Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Като са започнали с автокъщата да продължат и малко по нагоре през кръчмата и онова наречено стадион. Борисовата би била чудесна без тях.
Чисто формално, Филип Филипов имали право да заема каквато и да е длъжност в ПФК за срок от една година?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
TristaNNN написа:Кюфтенца в село Български извор - - - - - - - - - > Loading 70%
Кебапчета! За останалото си прав.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:Груди аха точно да вкара Красен Кралев в панделата и свириха край :(
Впрочем, отдавна се говори, че зад ИТН стои именно ДПС.
Малкото ДПС им казваме!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Абе, тоя стадион дали щеше да го строят от ИСА2000?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- delqnski47
- Контакти:
Честито и за предателите, подкрепящи косвено(и пряко) БЮРМ в ЕССР ->
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Честито и за предателите, подкрепящи косвено(и пряко) БЮРМ в ЕССР ->
Абе, я кажи, като симпатизант на Славито, има ли му нещо здравословно или просто беше друсан на днешното седемминутно обръщение към почитателите си?
Питам сериозно и отговорно, понеже от години не съм гледал Трифонов по телевизора.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- delqnski47
- Контакти:
TristaNNN написа:delqnski47 написа:Честито и за предателите, подкрепящи косвено(и пряко) БЮРМ в ЕССР ->
Абе, я кажи, като симпатизант на Славито, има ли му нещо здравословно или просто беше друсан на днешното седемминутно обръщение към почитателите си?
Питам сериозно и отговорно, понеже от години не съм гледал Трифонов по телевизора.
Кво те интересува .Пускай Преслава :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Няма, па, ще си надуя Мирослав Илич!delqnski47 написа:TristaNNN написа:delqnski47 написа:Честито и за предателите, подкрепящи косвено(и пряко) БЮРМ в ЕССР ->
Кво те интересува .Пускай Преслава :)
Преслава е с много тирета... ааа, корекции, и не я припознавам за автентичната Преслава. :)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Ша ми спират пидалчетата магистрала Черно море!
Анатема!
Анатема!