Жужо: Ще променим Левски за месеци, а не години
http://mobile.sportal.bg/news.php?category&id=610987
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
csimoen2 написа:Warped написа:Краев последния полусезон никакъв го немаше. А когато С.С. стана тренерче каза че ще разчита на млади таланти, е нещо не му се получи, иначе досега и Кабов да е бил в игра.![]()
Краев е един от най-слабо представилите се футболисти на Левски, особено втория полусезон, ФАКТ.
Правилото за играч до 21 г. пречи на Левски, по-добре да започва Деян, при положение, че остане, фланга с Краев с страшно беззъб, ФАКТ.
Краев не слаб футболист. Краев е демотивиран футболист. От вечно усмихнатия страхлив треньор,от вечно намръщения тъп ДИРЕКтор, от вечно недоволните и криви фенове. Та той е още тинейджър. На това напрежение и недоволство много опитни и обиграни играчи не издържаха. Той си е все още хлапе. Гледайте на европейското публиката как си насърчава играчите. Дори след смешни изпълнения, комични отигравания, даже и след автогол. Помните ли как след автогола на Иво Главата публиката скандираше името му. Ако не го бяхме подкрепили в онзи момент със сигурност щеше да се срине. На много хора в България им липсва ТОЛЕРАНТНОСТ. Лошият ни живот ни направи лоши хора, за съжаление. Но и ние не се стараем достатъчно.
wilge написа:csimoen2 написа:Warped написа:Краев последния полусезон никакъв го немаше. А когато С.С. стана тренерче каза че ще разчита на млади таланти, е нещо не му се получи, иначе досега и Кабов да е бил в игра.![]()
Краев е един от най-слабо представилите се футболисти на Левски, особено втория полусезон, ФАКТ.
Правилото за играч до 21 г. пречи на Левски, по-добре да започва Деян, при положение, че остане, фланга с Краев с страшно беззъб, ФАКТ.
Краев не слаб футболист. Краев е демотивиран футболист. От вечно усмихнатия страхлив треньор,от вечно намръщения тъп ДИРЕКтор, от вечно недоволните и криви фенове. Та той е още тинейджър. На това напрежение и недоволство много опитни и обиграни играчи не издържаха. Той си е все още хлапе. Гледайте на европейското публиката как си насърчава играчите. Дори след смешни изпълнения, комични отигравания, даже и след автогол. Помните ли как след автогола на Иво Главата публиката скандираше името му. Ако не го бяхме подкрепили в онзи момент със сигурност щеше да се срине. На много хора в България им липсва ТОЛЕРАНТНОСТ. Лошият ни живот ни направи лоши хора, за съжаление. Но и ние не се стараем достатъчно.
Хубаво търсиш общовалидни за народа ни черти на характера, но пропускаш най-валидната в случая - винаги някой друг ни е виновен. Краев получи толкова шанс за изява, колкото десетки по-талантливи от него момчета само са си мечтали. Краев е невероятно бездарен - та той миналия сезон спокойно можеше да завърши с 15 гола, ако си беше вкарвал само положенията на празна врата или на 2-3 метра от вратата. Извинявай ама я си пусни мача срещу Локо Пловдив. До 26-тата минута, ако вместо Краев, беше играло някое случайно хванато от публиката момиченце, щеше да е вкарало поне 3 гола. Такива положения се пропускат веднъж в кариерата, а той го прави по няколко пъти на мач.
Хубаво търсиш общовалидни за народа ни черти на характера, но пропускаш най-валидната в случая - винаги някой друг ни е виновен. Краев получи толкова шанс за изява, колкото десетки по-талантливи от него момчета само са си мечтали. Краев е невероятно бездарен - та той миналия сезон спокойно можеше да завърши с 15 гола, ако си беше вкарвал само положенията на празна врата или на 2-3 метра от вратата. Извинявай ама я си пусни мача срещу Локо Пловдив. До 26-тата минута, ако вместо Краев, беше играло някое случайно хванато от публиката момиченце, щеше да е вкарало поне 3 гола. Такива положения се пропускат веднъж в кариерата, а той го прави по няколко пъти на мач.
Щом си по- голям футболен капацитет от скаутите на Ювентус, Манчестър Сити и Кюрда не желая да ти противореча. Сигурно имаш много аргументи. Но понеже стана дума за пропуски, та си мисля дали това не е отличителна черта на нашите момчета. Сещам се за Йовов срещу Удинезе... та до онзиденшната контрола срещу Септември- Деса в края на първото и Димитров в края на второто полувреме. Но като гледам европейското се успокоявам. Там национали пропускат повече от нашите. Аз съм оптимист, въпреки че със свито сърце очаквам новото първенство. За себе си мача с Марибор съм го отписал. Вътрешно усещане, пресантиман някакъв. Иска ми се, но не вярвам в крайния успех. Просто "няма материал". Грубо, но истина. След като Веско е с класа над другите, а в дрийм- тима не ставаше за резерва. Перуанецът пипа топката, но останалото е въпрос на време, адаптация, приобщаване към колегите и условията в България. Дано, дано...
wilge написа:Хубаво търсиш общовалидни за народа ни черти на характера, но пропускаш най-валидната в случая - винаги някой друг ни е виновен. Краев получи толкова шанс за изява, колкото десетки по-талантливи от него момчета само са си мечтали. Краев е невероятно бездарен - та той миналия сезон спокойно можеше да завърши с 15 гола, ако си беше вкарвал само положенията на празна врата или на 2-3 метра от вратата. Извинявай ама я си пусни мача срещу Локо Пловдив. До 26-тата минута, ако вместо Краев, беше играло някое случайно хванато от публиката момиченце, щеше да е вкарало поне 3 гола. Такива положения се пропускат веднъж в кариерата, а той го прави по няколко пъти на мач.
Щом си по- голям футболен капацитет от скаутите на Ювентус, Манчестър Сити и Кюрда не желая да ти противореча. Сигурно имаш много аргументи. Но понеже стана дума за пропуски, та си мисля дали това не е отличителна черта на нашите момчета. Сещам се за Йовов срещу Удинезе... та до онзиденшната контрола срещу Септември- Деса в края на първото и Димитров в края на второто полувреме. Но като гледам европейското се успокоявам. Там национали пропускат повече от нашите. Аз съм оптимист, въпреки че със свито сърце очаквам новото първенство. За себе си мача с Марибор съм го отписал. Вътрешно усещане, пресантиман някакъв. Иска ми се, но не вярвам в крайния успех. Просто "няма материал". Грубо, но истина. След като Веско е с класа над другите, а в дрийм- тима не ставаше за резерва. Перуанецът пипа топката, но останалото е въпрос на време, адаптация, приобщаване към колегите и условията в България. Дано, дано...
Виждам ги Ювентус и Сити как се избиват за него това лято, след като го видяха в игра миналия сезон. Иначе аз съм повече от оптимист. Какво значи няма материал? Не говоря за Европа, говоря ти за А група. Имаме солиден вратар. Имаме най-добрата защита за миналото първенство. В центъра на терена с Костадинов, де Нойер и Прохазка сме повече от добре. Пред тях Аниете и Венци - да не ми кажеш, че не стават? В предишния си пост говориш за подкрепа към играчите, а сега и ти като Петрович ги обявяваш за некадърници. Малко двойни стандарти...
Истината за Краев че наистина го забелязаха....поканиха го на проби и се увериха че не става...както и стотици други които следят.Липсват му основни и елементарни познания за играта които вече би трябвало да ги е изградил.А и тои хвръкна прекалено много и доби самочувствие на голям голмаистор.Трябва да постои малко повече резерва за да види играта отстрани и да си направи извода че е доста далеч и от Христов...и от Аниете и от които и да е нападател на Левски този сезон.Има потенциал но почти съм сигурен че ще го пропилее.
- modor
- Контакти:
Стойчо Стоев: “Хаосът в шампионата продължава. Търси се най-безболезнения, но и най-незаконен в същото време начин един отбор да се върне в елита. Мисля, че в момента се създава нещо, което няма да издържи дълго време”, допълни още бившият треньор на 26-кратния шампион на България.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- сини шампиони
modor написа:Стойчо Стоев: “Хаосът в шампионата продължава. Търси се най-безболезнения, но и най-незаконен в същото време начин един отбор да се върне в елита. Мисля, че в момента се създава нещо, което няма да издържи дълго време”, допълни още бившият треньор на 26-кратния шампион на България.
То затова сме на това дередже, защото все се мъчим да минем между какпките.
И само Левски оле
Георги костадинов една от причините да завършиме на 2ро място през миналия сезон нямало да бъде викан в националния отбор.Петев май си го връща на личностна основа на Левски.
angel93 написа:Георги костадинов една от причините да завършиме на 2ро място през миналия сезон нямало да бъде викан в националния отбор.Петев май си го връща на личностна основа на Левски.
А дали Левски има полза Костадинов да играе в националния? Националния ще е боксова круша, за какво вместо да градим отбор и да се обиграват, ще го пращаме в национала? Ние да си направим отбора, да започнем да играем стабилно, тогава новият треньор ще го викне. Нали не мислиш че Петев ще изкара повече от 2-3 официални мача с националния отбор?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!