delqnski47 написа:krumeto написа:peliforewer написа:Крумчо, много си малък за да коментираш Бербатов.Миро поне е ходил на стадиона, ти беше ли там, викаше ли Оставка.....
Не го коментирам барбука. няма за коментар в него.
Казвам, че е неможач!
Оставка няма и да викна. Има си избран ИЗПЪЛКОМ. Те казват какво трябва да се направи. Не си пъхам "гагата" там, където не ми влиза пръста!
Не, няма избран ИЗПЪЛКОМ. В момента се обжалва
Този Изпълком е от по-предишния конгрес, само един не много умен човек може да каже, че Бербатов не е успял в своята сфера.Футболист играл в Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Монако, ЦСКА и не е бил фигурант, а звезда в тези отбори няма как да е неможач.Тъй като знам, че ще скочите да ми казвате, че като си голям футболист не е сигурно, че ще сте и добър ръководител ще Ви изброя качествата на президента на БФС от 12 години.Като футболист, много добър вратар за националния отбор, но като професионална кариера нищо особено, 2 лига Франция, Англия.Като ръководител е известен с това, че работната му седмица започва в сряда, в петък заминава пак на софра,ходи на финал на ШЛ в Париж, но не смее да отиде на финал за Купата на България в Борисовата градина, а на мач от първенството не се помни откога не е стъпвал.Обича да пие, обича да танцува, обича да се снима с ръководителите на УЕФА и ФИФА и тотомафиоти, обича да пие, за втори път (◔‿◔) .Негова е крилатата фраза...Не може да наречете алкохолик човек който пие всеки ден по 3 уискита.... Бербатов наистина трудно ще усвои качествата на сегашния Президент.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...