realno написа:delqnski47 написа:peliforewer написа:Делянски след като Слави иска да предизвика избори за да ги спечелят ГЕРБ и Копейкин какво трябва да коментираме повече за решението да се оттегли от коалицията.Най-големият губещ сега е ИТН, голяма част от симпатизантите им ще гласуват за ПП.Не е и нормално през 6 месеца да правим избори, а отидем ли на служебно правителство без Парламент губим едни 12млд лв европейски пари които ни се полагат до края на годината, тогава наистина Държавата може да фалира.
Старата изтъркана опорка на Бойко ''Не ме сваляйте от власт, щото ще дойдат комунистите'' :D :D :D
Сега като са комунистите част от властта.... проблем няма, но опорката е друга . ''Не ме сваляйте от власт,щото ще дойде ГЕРБ''....
Не мога да повярвам какви баламурници сте и как ви чукат с една и съща стратегия. Просто не е истина.
Не важно дали нещо звучи еднакво, а КОЙ го казва. Едно е когато една крадлива мутра казва, не ме сваляйте защото......, друго е когато честни и открити хора, които са решени да се преборят с мафията казват, не ни сваляйте, защото......... Но това е друга е тема, от която си много далеч. Първо трябва да осъзнаеш, че и без Мутрите има бъдеще за страната.
Мисля, че си наистина искрен и откровен в тази твоя Вяра :) Така като те чета чак ми става мило.