Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Иванов-фен тема
Колкото по-скоро ''Левски'' се отърве от Гонзо-толкова по-добре.С него се очертава трета нулева година.
И аз да съм на мястото на Мюлдер и Грийн, при положение, че някакъв си Гонзо ми се прави на келеш, а после излиза и се прави на мъж след загубата от Спортинг, като заедно с Батков наказват отбора да не играе срещу Сливен, а винага за провала в Лисабон беше именно на Гонзо, щях да бойкотирам. Той шефът не се държи на положение, та камо ли аз ли? Личният пример е нещо много важно. Щом шефът не го демонстрира, няма какво да очаква от подопечните си.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- controller
- Контакти:
След провала в Търнава: Гонзо закри тренировките на Левски
Гонзо некадърнико , кво значение има дали тренировките си ти открити, или закрити , след като в следващата 1 година ще гледаш евротурнири само по телевизията и ще играеш в "кочината"?

Браво на Гонзо , че ни усра.. ай си ходи там с манекенките

http://www.uefa.com/
ralka_levskarka написа:Единствено вие може да се оправдавате по най - тъпия начин, като преди 2 дена пускахте теми, кои мачове Левски щели да купят!
- Mickey Mauser
След като отминаха нервите от снощи,остана тъгата...
Тъгата,че група некадърници са обсебили нашият любим отбор и от време-навреме ни подхвърлят по някоя троха. Някоя случайна титла,пробив в Европа...
Всичко е планирано и подготвено,за да могат и те да са на гребена на вълната и да си правят имиджа и парите на гърба на Левски...
Връщайки се в последните години,откакто батков е начело( и чорни),забелязвам,че ВИНАГИ има натрупване на напрежение,изнервяне до крайност на привържениците и в последствие-титла или пробив...
Опитвам се да не ме обхване безразличие,защото съм израснал с това име,ял съм безпричинен бой от конната милиция(по-възрастните знаят за какво става въпрос) ,възпитаван съм,че това,което се скандира днес-ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА-не беше само лозунг преди 89-та година.Защото да бъдеш ЛЕВСКАР тогава значеше ,че си против властта...колкото и някои червено армейци да говорят глупости ,от дистанцията на годините...
Тъжно е..
Може на някой да прозвучи смешно,но ще помоля г-н Иванов:
Гонзо,бъди мъж..Тръгни си докато не си се превърнал в омразен ...
Толкова хора те обичаха като играч,въпреки,че не беше нещо особено..
Опомни се ако можеш и ако имаш малко разум поне-тръгни си...
НА МЕН НЯМА ДА МИ Е МЪЧНО ЗА ТЕБ!
Тъгата,че група некадърници са обсебили нашият любим отбор и от време-навреме ни подхвърлят по някоя троха. Някоя случайна титла,пробив в Европа...
Всичко е планирано и подготвено,за да могат и те да са на гребена на вълната и да си правят имиджа и парите на гърба на Левски...
Връщайки се в последните години,откакто батков е начело( и чорни),забелязвам,че ВИНАГИ има натрупване на напрежение,изнервяне до крайност на привържениците и в последствие-титла или пробив...
Опитвам се да не ме обхване безразличие,защото съм израснал с това име,ял съм безпричинен бой от конната милиция(по-възрастните знаят за какво става въпрос) ,възпитаван съм,че това,което се скандира днес-ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА-не беше само лозунг преди 89-та година.Защото да бъдеш ЛЕВСКАР тогава значеше ,че си против властта...колкото и някои червено армейци да говорят глупости ,от дистанцията на годините...
Тъжно е..
Може на някой да прозвучи смешно,но ще помоля г-н Иванов:
Гонзо,бъди мъж..Тръгни си докато не си се превърнал в омразен ...
Толкова хора те обичаха като играч,въпреки,че не беше нещо особено..
Опомни се ако можеш и ако имаш малко разум поне-тръгни си...
НА МЕН НЯМА ДА МИ Е МЪЧНО ЗА ТЕБ!
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
- milen.hristov
- Контакти:
santi_santi написа:THE G.A.M.E написа:Едно мнение, малко - "по така" ...
Според мен на "Гонзо" трябва да му се даде един лимит от 5-8 мача !
Нека да го видим, включително и привържениците МУ, които твърдят, че за 2 месеца и 2 мача чудеса немогат да станат ...
А за 4-ри месеца и 10-на мача със сигурност вече ще си проличи - що за "треньор" е "Гонзо" и има ли почва в това поприще ! ??
Ако и в началото на Октомври Левски показва подобна игра, като тази в двата мача с Търнава ... Мисля, че всичко е ясно !
Най важното е, че за 7-8 мача първенството няма да се провали ...
Тоест, каквото ( евентуално ) обърка "Гонзо" , ще може да се поправи.
Това първенство ще е доста изравнено и всички отбори ще губят доста точки ...
Общо взето идеята ми е, Г. Иванов да остане още малко и да се опита да оправи нещата или да си ............ изсърба всичко надробено, като после всякакви оправдания тип - "Не ми дадоха време ( шанс ) да се "докажа" ... НЯМА ДА ИМАТ СТОЙНОСТ !!!
Не съм съгласен с теб по-простата причина,че първите 5-6 кръга програмата е лесна и къде с късмет къде на "мускули",мачовете ще се вземат и заблудата ще продължи,но след това идва серия от мачове с литекс цска лудогорец или по-сериозните отбори в които нищо добро не ни чака с това спортно-техническо ръководство начело с Гонзо.
Гонзо няма никакво право да мрънка и да използва оправдания от сорта "нямах време" това е 3година откакто е поел отбора и просто при него не важат този сорт оправдания
С оглед лесната програма в началото на първенството ,мисля че точно сега е най-подходящият момент за смяна на треньора.По лошото е,че в момента трудно ще се намери адекватен и качествен заместник....но все пак който търси намира!!!
Защо да няма варианти за добър треньор,ето три от мен : Люпко,Муслин,Г.Василев.Има вариант и за директор,както казах тази смешна схема с човек-всичко е видно ,че не става.
п.с. Още на първи юни казах ,че няма да искам оставката на Гонзо до 15 септември,за да минат част от мачовете в Европа и първите кръгове от първенството,и да имаме пълна предства дали отбора ще играе като предишните две години.
- milen.hristov
- Контакти:
magga написа:След като снощи удавих мъката с пиене влезнах да разгледам форума и изненада няма нито един коментар за Гонзо в положителна светлинаКъде са сега ония,които ми говореха как не съм левскар,защото не се кланям на вожда,който не става за чеп за зеле !!! И да не се радвам,че паднахме боли ме много,но беше необходимо,за да изчезне заблудата,че оня става за нещо.... Който играч поиска го получи за пръв път имаме толкова силна селекция,а тоя пръч не може да ги нареди .... Мъри какви играчи имаше ? Бардон и Томашич другите ритали по България и един Боримиров ..... Вуцов след първия мач шут в гъза,а тогава поне беше ясно кой къде играе снощи хаос..... Кокала от нищо направи шампион със слаба игра или не със селекция или не бяхме първи,а снощи с най-добрата ни селекция от години ни биха някакви дърводелци... Гонзо да се нагъзи и сам да си бие шута,че иначе слез 1 месец Левски ще се бори да не е последен... Дори като падахме преди от разни багеристи и тн имаше желание имаше игра снощи имаше една липса на тактика ... Да водиш с 1-0 да си бил първия мач и да отпаднеш това си е некадърност от всякъде,ама ако ида на стадиона и опъна плакат Гонзо ВЪН ще ме набият ония верни фенове нали ? От година на година все по-зле и по-зле
Няма да бъдеш набит.Няма кой да те пусне с него,всички плакати минават през разрешението на гугутчицата.Казвам ти го от личен опит
- milen.hristov
- Контакти:
NIKSANA написа:zlobul написа:ДАНИ МЛАДЕНОВ -типично дчсно крило , а гонзо го мъчи от ляво
Йовов--уж ляво крило , а игра от дясно ,накрая нищо не игра ,а само пречеше.
старокин-поредното недоразумение което носи синята фланелка .дори щърков е класа над тоя смешник дето не знае къде се намира и то не само в снощния мач .
ГОНЗО-ВЪН
колкото повече мнения ти чета, толкова повече се убеждавам, че разбираш от футбол колкото от ядрена физика(дано не си ядрен физик).
Моето мнение за Старокин е същото,и го показа и в двата официални мача до сега
вече разбрах защо рабех му е пукал шамарите . вижте какво прави с тасевски и си направете сметка .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
milen.hristov написа:NIKSANA написа:zlobul написа:ДАНИ МЛАДЕНОВ -типично дчсно крило , а гонзо го мъчи от ляво
Йовов--уж ляво крило , а игра от дясно ,накрая нищо не игра ,а само пречеше.
старокин-поредното недоразумение което носи синята фланелка .дори щърков е класа над тоя смешник дето не знае къде се намира и то не само в снощния мач .
ГОНЗО-ВЪН
колкото повече мнения ти чета, толкова повече се убеждавам, че разбираш от футбол колкото от ядрена физика(дано не си ядрен физик).
момче съветвам те да не даваш мнение , ако искаш ходи ги питай лично кой къде играе , пък що се отнася до старокин ...нека хората кажат

1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".