miro_rz написа:1914.1902 написа:По-добре да сменят програмата.
То да не ти е Ефбет лига?
Вие сте си на Герена, другите на Армията, пък Ботев на В.Левски!
6 агитки в София в един ден?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
шивача написа:Вълчан написа:шивача написа:Очаквано на Видов ден подуенци отнесоха най- тежкия жребий. Господ гледа!
Голям ... лапни голяма дума не казвай. Може да е дошло времето и македонски отбор да прескочи червените.
Възможно е, шанса е 80/20 , но топка е, така че.... Все пак от друга гледна точка вие имахте късмет, защото при отпадане от Паок няма да има подигравки, щото на хартия са над вас.
1914.1902 написа:miro_rz написа:1914.1902 написа:По-добре да сменят програмата.
6 агитки в София в един ден?
miro_rz написа:Ще има кОпон. В един ден мач на Армията, Герена и Васил Левски!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Домакинството няма, как да бъде сменено едностранно.
УЕФА ще размести мачовете вторник, сряда, четвъртък.
Все пак първо да си гост, а след това домакин също има своето предимство и т.н.
Sstefanov написа:Искам с Ботев да играем в един ден в София. И на тези гръцки шматки, да им се види тясна. И да паднем голяма работа, не сме дорасли още да бием когото и да било в Европа.
Ботевистите и те протриват ръце да сме в един ден, че дори и през ден да е. Ако допускат гостуваща агитка в Солун, ще бъде интересно. Спокойно можем да отидем 2000 човека.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino и 18 госта