Мнениеот peliforewer » 06 юни 2022 12:35
Не знам как е при вас, но при мен тръпката когато играе националния вече я няма и то най-вече заради сегашното ръководство на БФС.Какво да ги обвинявам футболистите след като всеки мач различни титулярни състави.Ясен Петров с какви очи застава пред Конгреса и заявява, че имал поставени две задачи, да подмлади отбора и да заздрави играта в дефанзивен план и смятал, че ги изпълнил успешно.Не знам дали наслагването на млади футболисти, някои от тях неготови за мъжки национален отбор е подмладяване и хвалбата, че откакто е треньор Ясен нашият отбор не е допускал гол от статично положение топли някого след като от година и половина българският национален отбор няма победа и получаваме голове от всякакви други ситуации.Какво да кажем за БФС, покрай мачовете на националния отбор хората на Боби си спретнаха една ваканция на морето даже утре ще си направят и Изпълком във Варна, а в сряда ще се разходят до Гибралтар, после до Грузия, как да се откажат от властта.Да не забравя появата на Лечков на полувремето на мача, то стайлинг, то възпитание, бил много прям и казвал нещата такива каквито са, напротив с Венци Стефанов говорят само глупости.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...