Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: А ние какво ще правим?

Мнениеот Red Warrior » 21 юни 2016 18:09

koisa написа:
Red Warrior написа:Имаше и свидетели доколкото си спомням...

Георги Атанасов вероятно е бил един от свидетелите. :oops:

Фактите са, че вие сте приставали не на един, а на няколко урода след 49-та година. Така че е смешно да говорите за уроди. Дано старото дружество на ЦСКА се оздрави за да излезем от тази ситуация, но пак казвам - дружеството на Божков не беше това на Илия Павлов, но тогава на никой не му правеха впечатления тези неща.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 21 юни 2016 18:10

Red Warrior написа:
koisa написа:

Фактите са, че вие сте приставали не на един, а на няколко урода след 49-та година. Така че е смешно да говорите за уроди. Дано старото дружество на ЦСКА се оздрави за да излезем от тази ситуация, но пак казвам - дружеството на Божков не беше това на Илия Павлов, но тогава на никой не му правеха впечатления тези неща.

комплекс братле какво да ги правиш?
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 юни 2016 18:12

Cheradonna написа:Ахааа а ти избор можеш ли да ми даваш,когато не можем с факти да си докажем твърденията започваме с празните приказки,жалък си!Урод лопатаджийски!

Аз факти дадох чавдарче. Съда е признал кой е истинския Левски и на кой принадлежи емблемата. Другото си остават ваши погрешни разбирания. Безсмислено е да споря и повтарям неща, които са доказани от Левски и съда преди 10 години. Като не искаш да ти говоря "празни приказки", които всъщност са самата истина може да не отклоняваш темата към Левски. И без това темата е за това как левскарите приемат преименувания Литекс. :)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 21 юни 2016 18:14

koisa написа:
Cheradonna написа:Ахааа а ти избор можеш ли да ми даваш,когато не можем с факти да си докажем твърденията започваме с празните приказки,жалък си!Урод лопатаджийски!

Аз факти дадох чавдарче. Съда е признал кой е истинския Левски и на кой принадлежи емблемата. Другото си остават ваши погрешни разбирания. Безсмислено е да споря и повтарям неща, които са доказани от Левски и съда преди 10 години. Като не искаш да ти говоря "празни приказки", които всъщност са самата истина може да не отклоняваш темата към Левски. И без това темата е за това как левскарите приемат преименувания Литекс. :)

Нищо не си дал Лопата,нищичко,много удобно пропускаш факта,че сте играли с друго дружество и лопатка за емблемка,това според вашите разбирания на нещата Хавтоматически ви прави урод!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 юни 2016 18:14

Red Warrior написа:
koisa написа:

Фактите са такива каквито ги представих аз. Другото са лично ваши разбирания и виждания, които нямат нищо общо с истината. 8-)
R.I.P.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 юни 2016 18:16

Cheradonna написа:
koisa написа:

Нищо не си дал Лопата,нищичко,много удобно пропускаш факта,че сте играли с друго дружество и лопатка за емблемка,това според вашите разбирания на нещата Хавтоматически ви прави урод!

Чети долу и ще видиш какво съм дал. Съда е преценил кой с какво е играл и кой заслужава емблемата. Ти пред това си безсилен и в момент на яд, че ще ставаш фен на урод искаш да докажеш, че и другите са такива, но уви не можеш. 8-) Тъжна картинка си чавдарче. :)
R.I.P.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 21 юни 2016 18:19

Red_Neck написа:
Маги Стралска написа:малко съм объркана.... твърдите че Левски бил менте.... ама сте им пели КЗЛ на мачовете.... и се радвате на 6-те поредни победи.... а сега някой от вас искат.... левскарите да не правят така с новото ЦСКА....

Маги, ... лично те каня на първото дерби от новия сезон ..... В антракта заедно ще направим прочит с елементи на разсъждения на разказа "Андрешко" .... Те тогава ще видиш кой на кого и какво пее .... и дали ще има бойкот на мача ;)

[offtopic]КУ-ЧЕ-ТА .... КУ-ЧЕ-ТА .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

благодаря за поканата.... трогната съм... би ми било интерсно да видя новия Литекс (Етрополе)..... но много се съмнявам че ще мога да присъствам.... най-вече по здравословни причини....

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 21 юни 2016 18:20

Мачовете с микренци трябва да бъдат на клубните стадиони-ние да сме си домакини на "Герена", те-където се уредят,дали на "Армията", дали другаде,няма значение.То и мачовете със истинското Цска трябваше да си се играят на клубните стадиони, както е в цял свят.Разбирам и двата отбора да ползваха един и същи стадион както е в Италия,та да играем на него, но при положение че и двата отбора си имат клубни стадиони,от какъв зор трябваше да играем на "Васил Левски"-глупост без аналог в света.Ако има проблеми с гостуващата агитка -както в Аржентина-без гостуваща агитка и докато им дойде акъла в кратуните и на едните и на другите.А иначе по темата-като дойдат на "Герена", на таблото ще пише Левски-Литекс, и да не им се отпускат повече от 100-тина билета....и никой не може да ни задължи да им отпуснем повече билети.Домуса колко билети отпуска на гостуващите агитки в Разград? :mrgreen:

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 21 юни 2016 18:26

koisa написа:
Cheradonna написа:
koisa написа:

Чети долу и ще видиш какво съм дал. Съда е преценил кой с какво е играл и кой заслужава емблемата. Ти пред това си безсилен и в момент на яд, че ще ставаш фен на урод искаш да докажеш, че и другите са такива, но уви не можеш. 8-) Тъжна картинка си чавдарче. :)

ахаааа ахааааааааа дооообре,бързо си забравяш моралностто и принципите,от лопатата ще да е предполагам?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 юни 2016 18:27

Пишат се тук откровени глупости за Кучето, които показват пълно невежество и незнание по въпроса. Но единственият от ЦСКА в темата е Red Warrior, останалите са етрополски оранжади, та им е простено. На село, из ловешките кошари и етрополските баири четенето и ученето е занимание излишно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”