efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
112
39%
Х
52
18%
2
124
43%

Общо гласове: 288

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот 1914.1902 » 07 окт 2019 10:01

koisa написа:И с тези тримата дето толкова се пише и говори, че ще ги вземем зимата, пак нищо няма да се промени. На този отбор му трябва класа, а това струва пари. Ние поради една или друга причина няма как да извадим пари за играчи от нивото на Лудогорец. Тоест на нас ни остава да се борим за второ-трето място с тирето, Локото, Черно море и Берое. :oops: Жалко, но факт!
Иначе можем да се самозалъгваме, че с обигравания и надскачане на потенциал и възможности ще направим нещо. :geek:

+1

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 07 окт 2019 10:59

metodito написа:Някои сравняват играчите... С какви играчи ги би сърба и Гонзо? За мен манталитета на Хубси не е за "Левски". Познанията и опитът му са, но манталитета - не е. Тъкмо обратното на един Гонзо. Хубчев знае тактики, схеми, неща, дето Гонзича не ги чува, но Гонзо имаше манталитета на победител. А такива мачове се взимат със самочувствие. Когато Гонзо ги би, футболистите на "Левски" излязоха с кръв в очите. Когато сърба ги би, не им дадохме възможности. Сега излязохме на$рани и през целия мач останахме такива. Оттук-натаък, работата на Хубчев е да сглоби отбор, който да предаде на наследника си.

Колега доста си далече от реалността.Не желая да бъда адвокат на треньора, но Хубчев с едни голобради момчета и доста лимитирани откъм футболен потенциал в Поморие игра финал за купата които загуби злощастно поради липса на късмет.Със също толкова лимитиран отбор с 4мил.ЛЕВА бюджет/за справка в момента бюджета на Берое е 2,5пъти по-голям/ и селекция за 0,00лв в СТ,Загора спечели две купи.Срещу софийските отбори постигна 3победи и един равен без Берое да инкасира и един гол в един сезон? И при двата случая той успя да извлече на пълният , а 110% от потенциала на наличните футболисти.
Нека не бягаме от реалността .Нека си кажем истината, колкото и болезнена да е тя.Потенциала на двата отбора е различен.Доста говорихме и разлигавихме присъствието на български и най-вече на футболисти от нашата школа? Ето в този мач - какво да кажем за представянето на Живко,Горанов и Райнов? Умишлено пропускам Стаси, който търпи развитие в потенциала?
Когато бягаме панически от реалността се превръщаме във убийци на фактите - това вече е пагубно!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 окт 2019 11:04

[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 окт 2019 11:09

ikar написа:
metodito написа:Някои сравняват играчите... С какви играчи ги би сърба и Гонзо? За мен манталитета на Хубси не е за "Левски". Познанията и опитът му са, но манталитета - не е. Тъкмо обратното на един Гонзо. Хубчев знае тактики, схеми, неща, дето Гонзича не ги чува, но Гонзо имаше манталитета на победител. А такива мачове се взимат със самочувствие. Когато Гонзо ги би, футболистите на "Левски" излязоха с кръв в очите. Когато сърба ги би, не им дадохме възможности. Сега излязохме на$рани и през целия мач останахме такива. Оттук-натаък, работата на Хубчев е да сглоби отбор, който да предаде на наследника си.

Колега доста си далече от реалността.Не желая да бъда адвокат на треньора, но Хубчев с едни голобради момчета и доста лимитирани откъм футболен потенциал в Поморие игра финал за купата които загуби злощастно поради липса на късмет.Със също толкова лимитиран отбор с 4мил.ЛЕВА бюджет/за справка в момента бюджета на Берое е 2,5пъти по-голям/ и селекция за 0,00лв в СТ,Загора спечели две купи.Срещу софийските отбори постигна 3победи и един равен без Берое да инкасира и един гол в един сезон? И при двата случая той успя да извлече на пълният , а 110% от потенциала на наличните футболисти.
Нека не бягаме от реалността .Нека си кажем истината, колкото и болезнена да е тя.Потенциала на двата отбора е различен.Доста говорихме и разлигавихме присъствието на български и най-вече на футболисти от нашата школа? Ето в този мач - какво да кажем за представянето на Живко,Горанов и Райнов? Умишлено пропускам Стаси, който търпи развитие в потенциала?
Когато бягаме панически от реалността се превръщаме във убийци на фактите - това вече е пагубно!

Да, да, добре. Погледни горното ми мнение - офтопика.
Последна промяна от metodito на 07 окт 2019 11:10, променено общо 1 път.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 окт 2019 11:10

Готвача написа:Аз като неутрален ще кажа,че според мен Левски се държаха много достойно и се опитваха цял мач да се надиграват с Лудогорец.Не виждам защо недоволствате от Хубчев?

Много хубаво, но така излизат отборите, които не искат да печелят точки. Когато искаш да печелиш точки се излиза по друг начин. Макар че 70% от нашите твърдят друго, аз твърдя, че срещу Лудогорец и в по-малка степен срещу тирето В МОМЕНТА ние трябва да играем брутално прибрани отзад. И да се атакува с повече от 3-4 играчи само 3-4 пъти в мача. Така че аз съм крайно недоволен от показаното вчера във всеки един аспект.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 07 окт 2019 11:14

Хубаво, но си извадил три от 17мача това колко %прави.Сигурен съм че любовта към отбора ни е еднаква но аршинът към временният ни потенциал е доста различен?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 окт 2019 11:23

drvasko98 написа:
Готвача написа:Аз като неутрален ще кажа,че според мен Левски се държаха много достойно и се опитваха цял мач да се надиграват с Лудогорец.Не виждам защо недоволствате от Хубчев?

Много хубаво, но така излизат отборите, които не искат да печелят точки. Когато искаш да печелиш точки се излиза по друг начин. Макар че 70% от нашите твърдят друго, аз твърдя, че срещу Лудогорец и в по-малка степен срещу тирето В МОМЕНТА ние трябва да играем брутално прибрани отзад. И да се атакува с повече от 3-4 играчи само 3-4 пъти в мача. Така че аз съм крайно недоволен от показаното вчера във всеки един аспект.

Е, че ние първото полувреме не упражнявахме никаква преса. Седяхме в нашето и ги чакахме. През второто два опита за преса и Илиев и тези пред него щяха да сбъркат. Беше въпрос на милиметри Робърта да открадне топката. Според мен срещу Лудогорец трябва да излезеш и да се опиташ да си агресивен. Повечето отбори не го правят. Излизат и просто се надяват да паднат с по-малко. Изключение прави "морето" само. И то с далеч по-малко "класни" футболисти. И въобще, това е някаква щуротия. Какво значи "класен" чужденец щом рита в България? Това е колективен спорт. На терена играе екипността, а не индивидуалността. Пуснете си двата мача на Лудогорец с Ференцварош - този за влизане в ШЛ в Унгария, и този от групите на ЛЕ. Ще разберете какво имам предвид. Изпълнителите бяха същите, но двата мача са планина разлика.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 окт 2019 11:23

Пак се мисли на парче. Като толкова въздишаш по миналото, може ли да ми припомниш те как се справиха с другите ни противници, особено Гонзо, щото се видя че тактиката ура-ура минава в един-два мача, ама после трябват и други работи. Да ти припомня ли Гонзо от какви отборчета падаше и как играехме срещи покойниците. Страшен манталитен, страшен победител, айде няма нужда. Разградският колега добре го е казал - лесно е да си тренер в нета на салатка и ракийка.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 окт 2019 11:26

Air_Smuggler_FU написа:Чист късмет, ония с нищо не бяха чак толкова по-добри...3 удара, два гола, толкоз. До преди гола имахме 3-4 положения, след това и двата отбора нищо не играха, най-вече ние. Къде остана Стаси, кво се случи с него ??
С една правилна мотивация и нахъсване, тоя мач си го взимахме, все пак сме Левски, и играем с отбор, изникнал от нищото, който неминуемо ще се върне пак в нищото... това не е сън, че да се размине.
Мое си купят още 20 титли, но все един ден приказката ще свърши, ще избълбукат в нищото, и всичко ще бъде забравено. Както сега се смееме на ония 9 поредни титли на истинското ЦСКА, взети с постановления и точки, подарени от другите армейски отбори, така ще се смееме и на тия.
И в един момент ще забравиме.

Не е късмет! Ти сам си го написал:" три удара- два гола". Това е майсторлък, класа. Каквато и правилна мотивация и нахъсване да имат играчите на Левски след като класата липсва резултат няма да има. Резонно- седем удара, нула гола. Тяхната селекция е близо 50 млн. €, нашата почти 15. С нискоразрядни свободни агенти- толкоз. С футболисти които никой не е искал и не са играли месеци наред шампионска титла не се гони. Особено когато още не са се сработили. Делиорманци от колко години играят заедно? И техните петима нови още не са се сработили. В Левски само пет са "по- стари", всички други са нови. Ако запазим селекцията и зимната пауза надградим с доказани класни футболисти може и да правим напъни за купа или титла. Важното е, че сме тръгнали в правилната посока. Време трябва. Ще отпаднат доказани недоразумения случайно попаднали на Герена, други ще се ошлайфат, ще блесне някой неподозиран талант... и ще станем пак онзи Левски, истинският.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 окт 2019 11:31

TristaNNN написа:

Пак се мисли на парче. Като толкова въздишаш по миналото, може ли да ми припомниш те как се справиха с другите ни противници, особено Гонзо, щото се видя че тактиката ура-ура минава в един-два мача, ама после трябват и други работи. Да ти припомня ли Гонзо от какви отборчета падаше и как играехме срещи покойниците. Страшен манталитен, страшен победител, айде няма нужда. Разградският колега добре го е казал - лесно е да си тренер в нета на салатка и ракийка.

Аз говоря за конкретния мач, ти за Гонзо като треньор. А чукча не читател, а писател. Прочети ли сравнението ми между треньорските качества на Хубчев и Гонзо.

[offtopic]
Разградският колега добре го е казал - лесно е да си тренер в нета на салатка и ракийка.

Брат, дадох ти домашно - да прочетеш за онлайн форумите. Не си го направил. Лошо, Седларов, лошо. Без домашно - двойка. Можеш да си седнеш.[/offtopic]

Върни се в “Левски”