Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 07 юни 2022 14:44

tmanolov написа:оставете ги припоците, те, както казва Пели, са на принципа - каквото и да ми говориш, не можеш да ми промениш мнението, щото аз вярвам само на ГА, Петко Суроватката, Ачко Самальота и прочие гъзолизци, а не на официални документи и решения. Не и не. Така че с тях да спориш е тотално излишно.

Въпросът е какво да правим ние - ясно, те си имат купен цял министър, но и ние имаме един правилен ход и съм го казвал десетки пъти - искаме си стадион Раковски. Там си правим и мол, щото ПУП позволява, и отлитаме в друга орбита, дето и Кирчо Космонавта, докато беше фен на Литекс, не е бил :)

Ама ние си имаме собственик със зависимости, така че няма да се случи, за съжаление. А стадион с мол в градината с жълъдите няма да има, щото никой няма да го допусне. И след безславното отпадане от Европа тази година (късметът свършва на третия път), си отиват "на Ловечъ"

Ако почнете да скандирате, Левски оле винаги сме били с МВР, може и да се разчувства Бойко Рашков и да ви подари Раковски барабар с терените край него.А може и да се намерят документи, че стадион Раковски е строен от бащите и дядовците на сините фенове с доброволен труд.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 юни 2022 14:54

Виж, Пели, ние имаме повече общо със Спартак (София), отколкото Литекс (Ловеч) има общо с ЦСКА (София), така че спазвай някаква хигиена на клавиатурата, моля. И се моли да не отпаднете още в началото на ЕКТ, че на Ловечъ зове безмилостно при такъв вариант. Досега 2 години ви покриваше дивашки късмет с грипа и отбори с минало величие, тази година обаче късметът ще си отиде и примерно един Коняспор много ще ви отива - амин!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 юни 2022 15:06

tmanolov написа:Виж, Пели, ние имаме повече общо със Спартак (София), отколкото Литекс (Ловеч) има общо с ЦСКА (София), така че спазвай някаква хигиена на клавиатурата, моля. И се моли да не отпаднете още в началото на ЕКТ, че на Ловечъ зове безмилостно при такъв вариант. Досега 2 години ви покриваше дивашки късмет с грипа и отбори с минало величие, тази година обаче късметът ще си отиде и примерно един Коняспор много ще ви отива - амин!

Айде ми обясни защо при отпадане например в първия кръг ще отидем в Ловеч ? :) Айде да ти се посмеем малко на адвокатската кратуна.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 07 юни 2022 15:12

TristaNNN написа:Няма да припознаем лайнарщина с Литекс.
- Е, ама то дружеството не е толкова важно.
При строеж на новия стадион няма да излезем и милиметър от чашката.
- Е, Гришака като докопа целия район всички майки и котки ще се радват.
Лудогорец съсипва българския футбол и националния с толкова чужденци.
- Е, ама то българите нямат нужната класа, а ние имаме шампионски амбициЙ.
Баща ни от Банкя и Шиши издържат говедата.
- Е, я вижте как пълнят стадионите и какви кампании правят за отбора си без Герб.
Говедата що бутнаха сектор А.
- Е, какво като не е в парка. Може да се направи нов план да влезе в парка и повече да не могат да бутат нищо.

Това са те, припоците - думата и морала на разгонена средношколка струва повече от техните!

Браво за усилията по правопис..!
Остава да ни кажеш към коя дестинация си насочил поглед да водиш жената тази година..!?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 юни 2022 15:13

На мача с Грузия в един момент дори главния съдия е надбягал защитата ни :)

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 юни 2022 15:17

Щот' на микренския няма да му излезе сметката и дружеството, което, нали, няма никакво значение за футболен отбор, според припоците, ще иде още повече на червено с тоя раздут бюджет за маймуни.
И после следва познатия финт - Няма смисъл от оздравяване на дружеството. Държавата/БФС е виновна, че го е допуснала. Аааа, уууу! Почваме начисто, пълен рестарт, ама ни показаха един кОр за стадиона щото ни фалира дружеството и затова сА връщамИ на Лоич. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 юни 2022 15:25

gihuelo написа:На мача с Грузия в един момент дори главния съдия е надбягал защитата ни :)

Кой е този, де тича така, все едно на гърба има раница с пълно бойно снаряжение? :))
Христов ли?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 юни 2022 15:26

TristaNNN написа:Щот' на микренския няма да му излезе сметката и дружеството, което, нали, няма никакво значение за футболен отбор, според припоците, ще иде още повече на червено с тоя раздут бюджет за маймуни.
И после следва познатия финт - Няма смисъл от оздравяване на дружеството. Държавата/БФС е виновна, че го е допуснала. Аааа, уууу! Почваме начисто, пълен рестарт, ама ни показаха един кОр за стадиона щото ни фалира дружеството и затова сА връщамИ на Лоич. ;)

Мнооо си умен ! :) Чак ти завиждам :) Забравих че страшно много разбираш от финанси а и знеш Джуджи колко пари има :)
Ако свърши случайно парите ще иска от Насо бе :) Той ви дава вече по 200 000 назаем , значи и на нас ще ни даде.
Отдавна не си смятал колко ще спечелите ако имате футболист на световното ! Миналия път беше в грешка само с 1-2 млн. :)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 юни 2022 15:28

TristaNNN написа:
gihuelo написа:На мача с Грузия в един момент дори главния съдия е надбягал защитата ни :)

Кой е този, де тича така, все едно на гърба има раница с пълно бойно снаряжение? :))
Христов ли?

Или той или Едисон Йорданов. Само знам че съдията е на 41 години!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 юни 2022 15:29

delqnski47 написа:
Kotooshu написа:Делянски, ти поне ги разбираш тези неща, кажи честно, дали ли са му на ГГ голямото УПИ- колодрума, конната база, спорта София, някаква част от Нац. стадион или целия и останалите части ?

Да му дават всичко, ако ще го направи в приличен вид. Тоя парк ше стане бижу, децата и хората ще се пръснат от кеф. Ако направи и едно стрелбище, ще е супер, че в момента ходя на вашето :Д
Тия неща вече са там и са си построени. И не са неща тип ''бараката ми в Говедарци'', която само аз си я ползвам, а ще се ползват съоръженията от всички. Децата, хората, жените, бебетата, кучетата, котките...

Виж тук се съгласявам с теб, да му дават всичко и да се приключва този цирк, тъпото е, че май с Вълка го играе, ама и онзи е един изискан джентълмен, та Сентръл парк пасти да яде :Д
Лошото е , че ако много цапа и мирише:)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”