Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ivan56 » 06 юни 2022 16:41

Абе то ако почнем да я караме на фенски пристрастия, всеки ще каже за някой по нещо.
А истината е, че няма значение в кой клуб играят.
Пълна трагедия.
Един Филип Кръстев, всичко друго е плява и колкото по-бързо се разкара от ефбем ти лигата, толкова по-добре за него.
Тия двамата братя, татко им бая е снасял да играят футбол.
А най-голямото престъпление е Неделев да имаш талант а физически да си като чичаците пред входа.

П.п. Тоя Илиев къде играе и от къде се пръкна.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 юни 2022 16:46

Blue_Blood84 написа:
boabbb написа:Кирел Безполов не успя и той да обърне мача :D Аз като прочетох, че е влязла мегазвездата на футбола ни Илиян Стефанов си викам "Е, сега ги скъсахме" , ама явно не му е вървяло, иначе е голям играч ...

Нали е намалил срама от 1-5 на 2-5 Стефанов, не съм гледал мача да знам кой как е играл, само видях днеска цифрите в статистиката. :))

Батка, изобщо не съм видял кой е вкарал головете за нас ... Иначе аз смятам, че 5-те гола от Грузия са резил, ако ще ние да сме вкарали 10 !
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 юни 2022 16:47

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
krumeto написа:
peliforewer написа:Крумчо, много си малък за да коментираш Бербатов.Миро поне е ходил на стадиона, ти беше ли там, викаше ли Оставка.....

Не го коментирам барбука. няма за коментар в него. Казвам, че е неможач!
Оставка няма и да викна. Има си избран ИЗПЪЛКОМ. Те казват какво трябва да се направи. Не си пъхам "гагата" там, където не ми влиза пръста!

Не, няма избран ИЗПЪЛКОМ. В момента се обжалва

Да, бе, ама все пак тия там са Изпълком, изпълняват ролята на Изпълком, докато/ако съдът постанови друго.
Колегата може би иска да каже, че сегашният Изпълком е органът, който назначава и уволнява национални селекционери, независимо какво искаме или не искаме ние.

Футболчето си ни е супер, Борислав Бисеров Михайлов е изключителен ръководител и отборите, които са го издигнали би трябвало да са доволни. По-добре е от Барбуков (нищо че не сме го виждали абсолютно никога на ръководен пост, но все пак преЦеняме,че е така)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 юни 2022 16:50

rsk написа:Абе, видяхте ли го Турицов вчера? Тоя за какъв трансфер се гласи :))))))

Ако не беше предубеден щеше да видиш, че Турицов почти не получаваше подкрепа от халфове и нападатели в своята зона, а се опитваше да помага в нападение и подаде перфектно за първия гол на нашите, накрая се умори и изнемогваше, правилно беше сменен.Попов който го смени, въпреки че беше свеж какво направи.За разлика от много други аз съм на мнение, че Ники Михайлов нямаше вина за получените голове.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 06 юни 2022 16:53

boabbb написа:
Blue_Blood84 написа:
boabbb написа:Кирел Безполов не успя и той да обърне мача :D Аз като прочетох, че е влязла мегазвездата на футбола ни Илиян Стефанов си викам "Е, сега ги скъсахме" , ама явно не му е вървяло, иначе е голям играч ...

Нали е намалил срама от 1-5 на 2-5 Стефанов, не съм гледал мача да знам кой как е играл, само видях днеска цифрите в статистиката. :))

Батка, изобщо не съм видял кой е вкарал головете за нас ... Иначе аз смятам, че 5-те гола от Грузия са резил, ако ще ние да сме вкарали 10 !

Това е ясно, ние вече сме футболно джудже. Преди играхме с Норвегия, Словения, Кипър. Вече и до тях нямаме допир. В група с Гибралтар, Македония и Грузия ще завършим 4-ти. Следващата стъпка е да сме в една група със Сан Марино и Андора, сигурно и там няма да сме първи. Аз затова нямам интерес към тоя отбор било то и национален.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 06 юни 2022 17:06

България във всяко едно отношение стигна дъното на дъната! И във футбола,и във всички държавни администрации е така,икономиката ни,ниските доходи,изселването на българите,всичко! Ние сме най зле във всички всевъзможни класации вече! Нямаме футбол,нямаме почти никакъв спорт вече,нямаме доходи,нямаме прокуратура,съд,МВР,нямаме политици,всичко е корупция и крадене,населението мре,като никога досега,здравеопазването е съсипано,1/3-та от населението на държавата се изнесе и продължава да се изнася и всичко това е заради бруталната безгранична алчност и простотия на българите! Тук е по зле от война,украинците бягат от тук и се връщат в Украйна,след като видяха,в каква кочина дойдоха тук... Хората предпочитат войната,от колкото да останат тук и да се превърнат в роби на алчната и гнусна феодална измет,политици и всякакви подобия. Във футбола ни цари шуробаджанащина,затова и няма да върви,а ще копа дъното...Аре да сменят перукан и да видим как ще цъфним,а тука още някои си играят на сини и червени,Стефанов е най големия проблем................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 06 юни 2022 17:12

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
krumeto написа:
peliforewer написа:Крумчо, много си малък за да коментираш Бербатов.Миро поне е ходил на стадиона, ти беше ли там, викаше ли Оставка.....

Оставка няма и да викна. Има си избран ИЗПЪЛКОМ. Те казват какво трябва да се направи. Не си пъхам "гагата" там, където не ми влиза пръста!

Да, бе, ама все пак тия там са Изпълком, изпълняват ролята на Изпълком, докато/ако съдът постанови друго.
Колегата може би иска да каже, че сегашният Изпълком е органът, който назначава и уволнява национални селекционери, независимо какво искаме или не искаме ние.

Футболчето си ни е супер, Борислав Бисеров Михайлов е изключителен ръководител и отборите, които са го издигнали би трябвало да са доволни. По-добре е от Барбуков (нищо че не сме го виждали абсолютно никога на ръководен пост, но все пак преЦеняме,че е така)

Аз вярвам във факти.
Три мандата на този пост, ФАКТ!
Ръководител избиран за три последователни мандата означава, че избиращите го харесват.
За разлика от този, барбуков не го избират и за един! Знаят го какво може - да дезертира в най-важния момент!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 юни 2022 17:14

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
krumeto написа:

Като говориш за Перуката, защо не го оплюеш и за това, че ви позволи да припознаете Литекс и го вкара незаконно в специално направената Лига за вас? Защото това също е плод от неговото управление.
Лицемерие да говориш против него, а да премълчаваш услугите му към ловешкото менте.
А дали има вина за състояните на нац. отбор? Вината е комплексна. Там вината е от семейството, през училището, школите, до политиката на клубовете. И новата Перука да е на власт в БФС, нищо няма да се промени в нац. отбор, защото обществото ни е скапано. Общество, което произвежда специално футболно менте, специална лига за него и вкарва незаконно т.е. не се спазват правилата и законите, няма бъдеще, камо ли футбол. А новата Перука доказа, че е с нищо не е по различен от старата Перука след като се съгласи с беззаконието и изтри тирето на ловешкото менте. Така, че по добре спри с глупостите и оранжевите манипулации и опорки.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 06 юни 2022 17:20

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 юни 2022 17:46

krumeto написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
krumeto написа:

Аз вярвам във факти.
Три мандата на този пост, ФАКТ!
Ръководител избиран за три последователни мандата означава, че избиращите го харесват.
За разлика от този, барбуков не го избират и за един! Знаят го какво може - да дезертира в най-важния момент!

И аз това казвам.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”