Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2022 15:20

realno написа:
delqnski47 написа:
rsk написа:Делянски, ти партията на Слами ли подкрепяш? Изненадваш ме. Преди май много се кефеше на Груди(който много помогна за фалита на ФК Лупи, впрочем). Сега го храниш...

Подкрепям страната на истината и адски презирам политици, които говорят едно, а на следващия ден - друго.
Тома Биков, Сачева, Даниел Митов, Руди Василев и останалите отцепници от ИТН. Има интервю с тоя Радулов преди 2-3 дена, който казва, че било правилно решение ИТН да излезе от коалицията. Вчера говори СЪВСЕМ друго. Тея неща за мен не са нормални, но това е може виждане.

ХАхахахахахаха. Това казано от устата на припок, който всеки ден лъже, че Литекс е ЦСКА. Отново доказваш, че живееш в паралелна вселена без връзка с реалността. Продължаваш да се излагаш като татуиран гологлав чалгар, хванат в лъжи от собствените му депутати. :)))

Кой се излага бе аз цитирам на кирчо тъпото какво говореше на синдикатите в министерски съвет и как ги убеждаваше да нямало избори, че Възраждане, че Янев... ала бала :))) Само ти не си разбрал...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 юни 2022 15:27

delqnski47 написа:
realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:Как какъв? Този дето има милиарди, огромен бизнес и ви издържа. Какво образование има?
А чалгаря за когото се разбра, че е част от мафията и много богат бизнесмен за когото гласуваш? Какво образование има?
Ако тези не ти харесат, дай име на човек, който е достатъчно образован според твоите критерии, че да е достоен за МП.

Николай Василев.
Иначе доказваш за пореден път каква си балалайка. Бил разбрал, че Слави е мафията моля ти се. Кога го разбрахте, вчера ли ? Къде беше Юди Василев до оня ден. С кого беше коалиция Кирчо ? И ти им вярваш дословно...
Заслужаваме си Съдбата->

Като те гледам и вчера на си разбрал, че чалгаря е част от мафията. Какво чакаш, да ти признае лично ли? Ето за това си припизнавач на друг клуб. :)))
Заради такива като теб сме на това дередже.

На Руди му припари под дупето, че партията му го махна от министерското кресло и започна да говори за ''мафия''. Много угодно.
Кокорчовците са заплашени от нови избори(а те много добре знаят, че ще загубят. Дори и Кирчо си го призна в оня звукозапис където го бяха записали. Помниш ли? Там със синдикатите ;) ) и започнаха да говорят за ''мафия''. Много угодно.

А ти си една балалайка ;) Но е напълно безплатно и законно да бъдеш такава, така че няма проблем.

Какво са спечели ли че да загубят? Правиш ли връзка с главния мозък? Ще загуби народа, защото мафията ще продължи да смучи ресурсите на държавата и народа ще продължи да бъде ограбван и да страда, а населението да емигрира. Но ако продължат да управляват ще загуби мафията, защото Мутренско-чалгарската омерта се ояде. Ако ПП са спечелили нещо това са закани и заплахи за живота си.
Ако някой се страхува от изборите това е мафията, защото не могат да купуват гласове. А загубят ли мнозинството в парламета, страданията им ще продължат и ще трябва да се строят нови затвори, а Славчо и сценаристите ще им правят всеки ден "шоуто на Слави", зад решетките.

Значи Кирчо лъже в оня звукозапис със синдикатите, че се страхува от избори ли :D :D Само ти не си разбрал, че Копейката ще вдигне двоен резултат и Янев чука на вратата, ама това е щото си бот.

Пак обяснявам, дано разбереш. Политик може да се страхува от избори за да не влезе в затвора и загуби всичко, което откраднал или заради това да не победи мафията и загуби народа. Ти си отговори от какво се страхува Кирчо. Аз знам отговора и без да слушал всичките ми интервюта, записи, жълти клюки и чалгарски съчинения .
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2022 15:32

realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:
delqnski47 написа:Николай Василев.
Иначе доказваш за пореден път каква си балалайка. Бил разбрал, че Слави е мафията моля ти се. Кога го разбрахте, вчера ли ? Къде беше Юди Василев до оня ден. С кого беше коалиция Кирчо ? И ти им вярваш дословно...
Заслужаваме си Съдбата->

Като те гледам и вчера на си разбрал, че чалгаря е част от мафията. Какво чакаш, да ти признае лично ли? Ето за това си припизнавач на друг клуб. :)))

На Руди му припари под дупето, че партията му го махна от министерското кресло и започна да говори за ''мафия''. Много угодно.
Кокорчовците са заплашени от нови избори(а те много добре знаят, че ще загубят. Дори и Кирчо си го призна в оня звукозапис където го бяха записали. Помниш ли? Там със синдикатите ;) ) и започнаха да говорят за ''мафия''. Много угодно.

А ти си една балалайка ;) Но е напълно безплатно и законно да бъдеш такава, така че няма проблем.

Какво са спечели ли че да загубят? Правиш ли връзка с главния мозък? Ще загуби народа, защото мафията ще продължи да смучи ресурсите на държавата и народа ще продължи да бъде ограбван и да страда, а населението да емигрира. Но ако продължат да управляват ще загуби мафията, защото Мутренско-чалгарската омерта се ояде. Ако ПП са спечелили нещо това са закани и заплахи за живота си.
Ако някой се страхува от изборите това е мафията, защото не могат да купуват гласове. А загубят ли мнозинството в парламета, страданията им ще продължат и ще трябва да се строят нови затвори, а Славчо и сценаристите ще им правят всеки ден "шоуто на Слави", зад решетките.

Значи Кирчо лъже в оня звукозапис със синдикатите, че се страхува от избори ли :D :D Само ти не си разбрал, че Копейката ще вдигне двоен резултат и Янев чука на вратата, ама това е щото си бот.

Пак обяснявам, дано разбереш. Политик може да се страхува от избори за да не влезе в затвора и загуби всичко, което откраднал или заради това да не победи мафията и загуби народа. Ти си отговори от какво се страхува Кирчо. Аз знам отговора и без да слушал всичките ми интервюта, записи, жълти клюки и чалгарски съчинения .

Ти на мен не ми обяснявай, щото аз съм много по подготвен от теб на тая тема :) Има си ясен звукозапис как Кирчо се страхува ''от Възраждане, от разни други партии..... що сега ще правим избори'' . Стига си го защитавал, че се разсмърдява още повече :)) Не ме карай да търся звукозаписа.
В момента в ръцете на Кирчо са двете най важни министерства. МВР и Министерство на финансите, което контролира финансите на всииички други министерства :)) Обяснявам за невежите. Който контролира тези две министерства, контролира държавата. :) Кирчо много добре знае къв шарен Парламент ще стане с още партии, ако дойдат извънредни избори и как Копейката ще вдигне двоен резултат и как ГЕРБ ще са първи пак :) И сега си е съдрал гъза от търсене на отцепници калинки :)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 юни 2022 15:43

delqnski47 написа:
realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:

Ти на мен не ми обяснявай, щото аз съм много по подготвен от теб на тая тема :) Има си ясен звукозапис как Кирчо се страхува ''от Възраждане, от разни други партии..... що сега ще правим избори'' . Стига си го защитавал, че се разсмърдява още повече :)) Не ме карай да търся звукозаписа.
В момента в ръцете на Кирчо са двете най важни министерства. МВР и Министерство на финансите, което контролира финансите на всииички други министерства :)) Обяснявам за невежите. Който контролира тези две министерства, контролира държавата. :) Кирчо много добре знае къв шарен Парламент ще стане с още партии, ако дойдат извънредни избори и как Копейката ще вдигне двоен резултат и как ГЕРБ ще са първи пак :) И сега си е съдрал гъза от търсене на отцепници калинки :)

Потвърждаваш думите ми. При едни избори има реалната опасност да спечелят ГЕРБ и сателитите на ГЕРБ, което не е добре за страната. Всяка промяна ще бъде задушена от мафията и техните инсталирани депутати. Нито една реформа няма да бъде извършена и ще продължим да копаем дъното. От това се страхуват, а не че партията им щяла да загуби изборите. Те са създали партията с една единствена цел и това не е за да печелят избори, а да подобряват живота на хората. Приятели са участвали при учредяването й и знам някои неща от "кухнята". Решени са да променят страната.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 юни 2022 15:55

Делянски след като Слави иска да предизвика избори за да ги спечелят ГЕРБ и Копейкин какво трябва да коментираме повече за решението да се оттегли от коалицията.Най-големият губещ сега е ИТН, голяма част от симпатизантите им ще гласуват за ПП.Не е и нормално през 6 месеца да правим избори, а отидем ли на служебно правителство без Парламент губим едни 12млд лв европейски пари които ни се полагат до края на годината, тогава наистина Държавата може да фалира.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2022 16:01

realno написа:От това се страхуват, а не че партията им щяла да загуби изборите. Те са създали партията с една единствена цел и това не е за да печелят избори, а да подобряват живота на хората. Приятели са участвали при учредяването й и знам някои неща от "кухнята". Решени са да променят страната.

Хахахахахахахахах. Оле....
Sofia.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 юни 2022 16:01

peliforewer написа:Делянски след като Слави иска да предизвика избори за да ги спечелят ГЕРБ и Копейкин какво трябва да коментираме повече за решението да се оттегли от коалицията.Най-големият губещ сега е ИТН, голяма част от симпатизантите им ще гласуват за ПП.Не е и нормално през 6 месеца да правим избори, а отидем ли на служебно правителство без Парламент губим едни 12млд лв европейски пари които ни се полагат до края на годината, тогава наистина Държавата може да фалира.

И за плоскоземците от ВъZраждане.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2022 16:03

peliforewer написа:Делянски след като Слави иска да предизвика избори за да ги спечелят ГЕРБ и Копейкин какво трябва да коментираме повече за решението да се оттегли от коалицията.Най-големият губещ сега е ИТН, голяма част от симпатизантите им ще гласуват за ПП.Не е и нормално през 6 месеца да правим избори, а отидем ли на служебно правителство без Парламент губим едни 12млд лв европейски пари които ни се полагат до края на годината, тогава наистина Държавата може да фалира.

Старата изтъркана опорка на Бойко ''Не ме сваляйте от власт, щото ще дойдат комунистите'' :D :D :D
Сега като са комунистите част от властта.... проблем няма, но опорката е друга . ''Не ме сваляйте от власт,щото ще дойде ГЕРБ''....
Не мога да повярвам какви баламурници сте и как ви чукат с една и съща стратегия. Просто не е истина.
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2022 16:05

Някъв скапан неграмотник и лъжец(доказано от КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД :D :D :D ) търговец на мними пробиотици завъртя главата пак на хората. Нищо чудно че пожарникар беше на власт.
Sofia.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 юни 2022 16:11

delqnski47 написа:

Старата изтъркана опорка на Бойко ''Не ме сваляйте от власт, щото ще дойдат комунистите'' :D :D :D
Сега като са комунистите част от властта.... проблем няма, но опорката е друга . ''Не ме сваляйте от власт,щото ще дойде ГЕРБ''....
Не мога да повярвам какви баламурници сте и как ви чукат с една и съща стратегия. Просто не е истина.

Не важно дали нещо звучи еднакво, а КОЙ го казва. Едно е когато една крадлива мутра казва, не ме сваляйте защото......, друго е когато честни и открити хора, които са решени да се преборят с мафията казват, не ни сваляйте, защото......... Но това е друга е тема, от която си много далеч. Първо трябва да осъзнаеш, че и без Мутрите има бъдеще за страната.

Върни се в “Левски”