IvailoRz написа:Съжалявам , знам че съм пристрастен но за мен първите картони и за 2-та ги нямаше . Но щом така казвате .. кажете и че Абди трябваше да бъде изгонен по същия критерий .
Те Безяк и Дяков трябва да ги гонят още от съблекалнята

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
IvailoRz написа:Съжалявам , знам че съм пристрастен но за мен първите картони и за 2-та ги нямаше . Но щом така казвате .. кажете и че Абди трябваше да бъде изгонен по същия критерий .
alexpetrof написа:Стига рИвахте бе, Левски няма едно положение в мача, съдията виновен
alexpetrof написа:Стига рИвахте бе, Левски няма едно положение в мача, съдията виновен
Дерменджиев: Ще стисна ръката на всеки, който постигне колкото мен
Потребители, разглеждащи този форум: CSKArforever и 24 госта