни.Гонзо ви каза ,преди година за 4 месеца нула лева заплата.Поради липса на пари 4 месеца без заплата.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 01 авг 2016 19:38

georgievgi1976 написа:Голяма грешка бе изтърваването на Гонзо.Има заряд в него и не е лош треньор.ТИМ го оценяват и му дават шанс да се прояви.Лоши играчи водил ,а словакът Марек Кузма.Много класен нападател.Имайки в състава и Георги Илиев работите са сериозни.Гонзо ви каза ,преди година за 4 месеца нула лева заплата.Поради липса на пари 4 месеца без заплата.

Стига глупости, Гонзо е ГЛАВНИЯ виновник за дереджето ни.

georgievgi1976
Контакти:

Мнениеот georgievgi1976 » 01 авг 2016 19:47

Гледай мача с Пирин

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2016 22:28

georgievgi1976 написа:Гледай мача с Пирин

Гонзо беше твърде кратко треньор на "Левски". Много ми е интересно, тея дето твърдяха, че Гонзо бил се месил и на Костов, и на Стоев и бил вместо Ясен треньор къде са сега? С това, което постигна и ще продължи да постига с Черо море натрива сол на всички, които твърдяха тея глупотевини.
sansiro7 има друго предвид. Но и той не е съвсем прав. Защото при второто му пришествие :mrgreen: , Гонзо попадна в баси батака. Гонзо направи нещо, което нито Наско, нито някой от ръководителите на Литекс, ЦСКА, Разград не са правили никога. И това малко хора му го признават на Гонзо. Доста удобно. Става дума за треньора. Той се опита да промени статуквото да се гони треньора след две загуби. Това няма как да му се отрече. Друг е въпросът какви бяха треньорите при него, но това е мое лично мнение. Наско щеше ли да остави Стойчо след финала? Нали? И нямаше да бъде правилно. Костов го уволни Иво. И него Гонзо щеше да остави. С което пак не съм съгласен, но аз пък какво разбирам. Важен е принципа.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2016 22:32

TristaNNN написа:Аз не очаквам Петрович да изкара до зимата. Това не го казвам, защото съм от "антилюпковците", а защото така ми изглежда отстрани. Да, вярно е, че имаме няколко неприятно контузени състезатели, които спокойно биха могли да бъдат фактори в титулярния състав, но сякаш след първите ни три официални мача се забелязва, че нещо цялостно не върви в отбора. Не знам как стоят нещата в съблекалнята и на тренировките, но сякаш прозира някаква дистанция между треньор и футболисти, а това определено няма да доведе до нищо добро, хеле пък в дългосрочен план. Имам чувството, че покрай многото изказвания за селекцията и качествата на личния състав още по време на подготвителния лагер страните започнаха да губят доверие една към друга и хич не ми се мисли каква подготовка е проведена, Сега може би ще кажете - ама срещу Марибор играха супер, бореха се, раздадоха се, да - факт, но сякаш играчите го направиха заради самите себе си, просто за да докажат, че ги бива и в никакъв случай не отстъпват по качества и хъс пред разни нови евентиуални негра и латинковци. Дано да греша.

Съгласен съм с всичко, което си написал. И моите наблюдения - това за дистанцирането са същите, като моите.

Бих допълнил и нещо друго, което си е спекулативно доста, но Станислав Ангелов, според мен не е зад Люпко.

Върни се в “Левски”