Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот JackPackage » 04 юли 2016 13:52

metodito написа:
JackPackage написа:Е ако официалните мачове ни ги предават безплатно в YouTube канала ни нали се сещаш че няма никакви пари от тв права да взимаме...

Няма вече държавна телевизия, която да купува първенството - виж че дори форуми като ЕП се купуват и предават от платени канали - българите не сме научени за нищо да плащаме, ако може всичко да ни е на готово, билетите на мачовете по 1.50 и заплатите по 2000 ще е най-добре, ама не става така....

Това за ЕП не е вярно, че е нормално да е платено. Мисля, че имаше не знам дали някакъв процент (над 50) или цялото да е безплатно. Това е директива на УЕФА. Някой по-запознат да се изкаже, но помня, че беше така. Клубните турнири е друго нещо. Макар че по ЗеДеЕф дават формулата и мачове от ШЛ, пък тя не е платена за немците...

Не мога да се съглася с теб, човек, за това, което казваш за заплатите. Франция, скандинавските държави, Германия... са социални държави и са в грешка. Това ли казваш? В белите държави, каквото и да работиш, имаш пари да живееш нормално. Не да пушиш и поркаш и да ходиш по чакараки, ами просто да живееш нормално - да си плащаш сметките, да ядеш нормално и да ти остават кинти за облекло и тъ нъ. След това, каквото ти удържат, ти го получаваш реално като услуга от държавата. Тука всичко е шит и наобратно, а по статистика парите, от които се нуждае човек да живее са доста повече от реалната средна заплата у нас. Не говоря за София, която вдига средната заплата по статистика... Така че стига с това нарочно говорене как сме мрънкалници само. Да вземем пушките и да се свършва. Това ли трябва да стане?

Аз не казвам че е нормално да е платено ЕП/СП. RTL дават Ф1 в Германия но я дават с много реклами, на практика от 90 мин старт има около 15 мин реклами :roll:
Ф1 и националните първенства са друга категория, не са като ЕП и СП.
Мисля тук 2008 ЕП беше по Диема и ако нямаше кабелна го пропускаше, така че това също не е "безплатно" съвсем, защото все пак плащаш кабелна (под безплатно разбирам аз национален ефир, да можеш да хващаш канала без сателити, кабели и тн)

За заплатите няма смисъл да говорим, ние сме дъното на Европа....идеята е че в Испания за да идеш на мач на Реал примерно в главната трибуна плащаш 80 евро при 800 минимална заплата, тук за да идеш на мач на Левски даваш 20 лв при 400 заплата - като спорт нещата са горе долу закономерни (макар разликата търсене-предлагане да е огромна), но не и като сметки (заплати), и както казваш ти пари, необходими да живееш нормално... :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 юли 2016 13:57

[offtopic]Така е.
Бях в Чехия наскоро, човек. Няма да ти се вярва. Доплака ми се и се ядосах. Ние тръгнахме с равен старт. Цените като у нас, заплатите три пъти по-големи. И те си имат проблеми, но нямаме нищо общо вече. А тръгнахме заедно към "Европата". 20 години Европа изсипва пари в двете държави. И там се е крадяло вероятно, но тук всичко...[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 юли 2016 15:38

Жужо: С чалга си известен няколко часа, с футбол - цял живот

http://www.sportal.bg/news.php?news=612286
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 юли 2016 18:25

За кого работи адвокат Александър Ангелов?

„Левски” да напусне първенството иначе ще късам уши! Това разпоредил „напусналия” страната милиардер-депутат Делян Пеевски. Той бил бесен на решението на Българския футболен съюз ЦСКА на Гриша Ганчев и Христо Стоичков да участва в новия формат на първенството.

Избраникът на олигарха от ДПС бе бизнесмена Васил Божков, който също имаше амбиции към армейския клуб. БФС и юристите обаче прецениха, че отговарящ на всички условия и закона е проекта на Ганчев. Това вбесило Пеевски, който е във война с Ганчев, който му отказа една трета от „Петрол” за жълти стотинки.

Още миналата година Делян Пеевски стана реален собственик на ФК „Левски” след като набута в управата своя любим адвокат Александър Ангелов. Топли връзки той има и с другия съсобственик Иво Тонев. Тонев обаче се разбунтува преди месец и дори заяви, че ще напусне, защото се въртели задкулисни интриги и имало външна намеса. Каква изненада...

Феновете пък поискаха тотална ревизия, за да се види къде потъват милионите от спонсори. Като Виваком, например.

Преди две години и нещо фенове на „канарчетата” от Пловдив скандираха: „Фесове, вън от "Ботев"! Призивът се отнасяше за Пеевски, който тогава беше до банкера Цветан Василев и успяваше с машинации да измъква милиони от КТБ. Днес на ред са феновете на „Левски”, които ако не изгонят солташаците на Пеевски от управата, рискуват любимият им отбор да изпадне в тежка криза.

Новите чорбаджии - адв. Александър Ангелов, Иво Тонев и пловдивският бизнесмен Николай Иванов - мълчат и се крият от журналистите.

Вече се чуват гласове за прокурорско разследване на връзките на адв. Ангелов, Пеевски, „Булгартабак” и ФК „Левски”. Фенове искат да се намеси и ДАНС.

Иво Тонев би трябвало да признае кой го заплаши, за да не напусне „Левски”, както гръмко обяви. Казал ли ме у Пеевски, че ще го смачка с компромати, затова да „не се прави на мъж”, а да си наляга парцалите.

Иво Тонев е един от партньорите на карти на премиера Борисов. Считан е за негов близък приятел и досега.

Александър Ангелов пък е адвокат, който от години е свързан с бизнеса на депутата от ДПС Делян Пеевски. Ангелов и партньорът му Гено Андреев участваха в сделката за недовършената сграда на ИПК "Родина", представлявайки купувача в лицето на дружество, управлявано от майката на Пеевски - Ирена Кръстева. Адвокатът фигурира и като представител на офшорна компания, която изненадващо придоби дяловете на Денис Ершов и Александър Мелник в "Петрол холдинг".

Още преди време във Фрог нюз писахме, че Делян Пеевски, чрез подставени фирми и лица овладява постепенно "Левски". Тогава някои „спецове” ни обвиниха, че информацията ни е невярна и манипулативна. Днес тя вече е факт.

Възникват няколко въпроса към ръководството на „Левски”.

1. Процедурата по оздравяване на ЦСКА тече повече от година. В публичното пространство бяха огласени намеренията на Ганчев и Стоичков. Публични са и критериите, на които трябваше да се отговори. Защо чак сега ръководството на „сините” разбра, че има нещо смущаващо? Къде беше това ръковоство досега?

2. Готово ли е ръководството на „сините” да поиска финансова ревизия на своя клуб, за да докаже, че всичко с парите на клуба е наред?

3. Ще покаже ли ръководството на „Левски” договора с Виваком и ще даде ли отчет къде са отишли милионите, наляти от мобилния оператор?

4. Ще има ли доблестта адв. Александър Ангелов да признае колко пъти е ходил в х-л „Берлин” на срещи с Делян Пеевски? Получавал ли е указания как да действа по отношение на ФК „Левски”? Ще признае ли за срещите с водачите на сини ултраси, които трябва да бъдат използвани за натиск срещу управляващите и политически сили и опоненти?

5. Ще признае ли ръководството на „Левски” тесните си неформални контакти с депутата от ДПС Камен Костадинов, турен в управата на БФС със задача да контролира действията на председателя Борислав Михайлов? А със запасния генерал Васил Василев, председател на Комисията за етика и феърплей към БФС, кото бе обивиняван в корупция от вече загиналия трафикант Иван Тодоров – Доктора?

6. Ще обясни ли адв. Ангелов на феновете „случайното” участие на жената, с която живее – Преслава Караджова - във фондацията на Петър Манджуков, един от бизнесмените в управата на ЦСКА и в управата на завод „Юри Гагарин”, част от конгломерата „Булгартабак, където властва Пеевски? Дали Ангелов не е давал юридически съвети на любимата си за укрепването на ЦСКА? Ангелов всъщност на кого служи? На „Левски” или на вечния враг ЦСКА?

7. Ще каже ли ръководството истинските причини за напускането на Георги Иванов – Гонзо?

Още много въпроси има към босовете на „Левски”, на които те рано или късно ще трябва да отговарят. И не, защото някой се заяжда с тях, а защото го дължат на хилядите верни привърженици на „отбора на народа”. Някой ден, много по-скоро отколкото очакват, ще започне и разследване на техните действия в „синия” клуб. Те са натрапени босове, които дори не познават славната история на клуба. Затова милеят за интересите на господари като Пеевски и за собствените си интереси, а не за спорта и запалянковците.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 юли 2016 19:11

JackPackage написа:
metodito написа:
JackPackage написа:Е ако официалните мачове ни ги предават безплатно в YouTube канала ни нали се сещаш че няма никакви пари от тв права да взимаме...

Няма вече държавна телевизия, която да купува първенството - виж че дори форуми като ЕП се купуват и предават от платени канали - българите не сме научени за нищо да плащаме, ако може всичко да ни е на готово, билетите на мачовете по 1.50 и заплатите по 2000 ще е най-добре, ама не става така....

Това за ЕП не е вярно, че е нормално да е платено. Мисля, че имаше не знам дали някакъв процент (над 50) или цялото да е безплатно. Това е директива на УЕФА. Някой по-запознат да се изкаже, но помня, че беше така. Клубните турнири е друго нещо. Макар че по ЗеДеЕф дават формулата и мачове от ШЛ, пък тя не е платена за немците...

Не мога да се съглася с теб, човек, за това, което казваш за заплатите. Франция, скандинавските държави, Германия... са социални държави и са в грешка. Това ли казваш? В белите държави, каквото и да работиш, имаш пари да живееш нормално. Не да пушиш и поркаш и да ходиш по чакараки, ами просто да живееш нормално - да си плащаш сметките, да ядеш нормално и да ти остават кинти за облекло и тъ нъ. След това, каквото ти удържат, ти го получаваш реално като услуга от държавата. Тука всичко е шит и наобратно, а по статистика парите, от които се нуждае човек да живее са доста повече от реалната средна заплата у нас. Не говоря за София, която вдига средната заплата по статистика... Така че стига с това нарочно говорене как сме мрънкалници само. Да вземем пушките и да се свършва. Това ли трябва да стане?

Аз не казвам че е нормално да е платено ЕП/СП. RTL дават Ф1 в Германия но я дават с много реклами, на практика от 90 мин старт има около 15 мин реклами :roll:
Ф1 и националните първенства са друга категория, не са като ЕП и СП.
Мисля тук 2008 ЕП беше по Диема и ако нямаше кабелна го пропускаше, така че това също не е "безплатно" съвсем, защото все пак плащаш кабелна (под безплатно разбирам аз национален ефир, да можеш да хващаш канала без сателити, кабели и тн)

За заплатите няма смисъл да говорим, ние сме дъното на Европа....идеята е че в Испания за да идеш на мач на Реал примерно в главната трибуна плащаш 80 евро при 800 минимална заплата, тук за да идеш на мач на Левски даваш 20 лв при 400 заплата - като спорт нещата са горе долу закономерни (макар разликата търсене-предлагане да е огромна), но не и като сметки (заплати), и както казваш ти пари, необходими да живееш нормално... :|

Като давате пример с Реал, споменете че това е каймака на световния футбол и цял свят гледа по тв-то и коментира това, което гледаш на живо. А нашето първенство никои не гледа по света и никои не го отразява. Дори при равни доходи, за Реал трябва да е по-скъпо, най-малкото заради това.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 юли 2016 19:13

Достоверен източник за прословутите уши ще има ли? Или шараните сами се закачат на въдицата която жадуват...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 юли 2016 19:27

Player написа:Достоверен източник за прословутите уши ще има ли? Или шараните сами се закачат на въдицата която жадуват...

Убий глупака с мълчание, викам аз. 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 юли 2016 19:35

metodito написа:[offtopic]Така е.
Бях в Чехия наскоро, човек. Няма да ти се вярва. Доплака ми се и се ядосах. Ние тръгнахме с равен старт. Цените като у нас, заплатите три пъти по-големи. И те си имат проблеми, но нямаме нищо общо вече. А тръгнахме заедно към "Европата". 20 години Европа изсипва пари в двете държави. И там се е крадяло вероятно, но тук всичко...[/offtopic]

[offtopic]Какъв равен старт? Чехите и словаците почнаха от '68 година, а ние от '97 година.[/offtopic]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 юли 2016 19:39

rhaegar написа:
Player написа:Достоверен източник за прословутите уши ще има ли? Или шараните сами се закачат на въдицата която жадуват...

Убий глупака с мълчание, викам аз. 8-)

Може и така да стане, но може и да стане, че се мълчи гузно. Не може да те заливат с помия и все да мълчиш.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 юли 2016 19:43

NOMER14 написа:
metodito написа:[offtopic]Така е.

[offtopic]Какъв равен старт? Чехите и словаците почнаха от '68 година, а ние от '97 година.[/offtopic]

Да си говорим ли за Прага и Братислава, къде са били, когато тук сме били векове наред, казарма и нива на Османската империя. Не сме Китай за да ги стигнем с лекота за кратко време. Трябва всички в Европа да си направят харакири, за да ги стигнем. Друг начин няма.

Върни се в “Левски”