efbet Лига: Лудогорец - Левски, Събота от 20:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

krumeto
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец - Левски, Събота от 20:30

Мнениеот krumeto » 04 юни 2023 14:27

Drunken_Master написа:
glarus_ds написа:Нещо да не се засегна?

Много трудно може да се засегна, понеже не съм стъпвал на Армията от 2016-та насам.
Иначе знака за равенство между Левски-Лудогорец и ЦСКА 1948 и ЦСКА-София е повече от нелеп, да не кажа дебилски.
Искам само да припомня, че 1914.1902 и Кройфа (именно) 20-30 минути преди краят на срещата между двете ЦСКА-та бяха на мнение, че нещата са нагласени. Ако искаш, мога да ти пратя снимка, понеже бях сигурен, че ще се изтрият постовете. Тук неудобните мнения веднага се трият, което е жалко. Не заставаш като истински мъж зад думите си, а се криеш и триеш, триеш, триеш...
Тъй... Значи от една страна имаме едно твърдение, което тотално издиша, понеже футболистите на 1948 след 70-тата минута се скъсваха от бавене на времето. Няма никаква логика, да искаш, да дадеш победата на противника, да остават 20 минути и... ти да бавиш времето!? Ако има логика, вземи ме светни... Да не говорим, че резултата в края на краищата си остана 1:1. Пак не познаха.
От другата страна имаш един важен за вас мач, понеже уж говорим за ЕКТ, уж говорим за чест и достойнство, присмиваме се на "оранжевите", че станаха от "червени" - "люлякови", а в същото време излизаш срещу настоящия шампион два кръга преди края на сезона със седем резерви и правиш такива ротации за да пуснеш някакви абсолютни анонимници. Извинявай, това не е ли "лягане" ? Или в столицата, вие как го наричате? Братска прегръдка? Целувка между съперници?

------------
Все тая, така или иначе... и тоя пост ще бъде изтрит. Тук е така!

Забрави да споменеш Враца, Хебър, Пирин, Берое, Ч.Море, и още пет. То каксе нарича при вас!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 юни 2023 14:30

krumeto написа:То каксе нарича при вас!

Ти на въпрос с въпрос ли отговаряш? И кои са тия "вас"? Аз над 200 пъти писах, че не съм фен на ЦСКА-София, вече не гледам български футбол. Просто ми стана смешно, как си въртите гъзицата по 200 пъти за последните два часа. Единствено и само, за да не признаете очеизбождащото - че легнахте на Делиормана.
А това твърдение, че ЦСКА за*бали титлата за да не позволят Левски да играят в УЕФА... според мен, ще остане завинаги в историята на тоя форум. Гледам и че има хора, дето да се вързват на глупостите на Кройфа.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 юни 2023 14:35

NOMER14 написа:
veni__85 написа:Краев, Уелтън и Роналдо защо ги пазим ? Май Топчо се е отказал от третото място. Мачът на армията отива на Х , идеално за нас.

Ти май не гледаш мача им?

Дрънкане, скаран си с логиката.
Къде тук съм написал, че негрите ще бият или, че мачът е разбран. Иначе често цитирам коефициентите на букитата, които са показателни.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 юни 2023 14:44

NOMER14 написа:
NOMER14 написа:
veni__85 написа:Краев, Уелтън и Роналдо защо ги пазим ? Май Топчо се е отказал от третото място. Мачът на армията отива на Х , идеално за нас.

Ти май не гледаш мача им?

Дрънкане, скаран си с логиката.
Къде тук съм написал, че негрите ще бият или, че мачът е разбран. Иначе често цитирам коефициентите на букитата, които са показателни.

Не знам, кое е показателно. Знам само, че трябва да си на много тежки медикаменти, изобщо, за да ти мине през акъла, че някой клуб ще за*бе шансовете си за титла, за да похдлъзне друг за ЕКТ... Такива дебилщини, в интерес на истината, само Помияра е писал.

Най-малкото... дори и да говорим за някакви футболисти, които мега мразят Левски и евентуално да направят нещо подобно (което е нелепо и изобщо не ми се вярва), ако ГГ разбере нещо подобно, нищо чудно мутрите му, да ги пречукат, понеже от подобен "ход" губи страшно много пари.

Турицов изпусна дузпата, понеже напрежението го смаза. Това е... Електричката срещу Черно море я би по-зле от него, между другото, не помня годината.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 юни 2023 14:46

Това, което трябва да признаем е, че както и да беше завършил мачът в Разград снощи, все щеше да има конспирации. Ама тежки такива.
Ще има и при всякакво развитие на двубоя в Сряда.
Положението сякаш е "люн-люн", както би се изразил Бат' Ицата Стоичков. :)

Да, съставът ни беше странен, да, смените също... И дори продукцията ни беше странна, някак си, неочаквано добра с оглед на състава. :)
Относно последното, смятам, че домакините сякаш ни подцениха подведени от стартовите ни 11. Сякаш смятаха, че едвали-не, сами ще си набутаме 2-3 гола ...
Бяха неприятно изненадани от агресивната ни ( супер преса, както колективна-индивидуална, така и териториална ) ... Игра и твърдите единоборства, които разбиваха малкото им смислени атаки и контра-атаки.
Тази наша нагласа според мен би трябвало да изключва теорията, че сме "играли колкото да паднем".

Опитвам се да импровизирам, какво би се случило, ако снощи бяхме излязли с бразилците, бяхме били, след тежък изтощителен мач, а в Сряда срещу Онези играем на ниво час-час и нещо, водим, но както се случва в последните ни мачове, вземем, че нищо не играем в последните 20-25 мин. и ни обърнат...
Колко логично звучи това ? :)

Тогава, тези дето смятат, че е трябвало да умрем с титулярите снощи в Разград, какво щяха да твърдят ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 юни 2023 14:46

Sstefanov написа:Точно в стил на припознавач, пишеш. Не се обиждай, ама сте облъчени от някакви духачи на супи, като Томислав, ники свинята и т.н. . Томислав само където не се разрева снощи, че не направихме припоците шампиони. Да излезе Томислав и да каже, кой му спонсорира сайта и му дава кеш пара за радиото. Едно ниско човече с огромни комплекси, преместил един отбор от Ловеч в София и му сложил петолъччка. Вчера стана, това което трябваше да стане. Левски загуби от отбора, който му тряваше победата.
Важния мач е в сряда. Всичко друго са ала-бала за облъчените фенчета. Предците ни ще се обърнат в гроба, ако знаят, че има левскари, които мислят за това, как да направят петолъчката шампион!

По-скоро предците ни биха се обръщали в гроба, ако можеха да видят какви глупости пишат хора като теб.
Имало Левскари, които искат Тирето да стане шампион. Тази глупост как я измисли не знам. Не, друже, има Левскари, които искат Левски всеки мач да играе за победа и за честта си. Левски, който не влиза в схеми и не му дреме кое мафиотско отборче ще стане шампион. Левски, който няма да предпочете уж да се пази за бараж, (който му е сигурен така или иначе) пред това да излезе мъжки и да се бори за третото място след като му се отдава такъв шанс.
И не, важния мач беше вчера. В сряда вече не е важен след като загубихме. Щеше да бъде важен при победа, сега просто е поредния мач срещу преселниците. Важния мач вече е баража срещу Арда или Славия.
Някои хора много имате да учите за моралните ценности на Левски и на Левскарството, а уж сте стари Левскари. Което го прави още по-срамно!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 юни 2023 14:58

koisa написа:има Левскари, които искат Левски всеки мач да играе за победа и за честта си.
Всички искаме това, но трябва да правим разлика между желание и реалност.
Нещо като - България да е контра хем на САЩ, хем на Китай/Русия и така да е независима.
Звучи страхотно, ама ....

Аз преди два дена бях писал, че без значение от резултатите в двата ни предстоящи мача, искам отборът да играе освободено, с желание и за победа.
Смятам, че снощи видяхме точно това. Инак причини за загубата можем да извадим всякакви. Къде нелогични, къде логични ...

Но трябва да признаем, че с оглед на това, което представляваме като финанси, играчи и тим, това, да бием в рамките на три дни Разград и Етрополе, си беше в сферата на фантастиката ...
Смятам, че тук фантасти няма !
А в който от двата двубоя да се бяхме издънили, както писах по-горе, конспирациите щяха да са тежки !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 04 юни 2023 16:23

1914.1902 написа:Защитникът на Левски Келин ван дер Каап използва социалните мрежи, за да демонстрира отношението си към дузпата, която Никола Попов свири за Лудогорец в началото на мача срещу Левски. Тогава Ван дер Каап игра с ръка в наказателното поле, но реферите не видяха, че той бе блъснат в гръб от Игор Тиаго и именно поради тази причина залитна напред и удари топката в ръка.

Нидерландецът пусна стори в Instagram, в което визуализира стоп кадър на ситуацията, в която се вижда блъскането в гръб.

Изображение

И съдията видя, и ВАР-джиите видяха, даже и диемаджийчето дето коментираше мача видя, публиката на стадиона и зрителите по телевизията също видяхме. НАРУШЕНИЕ В АТАКА! Така е по правилник. Става въпрос за едни зависимости, които повечето хора избягват да коментират. Не, че ако не бяха отсъдили дузпата мача щеше да завърши наравно. Сигурно щяха да вкарат друг гол, защото имат по-качествени футболисти, а клубът им се управлява от по-богати "играчи". Но това не беше дузпа и не трябваше да се свири.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 юни 2023 17:50

Абе за това не се спомена, Тиаго като вкара гола и пробва да вземе на Пламен топката от ръцете и после го хвърли на земята, това не трябваше ли да е жълт поне?

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 04 юни 2023 18:12

tiamat написа:Абе за това не се спомена, Тиаго като вкара гола и пробва да вземе на Пламен топката от ръцете и после го хвърли на земята, това не трябваше ли да е жълт поне?

Това желаеше и Тиаго. Не искаше да играе във Варна и да се излага на опасност от контузия и да пропадне трансфера.
Затова си свали и фанелката. Така бе инструктиран. 8 милиона Евро нямаш право да рискуваш.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Левски”