Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 14 юни 2022 12:27

rsk написа:Като цяло ебавките на тема здраве и смърт са малоумни и излизат от границите на нормалното.
Подигравките с Гунди, десетилетия след смъртта му говорят само за комплекс от личността му. Радвам се, че феновете на Левски проявиха уважение към Джеки, след като почина. Той го е заслужил.
Иначе за Ганчев от много време вървят слухове, че има рак. Не знам колко е истина.

От малък знам, че шеги със здравето не трябва да се правят. Никой не е застрахован от подобни проблеми с него или негови любими хора.
Хубав лош Ганчев, не трябва да злорадстване с заболяването, което има. Това не зависи от него. Но за решенията и избори, които е правил не е проблем да се казват такива каквито са.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2022 12:29

realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:
NOMER14 написа:Реално,
Кирчо няма никакво образование по простата причина, че не е учил в България. Тези курсове в западни училища се купуват само за сивитата. Пак казвам, че е негоден да управлява България, защото прати Шумен до Враца. Това е незнание по география, история и геометрия. Той е негоден и защото другарят Радев ни го натика. За лъжите няма да говоря. Причината в несъстоятелността му да управлява не е само в него. В Парламента втора година няма конфигурация, която да може да се обедини около нещо.

Тези, които имаха образование ги видяхме и продължаваме да ги виждаме как взимат или разнасят подкупи и обслужват мафията. За мен водещо е морала и смелостта да се противопоставиш на мафията. Ако един прост пожарникар може да бъде МП, защо Кирчо да не може? По прост ли е от Мутрата? Освен това не е нужно МП да е гений, а да създаде екип и всички заедно да работят за страната ни. Докато отказват да вземат подкупи и изчагъртват мафията ще ги подкрепям. За мен те са шанс за промяна на страната. Изпуснем ли го, децата ни няма да ни го простят. Нито искам децата ми да бягат в чужбина, а да си останат в страната.

Значи дай някви неграмотници и олигофрени да бъдат премиери "щото пожарникар бил премиер". Топ логиката на "реално"- то :D

Ганчев грамотен ли е?
Чалгаря за когото гласува, грамотен ли е?

Какъв Ганчев бе :D

Как какъв? Този дето има милиарди, огромен бизнес и ви издържа. Какво образование има?
А чалгаря за когото се разбра, че е част от мафията и много богат бизнесмен за когото гласуваш? Какво образование има?
Ако тези не ти харесат, дай име на човек, който е достатъчно образован според твоите критерии, че да е достоен за МП.

Николай Василев.
Иначе доказваш за пореден път каква си балалайка. Бил разбрал, че Слави е мафията моля ти се. Кога го разбрахте, вчера ли ? Къде беше Юди Василев до оня ден. С кого беше коалиция Кирчо ? И ти им вярваш дословно...
Заслужаваме си Съдбата->
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 юни 2022 12:36

Ники "Салама" Василев - are you for real? Като човек, който инвестира на БФБ от над 20 години, ми стига само да знам какви ги говореше (лъжеше) за ИПО-то на Меком. И повече няма нужда да се коментира...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2022 12:39

tmanolov написа:Ники "Салама" Василев - are you for real? Като човек, който инвестира на БФБ от над 20 години, ми стига само да знам какви ги говореше (лъжеше) за ИПО-то на Меком. И повече няма нужда да се коментира...

Всички са маскари, само Христо Иванов без нито един работен стаж и Кирчо Тъпото с минатия едногодишен курс в Харвард са достойни за тая позиция :))
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 юни 2022 12:42

Изпълнителният директор на ЦСКА-София (София) – Филип Филипов, ще бъде представителят на клуба на жребия за втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Той ще лети до швейцарския град Нион, където утре от 15:00 часа наше време „оранжевите“ ще научат своя съперник.

Само градинар не е ходил на жребието в Нион. Припоци-иноватори!
Сега, ако тия от БФС са на мЕсто, ще драснат едно писъмце, където трябва, че въпросният е с "отнети права", а ние ще гледаме сеир из сайтовете. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 юни 2022 12:44

tmanolov написа:Ники "Салама" Василев - are you for real? Като човек, който инвестира на БФБ от над 20 години, ми стига само да знам какви ги говореше (лъжеше) за ИПО-то на Меком. И повече няма нужда да се коментира...

И аз от там знам изпълненията му. :)
Тоя ако управлява България както фондовете си, ще фалираме.
Добър е на приказки, но до там.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 юни 2022 12:50

delqnski47 написа:
realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:
Тези, които имаха образование ги видяхме и продължаваме да ги виждаме как взимат или разнасят подкупи и обслужват мафията. За мен водещо е морала и смелостта да се противопоставиш на мафията. Ако един прост пожарникар може да бъде МП, защо Кирчо да не може? По прост ли е от Мутрата? Освен това не е нужно МП да е гений, а да създаде екип и всички заедно да работят за страната ни. Докато отказват да вземат подкупи и изчагъртват мафията ще ги подкрепям. За мен те са шанс за промяна на страната. Изпуснем ли го, децата ни няма да ни го простят. Нито искам децата ми да бягат в чужбина, а да си останат в страната.

Значи дай някви неграмотници и олигофрени да бъдат премиери "щото пожарникар бил премиер". Топ логиката на "реално"- то :D

Ганчев грамотен ли е?

Как какъв? Този дето има милиарди, огромен бизнес и ви издържа. Какво образование има?
А чалгаря за когото се разбра, че е част от мафията и много богат бизнесмен за когото гласуваш? Какво образование има?
Ако тези не ти харесат, дай име на човек, който е достатъчно образован според твоите критерии, че да е достоен за МП.

Николай Василев.
Иначе доказваш за пореден път каква си балалайка. Бил разбрал, че Слави е мафията моля ти се. Кога го разбрахте, вчера ли ? Къде беше Юди Василев до оня ден. С кого беше коалиция Кирчо ? И ти им вярваш дословно...
Заслужаваме си Съдбата->

Като те гледам и вчера на си разбрал, че чалгаря е част от мафията. Какво чакаш, да ти признае лично ли? Ето за това си припизнавач на друг клуб. :)))
Заради такива като теб сме на това дередже.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2022 12:54

realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:
delqnski47 написа:Значи дай някви неграмотници и олигофрени да бъдат премиери "щото пожарникар бил премиер". Топ логиката на "реално"- то :D

Ганчев грамотен ли е?

Николай Василев.
Заслужаваме си Съдбата->

Като те гледам и вчера на си разбрал, че чалгаря е част от мафията. Какво чакаш, да ти признае лично ли? Ето за това си припизнавач на друг клуб. :)))
Заради такива като теб сме на това дередже.

На Руди му припари под дупето, че партията му го махна от министерското кресло и започна да говори за ''мафия''. Много угодно.
Кокорчовците са заплашени от нови избори(а те много добре знаят, че ще загубят. Дори и Кирчо си го призна в оня звукозапис където го бяха записали. Помниш ли? Там със синдикатите ;) ) и започнаха да говорят за ''мафия''. Много угодно.

А ти си една балалайка ;) Но е напълно безплатно и законно да бъдеш такава, така че няма проблем.
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2022 12:57

TristaNNN написа:
Изпълнителният директор на ЦСКА-София (София) – Филип Филипов, ще бъде представителят на клуба на жребия за втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Той ще лети до швейцарския град Нион, където утре от 15:00 часа наше време „оранжевите“ ще научат своя съперник.

Само градинар не е ходил на жребието в Нион. Припоци-иноватори!
Сега, ако тия от БФС са на мЕсто, ще драснат едно писъмце, където трябва, че въпросният е с "отнети права", а ние ще гледаме сеир из сайтовете. :)

И кои права са му отнети бе мозАк :D :D Я да видим.... :D
Като почнете да пишете тъпотии сте адски забавни и смешни.
Sofia.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 юни 2022 13:03

Делянски, ти партията на Слами ли подкрепяш? Изненадваш ме. Преди май много се кефеше на Груди(който много помогна за фалита на ФК Лупи, впрочем). Сега го храниш...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Левски”