Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Утре от герена пускали на търг боксерките на Насо Гъза, с които е изгледал финала. Очаква се колосално наддаване !!!
Keep Walking
-
- Контакти:
modor написа:gihuelo написа:Абе продадохте анцунга на Мъри , сега го гледам по панталон и риза дава интервю. Само по един брой ли имате бе?
Жалко че няма как да пуснете на търг анцунга на Стойчо Младенов :(
Защо да не можем, анцунга си е в склада, просто не се налага.При нас вървят новите изделия, втората ръка стока е за други.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Хм, бай Величко май отдавна е мазал ските на спеца от Плоски. :/
... Първият контакт с ЦСКА-София(София) беше в края на февруари, когато все още бях треньор на Чукарички...
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Не сме ние тези, които говорим за юноши-припочета, а ГГ. Ние само цитираме.
Впрочем, Стойкас да не е станал расист, та досега няма новини за кафяви, или евентуалните нови печки ще дойдат по-късно?
Сърбите мъкнат само югославяни. Нормално...Тъмно зелените са само зелените пари да се въртят.
- delqnski47
- Контакти:
TristaNNN написа:Хм, бай Величко май отдавна е мазал ските на спеца от Плоски. :/... Първият контакт с ЦСКА-София(София) беше в края на февруари, когато все още бях треньор на Чукарички...
А бай Румбата Спецов чу ли го кво вика?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:TristaNNN написа:Хм, бай Величко май отдавна е мазал ските на спеца от Плоски. :/... Първият контакт с ЦСКА-София(София) беше в края на февруари, когато все още бях треньор на Чукарички...
А бай Румбата Спецов чу ли го кво вика?
И какво е казал? Ти чу ли го? А разбра ли го? Уф, забравих, ти едно тире не можеш да наместиш като хората, та шефа на НАП ще разбереш - още помня как спорехте с васконти (тоя пич къде изчезна, оказа се цесекар на място) дали да се отваря нов подфорум на ЦСКА-София (София). Само ми е интересно дали тогава ти плащаха, или го правеше от "добро сърце" :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- LoveAndPeace
- Контакти:
peliforewer написа:modor написа:gihuelo написа:Абе продадохте анцунга на Мъри , сега го гледам по панталон и риза дава интервю. Само по един брой ли имате бе?
Жалко че няма как да пуснете на търг анцунга на Стойчо Младенов :(
Защо да не можем, анцунга си е в склада, просто не се налага.При нас вървят новите изделия, втората ръка стока е за други.
Вървят :)))) затова оревахте орталъка , че маркетинг на практика липсва при вас. А скоро се похвалихте , че до няколко дни идва и "новият" магазин ......дано не е като 15.03. и новият стадион.
Припоци, градинаря ви защо се държи като изпълнителен директор? В кой друг отбор по света градинарите дават пресконференции? :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- LoveAndPeace
- Контакти:
Деба ;( Ребрандираният Литекс настанил се в Борисовата градина вече си няма министър , деба.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Като платим и на НАП ЦЯЛАТА дължима сума, а не ,30% както направи Микренския помак, какво точно ще дъвчете?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!