ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска | 3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
342
62%
Равен
93
17%
Победа за Сутиеска
119
21%

Общо гласове: 554

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска |29.06|

Мнениеот tatusindo » 30 юни 2017 10:41

TristaNNN написа:Каква прекрасна футболна вечер бе вчера и какво прекрасно синьо сутрешно небе виждам днес! Влизам във форумчето, обаче, и какво да видят щастливите ми усмихнати очи...
- Били сме свършили въздуха, нямало никаква подготовка. Кондиционните специалисти май са забравили, че отборът е на има-няма две седмици подготовка. А да, и температурата на стадиона беше малко над 35 градуса. Плюс това, след като си осигурихме комфортна преднина, кому бе нужно да се вадят душите на момчетата и да се рискуват контузии?
- Много критики към Митов, според мен незаслужени, особено след категорично спечелен мач. Един даже набърже му скова бесило, а пък друг настоя да види 10 българи в стартовия състав идната седмица. :shock:
- Преди мача доминираха песимистичните мнения - нямали сме отбор, нямали сме треньор, нямало стиковка, н'ам си к'во. Четейки мненията тука, непредубеден човек би казал, че едва ли не Сутиеска бяха големият фаворит в сблъсъка. То хубаво, ама ние си ги разпрахме както си трябва насред София и сега вече станаха тотален аутсайдер-аматьор. Ама то, видиш ли, това било само заради индивидуалната класа на Мапуков. Последно? А да, и идруго - на реванша са щели да се завърнат някакво вратарче е нападателче, сиреч ударната група на противника, та са щели да ни отстранят. Добре, така да е, пак ще говорим след реванша, редно е все пак да видим какво могат черногорските Жиру и Чех. :mrgreen:

Като цяло искам да поздравя целия отбор на Левски затова, че играха освободено и с настроение! Момчетата атакуваха разнообразно, а отзад като цяло не допуснахме много проблеми пред нашата врата. Далеч съм от мисълта, че няма още доста работа за вършене, но като за първи мач съм доволен. От психологическа гледна точка и за нас привържениците , а и за футболистите, беше жизненоважно да започнем сезона по подобен начин - с изразителна победа. Искам да отлича Панайотов - това според мен е най-приятната изненада вчера. Момчето беше буквално навсякъде - участваше активно и ефективно в разиграванията, отнемаше топки, подсигуряваше, имаше нелоши включвания в атака и буквално си остави сърцето на терена. То и затова след последния съдийски сигнал направо се свлече на тревата. На трибуните също беше весело, аз си прекарах много добре в европейския сектор А. 8-)
САМО ЛЕВСКИ!

Напълно съм съгласен с написаното от теб - особено за Васко Панайотов !!! Мястото му е зад Мапуку а не до Прохазка като разбивач... Той и Мапуку са попадения в селекцията... Пак се повтарям Нар и Тунде не са за Левски!!!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 юни 2017 10:42

Serafim написа:
Нар го критикувам много, даже и вчера писах. Има го обаче и това, че от типа футболисти, които имат нужда от добри съотборници, за да покажат качествата си, иначе - нищо. Това положение, за което говориш, бе изработено от Нар и от Вутов. С човек като Вутов може да се получат нещата, защото може да дава скрити пасове.

Няма футболист в света, който да оправи всичко БЕЗ съотборници. ;) :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 юни 2017 10:44

blue avalanche написа:
Serafim написа:
Нар го критикувам много, даже и вчера писах. Има го обаче и това, че от типа футболисти, които имат нужда от добри съотборници, за да покажат качествата си, иначе - нищо. Това положение, за което говориш, бе изработено от Нар и от Вутов. С човек като Вутов може да се получат нещата, защото може да дава скрити пасове.

Няма футболист в света, който да оправи всичко БЕЗ съотборници. ;) :lol:

Има такива, които сами могат да си правят и вкарват положенията. Това не става разбира се всеки мач и от всеки опит. Мапуку вчера показа нагледно при втория гол. Има и такива, които обаче на 99.9% разчитат на отборната игра и Нар е такъв. Именно с подвижен нападател, като Мапуку и Вутов зад него, крилото има шанс да покаже добри игри.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска | 3:1 FT

Мнениеот Цецо Чука » 30 юни 2017 10:57

Честито.
Сметни докъде е стигнало нивото на БГ футбола щом се поздравяваме за победи над некви албански четници и некви черногорски сутиени.

Тони Вутов как игра? Добре, надявам се.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 30 юни 2017 11:05

Цецо Чука написа:Честито.
Сметни докъде е стигнало нивото на БГ футбола щом се поздравяваме за победи над некви албански четници и некви черногорски сутиени.

Тони Вутов как игра? Добре, надявам се.

Със самочувствие без покритие ... Като за първи мач бива - на фона на Нар и Тунде ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 30 юни 2017 11:07

blue avalanche написа:
tatusindo написа:
popokutepetel написа:
Eminem написа:Много слаб мач, но още не са сработени и е едва началото. Имат много неща за изчистване - слаби са в защита, няма идея в изнасянето на топката, бият я напред и каквото стане.

С двамата статисти Нар и Тунде толкова. Все пак играем с 9 човека ;)

Ето това е най-истинския коментар от 150 назад .... Тея двамата са толкова крила колкото аз съм Батман ..... Тунде второто не барна топката, а Нар първото ... Поне от трибуните зверски си личи, че не са за крила .... Нар да го подарим на Гонзо - аз ще платя билета до Варна ?!?

Само да припомня, че първото полувреме Нар направи най-красивото изпълнение и само късметът го лиши от гол!
Когато разни Кабовци, Боримировци, Ивановци и тем подобни измислят нещо такова - ела ми се обади! ;)

Само да ти напомня, че Нар нищо не е създал ... Топката рикошита в него и той се хвърли - вярно красиво и ефектно но без резултат ;)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 юни 2017 11:13

Вутов имаше контузия, още към края на първото полувреме му свършиха силите :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юни 2017 12:24

Според мен, нито Сутиеска са големи слабаци, нито Левски са кой-знае колко силни, оценката е към момента. Виждали сме тимът ни да отпада и от по-слаби отбори от тези типове.
Нямам идея какви са били отсъстващите при гостите, и каква им е класата, но надали с тях ще заиграят като Реал М.
Не съм съгласен, че На'ще са показали пълният си потенциал. Имаше видна несработка, във всички линии.
Пък до колкото ми е известно, черногорците нямат някви трансфери и независимо дали имат отсъстващи титуляри, все пак говорим за по сработен тим.
Хубав резултат и представяне, на този етап. Щеше да е още по-добре, ако не бяхме допуснали гола, но Сутиеска си го изработиха отлично.

Притеснителното при нас е свързано отново с треньорът ни.
В големи периоди имаше откровено незнание, какво да се прави с топка и без топка. Да, факт е, че все още сме в началото на сезона и че имаме доста нови играчи, но все пак си оставам песимист, поне с оглед на работата на Митов, през изминалият сезон, когато отново се наблюдаваха същите проблеми.
Песимист в смисъл, че не вярвам да заиграем някакъв организиран футбол, с характерен стил.
По-скоро ще играем нещо от типа на "добре организиран хаос", с много желание и себераздаване, разчитайки на индивидуалната класа, която без съмнение притежават някои от играчите ни.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 юни 2017 12:38

От Сутиеска, ако са гледали мачовете с тирето и направят преса отначало и ни вкарат гол до десетата минута,мача си заминава :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 юни 2017 12:43

Прогнозирах 3:0, но 3:1 май е по-добре, за да се влезе сериозно в реванша, който да бъде добра тренировка преди мачовете с Хайдук.

Върни се в “Левски”