realno написа:Припоци, градинаря ви защо се държи като изпълнителен директор? В кой друг отбор по света градинарите дават пресконференции? :)))
Щом Мъри може , защо един градинар да не може...!?
Комунизма и милицията отдавна ги няма , другарю...!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
realno написа:Припоци, градинаря ви защо се държи като изпълнителен директор? В кой друг отбор по света градинарите дават пресконференции? :)))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Положението в българския футбол е
50 нюанса сиво. Единия го спрягат за връзки с азиатски букмейкъри, другия пък е техен официален посланник.
Но новата власт и медиите са тотално слепи за алтернативата и не допускат да се каже никъде нещо по въпроса за ДБ9.
А междудругото да се кръстиме за утре, че Гибралтар са си сила!
LoveAndPeace написа:Деба ;( Ребрандираният Литекс настанил се в Борисовата градина вече си няма министър , деба.
bilyaletdinov написа:Като платим и на НАП ЦЯЛАТА дължима сума, а не ,30% както направи Микренския помак, какво точно ще дъвчете?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
sinqkrepost1914 написа:LoveAndPeace написа:Деба ;( Ребрандираният Литекс настанил се в Борисовата градина вече си няма министър , деба.
Демек няма да има нов кочин парк, нов национален и реставрирано в оригинален вид Червено знаме ? Ех, за малко да му повярвам на тая сладкодумна мастия Руди гела.. Така се беше натопорчил да оправи българския спорт, а едва ли ще има тази възможност :(((
В следващите два дни (9 и 10 юни), както бе обявено преди няколко седмици, един от собствениците на ЦСКА-София (София) Данаил Ганчев и изпълнителният директор-градинар на клуба Филип Филипов ще се срещнат с привържениците на армейския тим в Панагюрище и Велико Търново.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта