tmanolov написа:оставете ги припоците, те, както казва Пели, са на принципа - каквото и да ми говориш, не можеш да ми промениш мнението, щото аз вярвам само на ГА, Петко Суроватката, Ачко Самальота и прочие гъзолизци, а не на официални документи и решения. Не и не. Така че с тях да спориш е тотално излишно.
Въпросът е какво да правим ние - ясно, те си имат купен цял министър, но и ние имаме един правилен ход и съм го казвал десетки пъти - искаме си стадион Раковски. Там си правим и мол, щото ПУП позволява, и отлитаме в друга орбита, дето и Кирчо Космонавта, докато беше фен на Литекс, не е бил :)
Ама ние си имаме собственик със зависимости, така че няма да се случи, за съжаление. А стадион с мол в градината с жълъдите няма да има, щото никой няма да го допусне. И след безславното отпадане от Европа тази година (късметът свършва на третия път), си отиват "на Ловечъ"
Ако почнете да скандирате, Левски оле винаги сме били с МВР, може и да се разчувства Бойко Рашков и да ви подари Раковски барабар с терените край него.А може и да се намерят документи, че стадион Раковски е строен от бащите и дядовците на сините фенове с доброволен труд.