Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2022 15:32
realno написа:delqnski47 написа:realno написа:delqnski47 написа:realno написа:delqnski47 написа:Николай Василев.
Иначе доказваш за пореден път каква си балалайка. Бил разбрал, че Слави е мафията моля ти се. Кога го разбрахте, вчера ли ? Къде беше Юди Василев до оня ден. С кого беше коалиция Кирчо ? И ти им вярваш дословно...
Заслужаваме си Съдбата->
Като те гледам и вчера на си разбрал, че чалгаря е част от мафията. Какво чакаш, да ти признае лично ли? Ето за това си припизнавач на друг клуб. :)))
Заради такива като теб сме на това дередже.
На Руди му припари под дупето, че партията му го махна от министерското кресло и започна да говори за ''мафия''. Много угодно.
Кокорчовците са заплашени от нови избори
(а те много добре знаят, че ще загубят. Дори и Кирчо си го призна в оня звукозапис където го бяха записали. Помниш ли? Там със синдикатите ;) ) и започнаха да говорят за ''мафия''. Много угодно.
А ти си една балалайка ;) Но е напълно безплатно и законно да бъдеш такава, така че няма проблем.
Какво са спечели ли че да загубят? Правиш ли връзка с главния мозък? Ще загуби народа, защото мафията ще продължи да смучи ресурсите на държавата и народа ще продължи да бъде ограбван и да страда, а населението да емигрира. Но ако продължат да управляват ще загуби мафията, защото Мутренско-чалгарската омерта се ояде. Ако ПП са спечелили нещо това са закани и заплахи за живота си.
Ако някой се страхува от изборите това е мафията, защото не могат да купуват гласове. А загубят ли мнозинството в парламета, страданията им ще продължат и ще трябва да се строят нови затвори, а Славчо и сценаристите ще им правят всеки ден "шоуто на Слави", зад решетките.
Значи Кирчо лъже в оня звукозапис със синдикатите, че се страхува от избори ли :D :D Само ти не си разбрал, че Копейката ще вдигне двоен резултат и Янев чука на вратата, ама това е щото си бот.
Пак обяснявам, дано разбереш. Политик може да се страхува от избори за да не влезе в затвора и загуби всичко, което откраднал или заради това да не победи мафията и загуби народа. Ти си отговори от какво се страхува Кирчо. Аз знам отговора и без да слушал всичките ми интервюта, записи, жълти клюки и чалгарски съчинения .
Ти на мен не ми обяснявай, щото аз съм много по подготвен от теб на тая тема :) Има си ясен звукозапис как Кирчо се страхува ''от Възраждане, от разни други партии..... що сега ще правим избори'' . Стига си го защитавал, че се разсмърдява още повече :)) Не ме карай да търся звукозаписа.
В момента в ръцете на Кирчо са двете най важни министерства. МВР и Министерство на финансите, което контролира финансите на всииички други министерства :)) Обяснявам за невежите. Който контролира тези две министерства, контролира държавата. :) Кирчо много добре знае къв шарен Парламент ще стане с още партии, ако дойдат извънредни избори и как Копейката ще вдигне двоен резултат и как ГЕРБ ще са първи пак :) И сега си е съдрал гъза от търсене на отцепници калинки :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.