NOMER14 написа:Реално,
Кирчо няма никакво образование по простата причина, че не е учил в България. Тези курсове в западни училища се купуват само за сивитата. Пак казвам, че е негоден да управлява България, защото прати Шумен до Враца. Това е незнание по география, история и геометрия. Той е негоден и защото другарят Радев ни го натика. За лъжите няма да говоря. Причината в несъстоятелността му да управлява не е само в него. В Парламента втора година няма конфигурация, която да може да се обедини около нещо.
Тези, които имаха образование ги видяхме и продължаваме да ги виждаме как взимат или разнасят подкупи и обслужват мафията. За мен водещо е морала и смелостта да се противопоставиш на мафията. Ако един прост пожарникар може да бъде МП, защо Кирчо да не може? По прост ли е от Мутрата? Освен това не е нужно МП да е гений, а да създаде екип и всички заедно да работят за страната ни. Докато отказват да вземат подкупи и изчагъртват мафията ще ги подкрепям. За мен те са шанс за промяна на страната. Изпуснем ли го, децата ни няма да ни го простят. Нито искам децата ми да бягат в чужбина, а да си останат в страната.