Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Red_Neck » 22 юли 2016 20:29

ЕМИЛ написа:
Jürgen написа:Аз Нар нямах възможност да го гледам много, но чак такова лошо впечатление не ми е направил. Мисля, че може да стане прилично крило, но така като чета, май тактиката му куца.

Пълен смотаняк е въпреки гола снощи .

:) :mrgreen:
.... един реалист в синия подфорум ;)

ПП: недей го храни ..... сигурно и той ЧЕТЕ форумите ... че му сринеш психиката ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 22 юли 2016 21:39

mikata написа:Спас Русев е бил на мача :?:

http://www.sportal.bg/galery.php?catego ... =401050#23

То и Кралев беше на мача, а до вчера раздаваше стадиони и бази. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 22 юли 2016 22:08

Нар е един от малкото в този отбор,който може да излъже 1на1 противник.Да не говорим,че винаги гледа да подава ако може и като цяло прави впечатление на мислещ играч.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 23 юли 2016 02:58

0007 написа:Нар е един от малкото в този отбор,който може да излъже 1на1 противник.Да не говорим,че винаги гледа да подава ако може и като цяло прави впечатление на мислещ играч.

Аз също харесвам Нар. На мача, вчера, беше най-накрая ни офанзивен футболист. Има много "трески" за дялане, все още, но може да ни стане много полезен.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 23 юли 2016 11:00

Всеки който оплюва Нар за мача с Марибор не разбира нищо, ама съвсем нищо от футбол. Точно това което той правеше, да пробива към полето е най-футболния елемент от играта. Аз това иска да виждам от всеки футболист, не да подава назад, настрани или към корнера, а да се опитва да нахлуе в полето и евентуално да вкара. Така стават и дузпи ако бъде спрян нечестно. Винаги е оправдано да се атакува вратата. Защото единственият начин да вкараш гол е да атакуваш вратата. Ако беше по висок и имаше по-голяма крачка щеше да е перфектен.

mad_cow
Контакти:

Мнениеот mad_cow » 23 юли 2016 15:22

korteneca написа:

Какво и на кого е дал? Придържай се към фактите...

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 23 юли 2016 16:09

mad_cow написа:
korteneca написа:

Какво и на кого е дал? Придържай се към фактите...

Ще ти го кажа така... Кралев се оказа пълна противоположност на Робин Худ. Открадна от бедните за да даде на богатите. Ако можеш ще се досетиш какво имам предвид. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 23 юли 2016 19:58

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dcwjmSMHBbM[/youtube]

Този го искам за треньор в Левски, ако изгонят Люпко! :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 юли 2016 09:16

Player написа:Всеки който оплюва Нар за мача с Марибор не разбира нищо, ама съвсем нищо от футбол. Точно това което той правеше, да пробива към полето е най-футболния елемент от играта. Аз това иска да виждам от всеки футболист, не да подава назад, настрани или към корнера, а да се опитва да нахлуе в полето и евентуално да вкара. Така стават и дузпи ако бъде спрян нечестно. Винаги е оправдано да се атакува вратата. Защото единственият начин да вкараш гол е да атакуваш вратата. Ако беше по висок и имаше по-голяма крачка щеше да е перфектен.

Имам самочувствието, че разбирам от тази игра, но не харесвам Нар и подобен тип играчи. Няма място за спор, че изигра силен мач, но това беше плод по-скоро на желанието с което играеше отколкото на някакви футболни качества поне на средно ниво. Левски загуби точно заради наличието в състава в последните сезони на играчи като него, Менголо, Адениджи, Бурабия, Деса. Ако на мястото на тези бяха налагани млади български момчета през тези години вече щяха да са натрупали опит, щяха да имат и самочувствието, вече щяха да са готови и узрели за големи успехи в България и чужбина.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 юли 2016 10:34

milen.hristov написа:
Player написа:Всеки който оплюва Нар за мача с Марибор не разбира нищо, ама съвсем нищо от футбол. Точно това което той правеше, да пробива към полето е най-футболния елемент от играта. Аз това иска да виждам от всеки футболист, не да подава назад, настрани или към корнера, а да се опитва да нахлуе в полето и евентуално да вкара. Така стават и дузпи ако бъде спрян нечестно. Винаги е оправдано да се атакува вратата. Защото единственият начин да вкараш гол е да атакуваш вратата. Ако беше по висок и имаше по-голяма крачка щеше да е перфектен.

Имам самочувствието, че разбирам от тази игра, но не харесвам Нар и подобен тип играчи. Няма място за спор, че изигра силен мач, но това беше плод по-скоро на желанието с което играеше отколкото на някакви футболни качества поне на средно ниво. Левски загуби точно заради наличието в състава в последните сезони на играчи като него, Менголо, Адениджи, Бурабия, Деса. Ако на мястото на тези бяха налагани млади български момчета през тези години вече щяха да са натрупали опит, щяха да имат и самочувствието, вече щяха да са готови и узрели за големи успехи в България и чужбина.

Казвам за един играч в един мач. Не преди това и не за други играчи. Специално Деса е нов играч и е играл 5 минути, а го даваш за пример все едно е играл поне един сезон. А тези които си ги посочил, как разбра какви качества имат, след като са играли в няколко мача за по няколко минути? Не мисля, че да копираме Билбао ще е за по-добро. Трябва да играят възможно най-добрите които можем да си позволим, без значение какви са.Ако са наши момчета, ще е най-добре. Но в момента няма достатъчно такива за цял отбор и е почти нереално да се случи някога, ако целите са високи. Не мисля че се взимат лоши футболисти. Просто не им се дава време на работа и доказване. Всички искат днес да се купят и утре да са безгрешни. Е много филми гледате.
Ако не си харесал Нар в този мач,значи само си мислиш, че разбираш. И като даваш пример с футболисти, да беше се сетил за Милиев. Ето това е доказано менте.

Върни се в “Левски”