Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот rsk » 07 юни 2022 09:24

Е вие зимата като се подготвяхте в Турция не знам имаше ли символика, но ефектът беше зашеметяващ.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 юни 2022 09:46

Вие на ЕкоТой Арена сте най големите амеби раждани някога. Хем мрънкате колкото там да отчетете дейност, хем се снишавате пред господин Михайлов, като трябваше да прави Тирето, и се редите пред ципа на родна мутра, която допреди години псувахте. Като некви мрънкащи слуги, които обаче остават на работа, защото никой друг не ги ще ->
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 юни 2022 09:48

delqnski47 написа:
gihuelo написа:Каква символика само !
Левски ще се подготвя в Говедарци :)

В Левскигарци е хубаво ама е позанемарено. Нови Искър обра точките, щото е на пътя за Боровец.

Ти откъде си, та Нови Искър ти се пада на пътя за Боровец?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 юни 2022 09:49

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 юни 2022 10:04

Мернах новина, че в Тирето назначили нов треньор, сръбски ментак някакъв. Реших да надникна в оранжевия подфорум да разбера какъв е тоя спец, статистика, предишни отбори - няма, бате. Умряла работа в пряк и преносен смисъл. Припоците си убиха отбора, убиха си и подфорума. :/
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 юни 2022 10:16

TristaNNN написа:Мернах новина, че в Тирето назначили нов треньор, сръбски ментак някакъв. Реших да надникна в оранжевия подфорум да разбера какъв е тоя спец, статистика, предишни отбори - няма, бате. Умряла работа в пряк и преносен смисъл. Припоците си убиха отбора, убиха си и подфорума. :/

Да не са се преместили в подфорума на Числото и да не сме разбрали? :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 07 юни 2022 10:24

Деляне, язък ти, че си местен :)))
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 юни 2022 10:25

TristaNNN написа:Мернах новина, че в Тирето назначили нов треньор, сръбски ментак някакъв. Реших да надникна в оранжевия подфорум да разбера какъв е тоя спец, статистика, предишни отбори - няма, бате. Умряла работа в пряк и преносен смисъл. Припоците си убиха отбора, убиха си и подфорума. :/

Много лъжеш бе , милиционер :)
Ти първо гледаш нашия подфорум и след това във вашия :)
Даже като съм с бан се притесняваш че нямаме тема за някой мач :)
Нали е менте за какво да му вадим статистика ? :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 юни 2022 10:28

gihuelo написа:

Много лъжеш бе , милиционер :)
Ти първо гледаш нашия подфорум и след това във вашия :)
Даже като съм с бан се притесняваш че нямаме тема за някой мач :)
Нали е менте за какво да му вадим статистика ? :)

Ми да се посмеем, как защо? :)))
[offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 юни 2022 10:39

В Магията на 2 юни има публикувана биографията и снимката на легендарният футболист на Партизан Белград и настоящ треньор на ЦСКА Саша Илич.За такива като теб естествено, че ще е менте, за хора с комплекси всеки който има нещо общо с ЦСКА е менте.Всички футболисти тръгнали от ЦСКА и играли в големи европейски отбори също са ментета, само ти, реалния и още двама трима сте оригинали.......
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”