Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Без цензура!

Мнениеот Blue_Blood84 » 06 юни 2022 11:49

ugly bug написа:
TristaNNN написа:Предлагам националите да играят следващите си домакински мачове в Стара Гъзора или Благоевград. В Разград има прокоба!

Където искат да играят само да не ги предават по телевизии и радио...
Да си джиткат за здраве...
;-)

И да не спират ефбем ти лигата по 2 седмици, заради тях, колкото и слаба да е, пак е по-интересна от националния.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 юни 2022 12:04

Всичко започва от защитата. Не от защитниците, а от целия отбор като защита. Пак ще го кажа. В Сащ94 Пената имаше готова защита с още двама-трима, които можеше да ползва като жокери при наказани защитници. Но това не бе достатъчно. Ицо и Данчо не се срамуваха да покриват бековете ни. Наско и Бала пък не се срамуваха да се връщат в защита. Само един Емо беше на върха за блокиране на двама противникови защитника.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 юни 2022 12:35

Не знам как е при вас, но при мен тръпката когато играе националния вече я няма и то най-вече заради сегашното ръководство на БФС.Какво да ги обвинявам футболистите след като всеки мач различни титулярни състави.Ясен Петров с какви очи застава пред Конгреса и заявява, че имал поставени две задачи, да подмлади отбора и да заздрави играта в дефанзивен план и смятал, че ги изпълнил успешно.Не знам дали наслагването на млади футболисти, някои от тях неготови за мъжки национален отбор е подмладяване и хвалбата, че откакто е треньор Ясен нашият отбор не е допускал гол от статично положение топли някого след като от година и половина българският национален отбор няма победа и получаваме голове от всякакви други ситуации.Какво да кажем за БФС, покрай мачовете на националния отбор хората на Боби си спретнаха една ваканция на морето даже утре ще си направят и Изпълком във Варна, а в сряда ще се разходят до Гибралтар, после до Грузия, как да се откажат от властта.Да не забравя появата на Лечков на полувремето на мача, то стайлинг, то възпитание, бил много прям и казвал нещата такива каквито са, напротив с Венци Стефанов говорят само глупости.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 юни 2022 12:43

tmanolov написа:
peliforewer написа:Нямам намерение да споря, казах си мнението, каквото и да пишете няма да го променя.След като сина на счетоводителката на Домусчиев започна този проект, а го съветваха адвокатите на Домусчиев как да кажа, че Киро не е намесен.

Ето това е типичното мислене на един припок, а и не само. Затова и обществото ни е разделено на всякакви фил, без българофили. Щото, видите ли, той е червен кхмер или синя каска и каквото и да се напише, каквито и доводи да се извадят, дето се вика, ако ще с очите си да види как джуджето, пардон "г-н Ганчев", нарежда на Паслар и Борносузов (все легенди на оригиналното ЦСКА) да затрият отбора от "Армията", или господин собственика и държател на акциите на Левски си показва гъзЪ на феновете, той пак ще си държи на неговото.

И ако при Пели е нормално - все пак възрастта в неговия случай е порок, и то от най-лошите, за младежите като Делянски и помиярчето, да речем, е непонятно. Поне за мен, но пък може би се отваря нова ниша в психоанализата :)

Последно време си сменил тона, в началото текстовете ти откровено бяха хумористични, сега са едни назидателни, менторски, въобще доста си си повярвал.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 06 юни 2022 12:55

peliforewer написа:Не знам как е при вас, но при мен тръпката когато играе националния вече я няма и то най-вече заради сегашното ръководство на БФС.Какво да ги обвинявам футболистите след като всеки мач различни титулярни състави.Ясен Петров с какви очи застава пред Конгреса и заявява, че имал поставени две задачи, да подмлади отбора и да заздрави играта в дефанзивен план и смятал, че ги изпълнил успешно.Не знам дали наслагването на млади футболисти, някои от тях неготови за мъжки национален отбор е подмладяване и хвалбата, че откакто е треньор Ясен нашият отбор не е допускал гол от статично положение топли някого след като от година и половина българският национален отбор няма победа и получаваме голове от всякакви други ситуации.Какво да кажем за БФС, покрай мачовете на националния отбор хората на Боби си спретнаха една ваканция на морето даже утре ще си направят и Изпълком във Варна, а в сряда ще се разходят до Гибралтар, после до Грузия, как да се откажат от властта.Да не забравя появата на Лечков на полувремето на мача, то стайлинг, то възпитание, бил много прям и казвал нещата такива каквито са, напротив с Венци Стефанов говорят само глупости.

Ето, така ще се оправи национала!
БФС да се състави само от червени, оообаче начело на които да не е Барбука, защото всички знаят, че е неможач.
Само тъпостин василиевич ще оправи, ако е начело на футболчето ни!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 06 юни 2022 13:09

Абе днеска някой казвал ли е на припознавачите, че на екотой арена играе пребоядисания литекс, че е 1 часа и май никой не им го е казвал днеска.:)))

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 06 юни 2022 13:15

miro_rz написа:
TristaNNN написа:Предлагам националите да играят следващите си домакински мачове в Стара Гъзора или Благоевград. В Разград има прокоба!

Там ще бият викаш. :D Да се махат, 2 нощи ми загубиха времето!

Не ги щем тия некадърници в Зарата. Ей да си джиткат на Гереня или овча купел. Те и без това повече от сегашните звизди са от тези коптори. :))))
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 юни 2022 13:18

Крумчо, много си малък за да коментираш Бербатов.Миро поне е ходил на стадиона, ти беше ли там, викаше ли Оставка.....
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 юни 2022 14:04

С нощния мач ми създаде мрачни мисли, че на Левски пак ще му се наложи да си търси треньор.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 06 юни 2022 14:05

peliforewer написа:Крумчо, много си малък за да коментираш Бербатов.Миро поне е ходил на стадиона, ти беше ли там, викаше ли Оставка.....

Не го коментирам барбука. няма за коментар в него. Казвам, че е неможач!
Оставка няма и да викна. Има си избран ИЗПЪЛКОМ. Те казват какво трябва да се направи. Не си пъхам "гагата" там, където не ми влиза пръста!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Левски”