Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 06 юни 2022 14:09

krumeto написа:
peliforewer написа:Крумчо, много си малък за да коментираш Бербатов.Миро поне е ходил на стадиона, ти беше ли там, викаше ли Оставка.....

Не го коментирам барбука. няма за коментар в него. Казвам, че е неможач!
Оставка няма и да викна. Има си избран ИЗПЪЛКОМ. Те казват какво трябва да се направи. Не си пъхам "гагата" там, където не ми влиза пръста!

Не, няма избран ИЗПЪЛКОМ. В момента се обжалва
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 юни 2022 14:12

Ясен Петров сигурно е опитал с някой позитивен метод, човекът е пробвал с добро, но с тези така не става. Взели са се за тартори, за лидери. Правят каквото си искат. Боже! Нали знаете - въшката като се напие с кръв и излиза на челото“, коментира Стефанов пред „Спортал“.

:)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 юни 2022 14:54

delqnski47 написа:
krumeto написа:
peliforewer написа:Крумчо, много си малък за да коментираш Бербатов.Миро поне е ходил на стадиона, ти беше ли там, викаше ли Оставка.....

Оставка няма и да викна. Има си избран ИЗПЪЛКОМ. Те казват какво трябва да се направи. Не си пъхам "гагата" там, където не ми влиза пръста!

Този Изпълком е от по-предишния конгрес, само един не много умен човек може да каже, че Бербатов не е успял в своята сфера.Футболист играл в Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Монако, ЦСКА и не е бил фигурант, а звезда в тези отбори няма как да е неможач.Тъй като знам, че ще скочите да ми казвате, че като си голям футболист не е сигурно, че ще сте и добър ръководител ще Ви изброя качествата на президента на БФС от 12 години.Като футболист, много добър вратар за националния отбор, но като професионална кариера нищо особено, 2 лига Франция, Англия.Като ръководител е известен с това, че работната му седмица започва в сряда, в петък заминава пак на софра,ходи на финал на ШЛ в Париж, но не смее да отиде на финал за Купата на България в Борисовата градина, а на мач от първенството не се помни откога не е стъпвал.Обича да пие, обича да танцува, обича да се снима с ръководителите на УЕФА и ФИФА и тотомафиоти, обича да пие, за втори път (◔‿◔) .Негова е крилатата фраза...Не може да наречете алкохолик човек който пие всеки ден по 3 уискита.... Бербатов наистина трудно ще усвои качествата на сегашния Президент.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 юни 2022 15:50

delqnski47 написа:
krumeto написа:

Да, бе, ама все пак тия там са Изпълком, изпълняват ролята на Изпълком, докато/ако съдът постанови друго.
Колегата може би иска да каже, че сегашният Изпълком е органът, който назначава и уволнява национални селекционери, независимо какво искаме или не искаме ние.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 06 юни 2022 15:51

Абе, видяхте ли го Турицов вчера? Тоя за какъв трансфер се гласи :))))))
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 06 юни 2022 16:06

Blue_Blood84 написа:
ugly bug написа:
TristaNNN написа:Предлагам националите да играят следващите си домакински мачове в Стара Гъзора или Благоевград. В Разград има прокоба!

Където искат да играят само да не ги предават по телевизии и радио...
Да си джиткат за здраве...
;-)

И да не спират ефбем ти лигата по 2 седмици, заради тях, колкото и слаба да е, пак е по-интересна от националния.

Голям майтап ще бъде ако в един час играят и националите и ебем лига..!
Колко човека ще присъстват на националите..!!?
:-)))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 06 юни 2022 16:12

ugly bug написа:
Blue_Blood84 написа:
ugly bug написа:
TristaNNN написа:Предлагам националите да играят следващите си домакински мачове в Стара Гъзора или Благоевград. В Разград има прокоба!

Където искат да играят само да не ги предават по телевизии и радио...
Да си джиткат за здраве...
;-)

И да не спират ефбем ти лигата по 2 седмици, заради тях, колкото и слаба да е, пак е по-интересна от националния.

Голям майтап ще бъде ако в един час играят и националите и ебем лига..!
Колко човека ще присъстват на националите..!!?
:-)))

Аз лично много се дразня от паузите, заради националите. Таман минат 3 4 кръга и оп 2 седмици пауза, после пак 4 5 кръга и пак 2 седмици пауза. Родното първенство колкото и слабо да се води, че е, винаги си сядам на биричка да гледам поне 3 4 мача на кръг, а за домакинствата почти винаги съм на стадиона. Когато играят националите даже се дразня, че и по спортните сайтове пишат за тях и няма новини за любимия ми отбор. Сигурно с доста потребители се припокривам с това мнение. Просто от доста години тоя национален отбор не буди някаква тръпка и интерес. Да ми платят билета не мога да отида да ги гледам.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 юни 2022 16:23

rsk написа:Абе, видяхте ли го Турицов вчера? Тоя за какъв трансфер се гласи :))))))

E, как за какъв - минимум за 5.5 милки. Като кайседов, дето имал откупна клауза за 2.5 милки, ама турците давали 5.5 и от Ловечъ не го пускали - тези толкова се престараха с платените публикации, че направо вече не могат да си следят трол агитката с опорките сред джурналястите
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 юни 2022 16:33

Кирел Безполов не успя и той да обърне мача :D Аз като прочетох, че е влязла мегазвездата на футбола ни Илиян Стефанов си викам "Е, сега ги скъсахме" , ама явно не му е вървяло, иначе е голям играч ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 06 юни 2022 16:39

boabbb написа:Кирел Безполов не успя и той да обърне мача :D Аз като прочетох, че е влязла мегазвездата на футбола ни Илиян Стефанов си викам "Е, сега ги скъсахме" , ама явно не му е вървяло, иначе е голям играч ...

Нали е намалил срама от 1-5 на 2-5 Стефанов, не съм гледал мача да знам кой как е играл, само видях днеска цифрите в статистиката. :))

Върни се в “Левски”