Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Какво наистина става в Левски?

Мнениеот Red Warrior » 15 юни 2016 16:15

Личното ми мнение е, че докато се правите на луди и не зададете въпроса КОЙ ви е собственик, абсурдите ще се редят един след друг и дори няма да знаете към кого да се обърнете за отговорност.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 юни 2016 16:20

Red Warrior написа:Личното ми мнение е, че докато се правите на луди и не зададете въпроса КОЙ ви е собственик, абсурдите ще се редят един след друг и дори няма да знаете към кого да се обърнете за отговорност.

И като спреме да се правиме на луди и зададеме въпроса, който толкова ви мъчи какъв отговор ще получиме?
Вие знаете ли кой ваш собственик ви докара до това положение и ако го знаете защо не му потърсите сметка?
Последна промяна от damyanov1963 на 15 юни 2016 16:21, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юни 2016 16:20

Човек, помисли отново преди да пишеш за Гонзо това, което пишеш. Или си забравил какво беше когато дойде за втори път? Забравил си разни примадони как обърнаха гръб на "Левски", заради егото си, какво имаше като футболисти, това, че плащаше на футболистите. Кризата, която щеше да ни завлече на дъното? Това, че Стойчо се нарами с тежката задача да прави от един сбирщайн отбор и това, че именно Гонзо беше гръб на тренера година и половина. Хайде, всички знаем що за глупотевини ги натвори Гонзо, нали, ама айде пък и това де е направил да го споменем.

Иначе за въпроса... питай гос'ин Колев и свитата му. :evil: Те нали се представят за феновете на "Левски", че даже в нашия форум един-двама правеха големи изречения преди няколко месеца... Де изчезнаха...?

Не става само с взимане, гос'ин Колев... Трябва и да даваш. Гонзо вече не им е параван. Тръстът им е.
Последна промяна от metodito на 15 юни 2016 16:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 юни 2016 16:23

metodito написа:Човек, помисли отново преди да пишеш за Гонзо това, което пишеш. Или си забравил какво беше когато дойде за втори път? Забравил си разни примадони как обърнаха гръб на "Левски", заради егото си, какво имаше като футболисти, това, че плащаше на футболистите. Кризата, която щеше да ни завлече на дъното? Това, че Стойчо се нарами с тежката задача да прави от един сбирщайн отбор и това, че именно Гонзо беше гръб на тренера година и половина. Хайде, всички знаем що за глупотевини ги натвори Гонзо, нали, ама айде пък и това де е направил да го споменем.

Колега, сигурно не си прочел целия ми коментар. В него се питам, дали си е "свършил работата", или си е тръгнал обиден от феновете и че за това само мога да гадая. нормално е да си задавам тези въпроси, а ти не бързай да ме обвиняваш, мисля, че всички търсиме истината.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот tevez » 15 юни 2016 16:27

Успех на тандема Желязков - Ангелов!
Бях сигурен, че няма да сложат сам Ангелов да се оправя в тази тежка ситуация. Желязков е много опитен и успешен директор, така че Пелето ще има какво да научи, и вече съм сигурен, че ще има дисциплина и може да вземем качествени нови футболисти.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 15 юни 2016 16:28

Еми нали гледате винаги работата на другите ? :lol:
Хубаво е да си погледнете вашият отбор най-накрая ;)

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 15 юни 2016 16:29

До преди 4 години никога в историята на Левски феновете не са питани нито КОЙ да е тренер нито директор. Още по малко за управителен съвет и тн. Как изведнъж разни организации се за интересуваха пряко от това. И стана ли по зле след това? Да :arrow:
Последна промяна от Warped на 15 юни 2016 16:30, променено общо 1 път.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 юни 2016 16:30

Като чета статията на Стефчо, изключителна аматьорщина цари в нашия отбор. А уж се управлява по невиждан за слънчевата система начин. Вижда се, че и самите футболисти не взимат на сериозно клуба. Няма какво да се лъжем - футболът ни продължава да върви надолу. Левски го коментирахме, ЦСКА е без коментар, там е пародия, останалите отбори (без Лудогорец) са хвани единия - удари другия, прави се някаква невиждана А група, в която ще играят отбори, които едвам се справяха в Б група. Страхотни начини да вдигнете футболът ни на крака, хора от БФС, направо страхотни. Само че реформата трябва да започне именно от вас.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юни 2016 16:33

damyanov1963 написа:
metodito написа:Човек, помисли отново преди да пишеш за Гонзо това, което пишеш. Или си забравил какво беше когато дойде за втори път? Забравил си разни примадони как обърнаха гръб на "Левски", заради егото си, какво имаше като футболисти, това, че плащаше на футболистите. Кризата, която щеше да ни завлече на дъното? Това, че Стойчо се нарами с тежката задача да прави от един сбирщайн отбор и това, че именно Гонзо беше гръб на тренера година и половина. Хайде, всички знаем що за глупотевини ги натвори Гонзо, нали, ама айде пък и това де е направил да го споменем.

Колега, сигурно не си прочел целия ми коментар. В него се питам, дали си е "свършил работата", или си е тръгнал обиден от феновете и че за това само мога да гадая. нормално е да си задавам тези въпроси, а ти не бързай да ме обвиняваш, мисля, че всички търсиме истината.

Да, разбирам те, така си реагирам обикновено, сори.
Какво имаш под "да си свърши работата"?

Не, Гонзо, заложи на Стоев. Стоев не успя, Гонзо реши, че му стига вече. Дали няма друга причина? Като например да са му отнели всички права и той да го е ударил на чест? Не знам. Т.нар. "тръст" знае най-добре.

Люпко казва, че Гонзо го е поканил. Не знам вярно ли е. В "Меридиан мач" го цитират. Защо, ако кани треньор се маха? Тренерът сега не знае откъде ще изскочат футболисти. Пълен бардак е!

БЛАГОДАРЯ ВИ, ГОС'ИН КОЛЕВ!!!! :evil:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот korteneca » 15 юни 2016 16:33

Успех на Ангелов и Желязков. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”