Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Дано е партенка,че иначе ще бием всякакви рекорди по неадекватност...И как пък точно драмата става в същия момент,в който в Борисовата градина е нажежено до максимум!?

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
К*р за тая смешна медия и партенката. Не вярвам нашите да са чак толкова прости. Това е поредна партенка . Като го прочетох и за малко реших,че е 1ви април днес.
110 години любов!
-
Thsmith написа:
Жалко е да кажеш, че Разград е като Реал М, а Левски като Валекано.
Това беше относно финансите, инак спортно-технически, си бехме равностойни, което се видя и в двубоите с "Лудите".
В крайна сметка Стойчо не излъга, Онези разполагаха със значително повече кинти, което и натежа.
Форумът на Левски да не би да е паднал, че от доста време не се отваря 

eelche написа:Мине не мине време и Велислав Вуцов по прякор Овчата глава го назначават я за директор,я за треньор при нас...Това недоразумение даде началото на падението на Левски през месец юли-август 2008 година.Бог обаче бави,но не забравя!Неговата кариера върви стремглаво надолу и той практически е приключил с футбола като треньор много отдавна.
Жалко за Спортал,почнаха в стил ДБ и Спорт1 на ГА да съчиняват измислени новини с цел събиране на кликове,реклама и т.н.Една от най-сериозните спортни медии след ГОНГ започна да се спуска по нанадолнището.Абсолютно нищо вярно няма в тази новина.
Нека гледаме напред с малко повече вяра в нашите млади играчи!
Поздрави и само Левски!
Всички медии са жълти у нас. Пазара го наложи.
Player написа:eelche написа:Мине не мине време и Велислав Вуцов по прякор Овчата глава го назначават я за директор,я за треньор при нас...Това недоразумение даде началото на падението на Левски през месец юли-август 2008 година.Бог обаче бави,но не забравя!Неговата кариера върви стремглаво надолу и той практически е приключил с футбола като треньор много отдавна.
Жалко за Спортал,почнаха в стил ДБ и Спорт1 на ГА да съчиняват измислени новини с цел събиране на кликове,реклама и т.н.Една от най-сериозните спортни медии след ГОНГ започна да се спуска по нанадолнището.Абсолютно нищо вярно няма в тази новина.
Нека гледаме напред с малко повече вяра в нашите млади играчи!
Поздрави и само Левски!
Всички медии са жълти у нас. Пазара го наложи.
Прави ми впечатление колко лабилни са футболните фенове и как лесно се манипулират.В Левски не трябва да е спокойно - това е най-голямата глупост,която самите журналисти цитират като мантра.За мен това е голяма грешка и от ръководството просто трябва да не се поддават на медиите на Пеевски - като 7дни спорт,ултра подлогата Тема Спорт и Меридиан Мач.Спортните сайтове са ясни - с изключение на ГОНГ,а след днес свалям кредита си на доверие от Спортал,не виждам обективност.
След 2009-та година като цяло медийната империя на Пеевски съсипа свободата на словото в България не само на публицистично,но и на спортно ниво.Тъжно,но факт!
Не се поддавайте на глупости в жълти медии,нека си подкрепяме отбора,има защо!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- metodito
- Контакти:
Аз съм пиян като зелена кукумявка на раета, и ще взема да кажа някоя глупост. Заради това ще бъда кратък. Дано да разбирате, т.нар. "стоевисти" - самозабравили се егоисти, които никой не им дава мнението вкъщи, че поне тука да са господари. Просто да ви е! Разделяйте и владейте, щом егото ви е по-голямо от "Левски" (дано злобата ви помогне в търсенето на себе си). Това е. И, разбира се, не забравяйте да стискате палци за Марибор. На краката. По-наведени тей... Само поглеждайте изотзад, че да не стане некъв фал. 
"Някои" не виждат защо. И само чакат неква такава партенка. Макар че в нашата абсурдна държава, всеки абсурдизъм подлежи на преценка... Наско не би дал достъп на Спарцал и тем подобни до "Г.Аспарухов". Когато постъпи така със Сашо Диков, аз (и вероятно много други) спрях да го гледам. Тея сайтове разчитат на кликания. От нас зависи.
Ако всички левскари по някакво чудо се обединят и кажат "няма да цъкаме на тоя сайт", бе няма да ги закрием, ама сериозно ще им орежат мизерните заплатки...

Не се поддавайте на глупости в жълти медии,нека си подкрепяме отбора,има защо!
"Някои" не виждат защо. И само чакат неква такава партенка. Макар че в нашата абсурдна държава, всеки абсурдизъм подлежи на преценка... Наско не би дал достъп на Спарцал и тем подобни до "Г.Аспарухов". Когато постъпи така със Сашо Диков, аз (и вероятно много други) спрях да го гледам. Тея сайтове разчитат на кликания. От нас зависи.

Последна промяна от metodito на 07 юли 2016 02:09, променено общо 2 пъти.
- metodito
- Контакти:
Eminem написа:Жалкар до жалкар е УС на Левски. Поне да не бяха дрънкали глупостите за излизане от А група. Скапани смешници.
Аз бях се изказал против излизането, ама като си казал "хоп"...
-
metodito написа:
Аз съм пиян като зелена кукумявка на раета, и ще взема да кажа някоя глупост. Заради това ще бъда кратък. Дано да разбирате, т.нар. "стоевисти"
Нема "Стоевисти" тука, има анти-Петровисти.
Де факто сме анти-Гришовисти, щото Люпко колко пъти се врече в любов на Жужето... Изгубихме му бройката.

Та тоя сРъбин рИве за същите неща, за които Стоев говореше спокойно и с разум, ама тука беше наречен ( от някои ) "слабохарактерен", "страхливец", "без топки", и т.н.
Та така... Нема "Стоевисти", има Люпковисти, които са дефакто застъпници на пагубната политика, обзела Клуба ни в последните 7-8 години.
Жалко е, ако не виждате, че Петрович е поредната изтривалка... Още по жалко е за самият сРъбин, дето се нави да е бушон, при все, че е нежелан от по-голямата част от левскарската общност.
Ама нали требе да има кинти за сръбска скара и парцуца ...
С оглед на неадекватният ти поуст... Проблема не е, че си пил, а че не носиш на алкУхол.

А всъщност в кое сме по-добри от Райо Валекано?
стадион ли -
Футболисти ли ? 31,90 Mio. €
Сигурно като фенове ? Average Attendance - 11k
Раними душички, Стоев дори да имаше предвид това пак нямаше да е далече от истината. Всеки отбор играл в испанската ла лига като бройка фенове, стадион, организация, трансфери, футболисти е 10 класи над нас. Левски не е онова Левски отпреди 20 години и няма да е зле някои хора да се осъзнаят. Отворете форума на Марибор и ще видите за какво говоря. Един от постовете им много добре ни описа - "хаха отворете им сайта, тия живеят в миналото, имат първа статия за победата им над Барселона, след това имат статия за ветераните си и за 50 години от първия им мач в Европа. Не се страхувайте от българите. Вече не са нищо особенно" Поста беше с 2 изречения точно това. Престанете да живеете в миналото и се огледайте на какъв стадион играем, какъв вид "групировка" от западната част на София има (ако така мога да се изразя), погледнете ни трансферите и годишния бюджет и тогава се обиждайте, че някой ви сравнява с отбор от Ла Лига.
стадион ли -

Футболисти ли ? 31,90 Mio. €
Сигурно като фенове ? Average Attendance - 11k
Раними душички, Стоев дори да имаше предвид това пак нямаше да е далече от истината. Всеки отбор играл в испанската ла лига като бройка фенове, стадион, организация, трансфери, футболисти е 10 класи над нас. Левски не е онова Левски отпреди 20 години и няма да е зле някои хора да се осъзнаят. Отворете форума на Марибор и ще видите за какво говоря. Един от постовете им много добре ни описа - "хаха отворете им сайта, тия живеят в миналото, имат първа статия за победата им над Барселона, след това имат статия за ветераните си и за 50 години от първия им мач в Европа. Не се страхувайте от българите. Вече не са нищо особенно" Поста беше с 2 изречения точно това. Престанете да живеете в миналото и се огледайте на какъв стадион играем, какъв вид "групировка" от западната част на София има (ако така мога да се изразя), погледнете ни трансферите и годишния бюджет и тогава се обиждайте, че някой ви сравнява с отбор от Ла Лига.