Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата - 3:1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата

Мнениеот MuFc1878 » 12 мар 2014 20:18

Синьо сърце написа:Не разбирам критиките към Бру... днес беше страхотен в защитна фаза и свърши огромна работа в центъра! Нека съдим по право, а не по предубеждения! Бру е с огромна заслуга за победата днес!

Трябва постоянство и надграждане, а не епизодични прояви ;)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 мар 2014 20:28

MuFc1878 написа:
Синьо сърце написа:Не разбирам критиките към Бру... днес беше страхотен в защитна фаза и свърши огромна работа в центъра! Нека съдим по право, а не по предубеждения! Бру е с огромна заслуга за победата днес!

Ами днес му е първият добър мач, да видим в събота!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 мар 2014 20:30

Синьо сърце написа:
MuFc1878 написа:

Ами днес му е първият добър мач, да видим в събота!

Единственият му добър мач беше срещу Славия. Днес беше слаб, или поне такова е моето мнение.
Само Левски!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 12 мар 2014 20:32

Благодарим на всеки един, който и днес надмогна егото, мнението, вижданията и разбиранията си, работата, семейството и проблемите си, за да стисне зъби, за да застане и брани честта на Левски и неговата публика! За хората, които и в най-жестоката буря държат главите си изправени и крепят достойнството на този вековен клуб. Кой е прав и кой е крив в действията или бездействията си, нека историята да отсъди. Но там, в историята, винаги ще има място за всеки, който не е останал безразличен във времена на мрак, пустота, забрава, омраза, безчет низости и предателства.
Никой не е никога няма да победи и сломи публиката на Левски София! Никой и никога няма да успее.
Всички в събота! Всички! Честта е, за да се брани! Левски е, за да се обича! Докрай...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 мар 2014 20:35

turbogena, на кого благодариш и защо? Които сме там, сме там. Които са решили да не ходят-тяхна работа. В събота ще водя и племенницата на мач, че е приревала и иска да пее " Сърце, душа,.....". Това е положението!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 12 мар 2014 20:48

delqnski47 епа ако си напрегнеш мозъчето тези прогнози са писани преди мача. Само се постарай да се върнрш назад и ще ги видиш. За какво да се вадят тогава преди мача къде ти е логиката неотворения? :lol: :lol: ;)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 мар 2014 20:50

Съставът трябва да започва със Старокин и Крумов :) :mrgreen: Сега сериозно..Вижда се,че когато се играе с желание става. Бру игра доста прилично..Май Гаджев не трябва да преподписва,ами по-добре да си ходи. Обаче мач в работен ден и работно време е пълен тъпизъм. Нямам думи
110 години любов!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 мар 2014 20:55

Tова е то Левски-хем в един миг тъжно лице, хем в следващ момент усмивка до уши. Морал, чест и принципи! До дупка! Няма Батков, няма Шматков, няма "национални" каузи, няма обединения от вси страни! Затуй бие сърцето, за честта и принципите!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 мар 2014 21:06

Днес колеги-левскари ме питаха как го виждам мача. Казах им, че твърдо бием с около 5 на 1. Радостни обещаха да ме черпят, ако това стане. :) Не знам за победа ли е обещанието или за точен резултат. :roll:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 мар 2014 21:07

NOMER14 написа:Днес колеги-левскари ме питаха как го виждам мача. Казах им, че твърдо бием с около 5 на 1. Радостни обещаха да ме черпят, ако това стане. :) Не знам за победа ли е обещанието или за точен резултат. :roll:

Нека приемат, че е за победа, все пак мач за Купата :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”