Kotooshu написа:Този ще ме вкара утре в затвора :(
[offtopic]Мирувай, че тоя тОпи като го насолиш, а майчицата им само това чака.
Миналата седмица замалко да ударя Големия шлем, имах 3 ареста за по 24 часа в рамките на 5 дни.[/offtopic]
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Kotooshu написа:Този ще ме вкара утре в затвора :(
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Kotooshu написа:Този ще ме вкара утре в затвора :(
Миналата седмица замалко да ударя Големия шлем, имах 3 ареста за по 24 часа в рамките на 5 дни.[/offtopic]
TristaNNN написа:Kotooshu написа:Този ще ме вкара утре в затвора :(
Kotooshu написа:TristaNNN написа:Kotooshu написа:Този ще ме вкара утре в затвора :(
[offtopic]Сам ще се пратя на БАНско за 48 часа:)), то не става само да се лъже и маже, солта на футбола е майтапа, ама ходи му обяснявай. Те си пишат глупостите кой им е виновен, оп забравих, сините братя:)[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
krumeto написа:delqnski47 написа:krumeto написа:
Юноши 17 години
1. Лудогорец 1945 (Разград) 30 23 3 4 99:11 72 [1 0 1 3:1 3] Шампион
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2. ЦСКА - София (София)-----30 23 3 4 73:23 72 [1 0 1 1:3 3] Калъфка
Юноши 15 години
1. Лудогорец 1945 (Разград) 30 24 5 1 78:11 77 Шампион
2. ЦСКА - София (София)-----30 25 0 5 98:23 75 Калъфка
Ако е много пушилека отзад, джуджака да ви купи противогази!
Честито. Националният отбор сега е с гръбнак от разградски юношки.
И то ще бъде! Запази спокойствие. Не викай "хоп" преди да си скочил.
Имай предвид, че юношите ни 19 години играят вече успешно при мъжете. Затова не се включиха в групата на Юноши - 19 години, а в Лудогорец 2 и Лудогорец 3.
Много плюнки имаше и срещу чужденците ни, но си оплюхте реверите. Напълни се и вашето тире с чужди!gihuelo написа:Левски къде са ? Защо не ги отразяваш? Има два гранда в България , трябва и с двата да се сравняваш? Или те не са гранд вече?
Вие за "гранд" ли се имате? Гранда умря на 09.09.2016 г. Вие сте на 6 годинки и нямате още зъбки да хапете!
Левски е единственият жив гранд. Затова не пиша за тях!
gihuelo написа:krumeto написа:delqnski47 написа:krumeto написа:
Юноши 17 години
1. Лудогорец 1945 (Разград) 30 23 3 4 99:11 72 [1 0 1 3:1 3] Шампион
2. ЦСКА - София (София)-----30 23 3 4 73:23 72 [1 0 1 1:3 3] Калъфка
Юноши 15 години
1. Лудогорец 1945 (Разград) 30 24 5 1 78:11 77 Шампион
2. ЦСКА - София (София)-----30 25 0 5 98:23 75 Калъфка
Ако е много пушилека отзад, джуджака да ви купи противогази!
Честито. Националният отбор сега е с гръбнак от разградски юношки.
И то ще бъде! Запази спокойствие. Не викай "хоп" преди да си скочил.
Имай предвид, че юношите ни 19 години играят вече успешно при мъжете. Затова не се включиха в групата на Юноши - 19 години, а в Лудогорец 2 и Лудогорец 3.
Много плюнки имаше и срещу чужденците ни, но си оплюхте реверите. Напълни се и вашето тире с чужди!gihuelo написа:Левски къде са ? Защо не ги отразяваш? Има два гранда в България , трябва и с двата да се сравняваш? Или те не са гранд вече?
Вие за "гранд" ли се имате? Гранда умря на 09.09.2016 г. Вие сте на 6 годинки и нямате още зъбки да хапете!
Левски е единственият жив гранд. Затова не пиша за тях!
Показателно е класирането на U17 ! След като ограбихте всичко което ставаше от школите на ЦСКА,Левски ,Ботев ,Черно море и т.н ставате шампиони с еднакъв брой точки :) Един Доминик Янков за 12 години :) Егати школата и чудото !
TristaNNN написа:Оф, айде наревункай се, избърши нослето и бягай в леглото. Каза, че си ни пожелал лека вечер.
Утре на свежа глава давай с новите манипулацийки и фини лъжи, ние пак ще си те сложим на подобаващото ти място и животът щв си продължава.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта