Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Познато?

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

- modor
- Контакти:
LoveAndPeace написа:Ще видим Копейкин или Баце ББ ще вземе спорта.
Ако е копейката ще е много лошо. Тоя ни мрази и в червата си. За оня от Банкя пък не ми се говори...
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- delqnski47
- Контакти:
Вместо да се правите на малоумни и да слагате тъпи колажи, се замислете а кво национално предателство се пече в момента с БЮРМ...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Kotooshu написа:rsk написа:Груди аха точно да вкара Красен Кралев в панделата и свириха край :(
Впрочем, отдавна се говори, че зад ИТН стои именно ДПС.
Малкото ДПС им казваме!
Има няма 20 години
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- delqnski47
- Контакти:
Имам познати, които ремонтират общински и държавни пътища и ми казаха в прав текст, че сега си е ебало майката СЪВСЕМ и пари няма. Това са хора, които в действителност са си свършили работата, но от простокировците им бавят парите с аргумента, че ''се разследвало'', а цялата схема е тея парички да останат за тях си. В момента използват лошата репутация на Тиквата за да трупат парички за себе си всичките там кировци, гнусни евреи и техните роднини, които управляват хиляди еврофондове и т.н. и т.н.
Още откакто изчергъртаха един изключителен човек и преподавател от УАСТ Виолета Комитова, ми стана пределно ясно кви боклуци са тея.
Държавата в момента пари НЯМА и е в затишие преди буря и е нещо като ЦСКА през около 2015 година ( малко преди 2016) , но в ужасно уголемен мащаб изчислено в милиарди. Така че тук докато си лаете глупости, ви съветвам да си стегате дупЕнцата, защото кризата идва. И ''дългата ръка на ДПС'' изобщо няма да ви е виновна за предстоящите събития.
Още откакто изчергъртаха един изключителен човек и преподавател от УАСТ Виолета Комитова, ми стана пределно ясно кви боклуци са тея.
Държавата в момента пари НЯМА и е в затишие преди буря и е нещо като ЦСКА през около 2015 година ( малко преди 2016) , но в ужасно уголемен мащаб изчислено в милиарди. Така че тук докато си лаете глупости, ви съветвам да си стегате дупЕнцата, защото кризата идва. И ''дългата ръка на ДПС'' изобщо няма да ви е виновна за предстоящите събития.
Последна промяна от delqnski47 на 08 юни 2022 18:40, променено общо 5 пъти.
Sofia.
Sofia.
Как мислите дали Припок Василев ще припознае друга партия, за да запази поста си и да продължи с това, за което е пратен.
delqnski47 написа:Имам познати, които ремонтират общински и държавни пътища и ми казаха в прав текст, че сега си е ебало майката СЪВСЕМ и пари няма. Това са хора, които в действителност са си свършили работата, но от простокировците им бавят парите с аргумента, че ''се разследвало'', а цялата схема е тея парички да останат за тях си. В момента използват лошата репутация на Тиквата за да трупат парички за себе си всичките там кировци, гнусни евреи и техните роднини, които управляват хиляди еврофондове и т.н. и т.н.
Хайде стига с тази паника и шаш, след като се махнаха малкото дпс.
Питай ги твоите приятели и познати при Фончо колко са откраднали, знаеш там случайни хора няма.
Вика кризата идва:)))) Та кога не е имало криза бре, пич?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:

Мда. Бейко и тия около него се насраха от крадене 12 години, но сега дойдоха Кировците и фалираха държавата.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- delqnski47
- Контакти:
Виждам, че всичко ви е ясно :)
Някой може ли да ми обясни на мен простия припок как се харчат 9 милиарда за 9 дена (нещо невиждано и нечувано в българската история) без да се разбере ЯСНО за какво. Днес Кокорчо измънка милиард и 200 + още 450 милиона като обяснение къде са отишли..... значи на мен професионално донякъде ми влиза математиката в професията, но дори и да не влизаше, щеше да ми направи впечатление, че тва е под 9 милиарда като число. Аз ли съм тъп или другите нещо ви има, че да не ви направи това нещо впечатление. ''Значи тва сме го обяснявали шест пъти.... ще го обясним за седми път''.... и ПАК не го обясни. Явно не е случайност, че те питат по няколко пъти......
Ама кво се учудвам, то на хората не им направи впечатление когато ИТН го хванаха в крачка още като служебен министър на финансите и обяснението му беше как той ''Не бил осъждан за кражба и измама, защото се бил споразумял с прокуратури и съд.......'' ама чакай тва не означава че не си измамник бе. :D :D :D :D
Благодаря предварително. :))
Някой може ли да ми обясни на мен простия припок как се харчат 9 милиарда за 9 дена (нещо невиждано и нечувано в българската история) без да се разбере ЯСНО за какво. Днес Кокорчо измънка милиард и 200 + още 450 милиона като обяснение къде са отишли..... значи на мен професионално донякъде ми влиза математиката в професията, но дори и да не влизаше, щеше да ми направи впечатление, че тва е под 9 милиарда като число. Аз ли съм тъп или другите нещо ви има, че да не ви направи това нещо впечатление. ''Значи тва сме го обяснявали шест пъти.... ще го обясним за седми път''.... и ПАК не го обясни. Явно не е случайност, че те питат по няколко пъти......
Ама кво се учудвам, то на хората не им направи впечатление когато ИТН го хванаха в крачка още като служебен министър на финансите и обяснението му беше как той ''Не бил осъждан за кражба и измама, защото се бил споразумял с прокуратури и съд.......'' ама чакай тва не означава че не си измамник бе. :D :D :D :D
Благодаря предварително. :))
Последна промяна от delqnski47 на 08 юни 2022 19:07, променено общо 1 път.
Sofia.
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
Kotooshu написа:delqnski47 написа:Имам познати, които ремонтират общински и държавни пътища и ми казаха в прав текст, че сега си е ебало майката СЪВСЕМ и пари няма. Това са хора, които в действителност са си свършили работата, но от простокировците им бавят парите с аргумента, че ''се разследвало'', а цялата схема е тея парички да останат за тях си. В момента използват лошата репутация на Тиквата за да трупат парички за себе си всичките там кировци, гнусни евреи и техните роднини, които управляват хиляди еврофондове и т.н. и т.н.
Хайде стига с тази паника и шаш, след като се махнаха малкото дпс.
Питай ги твоите приятели и познати при Фончо колко са откраднали, знаеш там случайни хора няма.
Вика кризата идва:)))) Та кога не е имало криза бре, пич?
Мойте приятели и познати, които Фончо ги е РЕКЕТИРАЛ, ми казаха, че в момента си е ебалко пичката лелеина и пари в държавата НЯМА. Ще си говорим пак след 1 година ->
Sofia.
Sofia.