sin4ec не знам как е на Герена , но треньорите на Раковски са някакви 30-годишни провалили се футболисти и едва ли са ходили на обучения в чужбина. Мама и тати следят отблизо на какво ги учат.
Нямат никакво уважение към другите които спортуват на СК Раковски и демонстрират поведение все едно този комплекс е собственост на Левски , а не на МВР.А защо тези легенди не стъпват там лесно може да се досетите.
Думата дисциплина и думата уважение въобще не съществуват за тиийн-вете които тренират на СК Раковски. Може да си направиш сам справка които са треньорите там и сам ще се убедиш кои са и колко струват.
И тогава защо младежките национални отбори не могат да се класират на нито един форум като ЕП или СП ?!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
iliev72 написа:sin4ec не знам как е на Герена , но треньорите на Раковски са някакви 30-годишни провалили се футболисти и едва ли са ходили на обучения в чужбина. Мама и тати следят отблизо на какво ги учат.
Нямат никакво уважение към другите които спортуват на СК Раковски и демонстрират поведение все едно този комплекс е собственост на Левски , а не на МВР.А защо тези легенди не стъпват там лесно може да се досетите.
Думата дисциплина и думата уважение въобще не съществуват за тиийн-вете които тренират на СК Раковски. Може да си направиш сам справка които са треньорите там и сам ще се убедиш кои са и колко струват.
И тогава защо младежките национални отбори не могат да се класират на нито един форум като ЕП или СП ?!
Не мога да коментирам неща, които не знам. Казвам ти как е на Герена. За това знам.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Мистри написа:Чета и ми става жал.Типично по български.Както е казано-"Един българин-хайдутин, двама-чета, трима-чета с предател."
Как не ви "увряха" главите, че всичко е държавна /партийна/ политика?
Разбиха клуба на онези, после разединиха привържениците им с няколко хода.Сега е наш ред.Да обяснявам ли защо?А вие се карайте по форуми и се "пъчете" кой е по-Левскар.Честно , не ви разбирам.Левски загива, държавата отдавна съм я отписал, а вие /повечето/ играете по свирката на тези, които искат да разбият всичко.Бъдете живи и здрави.И щастливи с това си мислене.
Интересно мнение.Провокира ме да отговоря и да задам на свой ред някои въпроси.
Бойка е пътничка и само факта,че няма адекватна алтернатива още спира хората да излязат и да наритат задниците на цялата тая пост-комунистическа номенклатура, дето се мисли за демократи, а колегите от ЦСКА минаха по труден и трънлив път,но заслужават УВАЖЕНИЕ.Естествено им се помогна от най-високо ниво,но е факт,че изгониха пернишките боклуци,а сега има ново дружество БЕЗ дългове с футболисти дошли от Литекс,Ганчев стяга "Армията" и базата на Панчарево.Друг е въпросът колко е морално и как би се чувствал един нормален фен на ЦСКА,поставен пред избора да "припознае" обединение на два провинциални отбора ИЛИ автентичното дружество изпаднало в "клинична смърт" с 25 000 000 лева дългове и кредити,НО дало на футбола Стоичков,Пенев,Лечков,Костадинов,Пенев,Паро Никодимов,Тройчо Младенов, 2 полуфинала в КЕШ,десетки титли и купи,но...това е много дълга тема за МОРАЛ и ЧЕСТ,а всеки в днешно време в България знае,че живота не е справедлив и такива понятия съществуват само в книгите.Аз съм последния човек,който ще защитава ЦСКА,но това е истината и нека си я кажем!
От друга страна след цирковете с оставките в УС аз започнах да си задавам множество въпроси и да разсъждавам...КАКЪВ БИЗНЕС ИМА ИВО ТОНЕВ,КАКТО И ГОСПОДАТА ИВАНОВ И АНГЕЛОВ И КАК СА СПОСОБНИ ДА ИЗДЪРЖАТ КЛУБ КАТО ЛЕВСКИ? Не говорим ли в нашия случай за "малко,невинно пране на пари"? Как Тонев,Иванов и Ангелов успяват да извадят всеки месец по 140 000 лв. за да плащат заплати на персонал и футболисти,разходи по организация на мачове,школата и режийни за стадиона? Обявиха ли новият бюджет и КОЙ дефакто преговаря на ниво клуб с набелязаните от Петрович футболисти за селекция?Кажете ми КОЙ ръководител сам си бламира клуба,селекцията и дефакто сезона с цирковете от изминалата седмица?Същия боклук Тонев изгони Стефан Грозданов от "Надежда",а после Окука проплака,че отгоре му било спуснато да не се напъва за евро-квота(тогава водехме люта битка с Локо София,имаха много силен отбор в периода 2006-08).Ама хайде не ми отваряйте устата,защото някои факти са услужливо забравени в полза на "благодетеля" Тонев.
Пак го казвам и в тази тема - комунягите 45 години не можаха да закрият "Отбора на народа",а Иво Тонев иска да ни превърна в "Отбора на Пеевски".Е,НЯМА ДА СТАНЕ!Мерси за трибуната и един мощен син шут в гъза на надежденската секретарка.Батков беше боклук,ама не позволи да обвързват отбора с политически интереси,в това отношение Ганчев е много "хлъзгав" и се нагажда.Иво Тонев иска да ни превърне в "Отбор на олигархията".
Нека това да е сигнална лампа за нашият клуб.Размотаваме се със селекцията и ако не успеем да привлечем необходимите играчи пак ще отчетем поредният провален сезон.Представянето на Левски ВИНАГИ е било свързано с ЕКТ и мачовете от 21.45 на "Герена" или "Васил Левски"!
МИСЛЕТЕ ПРИЯТЕЛИ И НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ПО ПРОВОКАЦИИТЕ НА НАДЕЖДЕНСКАТА СЕКРЕТАРКА.НЕКА ПРОСТО СИ ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА И ОКАЖЕМ ПЪЛНА ПОДКРЕПА НА ПЪРВИТЕ МАЧОВЕ ОТ ЛИГА ЕВРОПА.
САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Player написа:Мистри написа:Чета и ми става жал.Типично по български.Както е казано-"Един българин-хайдутин, двама-чета, трима-чета с предател."
Как не ви "увряха" главите, че всичко е държавна /партийна/ политика?
Разбиха клуба на онези, после разединиха привържениците им с няколко хода.Сега е наш ред.Да обяснявам ли защо?А вие се карайте по форуми и се "пъчете" кой е по-Левскар.Честно , не ви разбирам.Левски загива, държавата отдавна съм я отписал, а вие /повечето/ играете по свирката на тези, които искат да разбият всичко.Бъдете живи и здрави.И щастливи с това си мислене.
Ако нещо визираш мен си се объркал малко. Никога не съм се имал за повече или по-малко левскар от другите, нито пък съм делял другите за малки или големи левскари. Моето позиция е, че всеки има право на свое мнение и гледна точка. Но на теб и други които твърдят като теб, че Левски загива, нека спрат с тези мнения. Не е така. Докато клуба го има - е жив. Бил е без стадион, със сменено име и с нелепо загинали легенди и пак е оцелял и е бил жив. Жив е и днес. Има го клуба, отбора, стадиона, феновете, какво повече иска за доказателство. Мен липсата на първи места никога няма да ме пречупят. И това никога не трябва да е на първо място. На първо място е да го има. Докато тупти сърцето- си жив. Много такива сърца туптят днес.Разбра ли ме?
Не знам защо реши ,че визирам теб.Това ,че мнението ми е попаднало под твоето е чиста случайност.
Що се отнася до това, дали Левски загива , или не, мисля ,че съм прав.Няма го Левскарския дух вече. нито в отбора, нито в клуба.Знаеш фактите , няма да ги пиша наново.За сърцата естествено си прав, но трябва и мозък.
Да, липсата на първи места , няма да пречупят теб, мен, още няколко хиляди стари левскари, но няма да доведат и нови.Ако така продължава, след време ще останем само потомствените.Защото , колкото и да е "модерно" да се обяснява ,че истинския фен не е такъв , само за титли и купи, то "лекинко " се пропуска момента, че във всяко състезание, всеки спортист и отбор, именно за това се подготвя и участва.Затова се и казва " първенство"-световно, европейско и т.н.Лек ден!

eelche
В огромната му част съм съгласен с мнението ти.
Само в началото му не звучи убедително, по две причини.
Първо , не мисля ,че е пътничка, при положение ,че съвсем се " разгащи" и второ, какъв е този народ, който чака "алтернатива"?
Достойните хора не чакат, те я създават.Успешен ден!
Само в началото му не звучи убедително, по две причини.
Първо , не мисля ,че е пътничка, при положение ,че съвсем се " разгащи" и второ, какъв е този народ, който чака "алтернатива"?
Достойните хора не чакат, те я създават.Успешен ден!

Не се усетихте как ви изклатиха и то много зверски благодарение на Васко Колев и тръста и прочие с лъжи за акции.
Нормалният фен не се интересува от финансите на клуба.Нормалният фен иска отбора да побеждава и да играе красиво.
Само , че някой вас ви излъга , че било по важно финансовото състояние и фенове били длъжни да се грижат затова.
За финансите на един клуб има кой да се грижи - изп. директори и т.н. , а не феновете.Феновете има една задължение да подкрепят отбора.
Къде с това да пълнят стадиона , къде с това да си купуват артикули , но не да се грижат какво финансовото му състояние.
И всеки който купува акции на дадена фирма(дори и Левски е фирма) е с цел печалба.Не съм чул акционерите на Microsoft или Oracle или IBM да се грижат за тяхното финансиране. Точно обратното всяка година си искат дивидентите от тези акции.Васко Колев си взе неговите дивиденти под форма на спонсорски договори , а вие ?!
Нормалният фен не се интересува от финансите на клуба.Нормалният фен иска отбора да побеждава и да играе красиво.
Само , че някой вас ви излъга , че било по важно финансовото състояние и фенове били длъжни да се грижат затова.
За финансите на един клуб има кой да се грижи - изп. директори и т.н. , а не феновете.Феновете има една задължение да подкрепят отбора.
Къде с това да пълнят стадиона , къде с това да си купуват артикули , но не да се грижат какво финансовото му състояние.
И всеки който купува акции на дадена фирма(дори и Левски е фирма) е с цел печалба.Не съм чул акционерите на Microsoft или Oracle или IBM да се грижат за тяхното финансиране. Точно обратното всяка година си искат дивидентите от тези акции.Васко Колев си взе неговите дивиденти под форма на спонсорски договори , а вие ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Мистри написа:
Не знам защо реши ,че визирам теб.Това ,че мнението ми е попаднало под твоето е чиста случайност.
Що се отнася до това, дали Левски загива , или не, мисля ,че съм прав.Няма го Левскарския дух вече. нито в отбора, нито в клуба.Знаеш фактите , няма да ги пиша наново.За сърцата естествено си прав, но трябва и мозък.
Да, липсата на първи места , няма да пречупят теб, мен, още няколко хиляди стари левскари, но няма да доведат и нови.Ако така продължава, след време ще останем само потомствените.Защото , колкото и да е "модерно" да се обяснява ,че истинския фен не е такъв , само за титли и купи, то "лекинко " се пропуска момента, че във всяко състезание, всеки спортист и отбор, именно за това се подготвя и участва.Затова се и казва " първенство"-световно, европейско и т.н.Лек ден!
Наистина ли мислиш, че само първите си имат нови фенове. Да ти давам ли за примери много отбори които са ставали или по веднъж или два пъти шампиони или никога, но пак си имат нови фенове. Нека да играем достойно в ЕКТ и да отстраняваме големи имена пък да видим колко загива клуба и дали няма нови фенове, дори без титли и купи у нас.
iliev72 написа:Не се усетихте как ви изклатиха и то много зверски благодарение на Васко Колев и тръста и прочие с лъжи за акции.
Нормалният фен на Левски не е забравил в какво нецветущо финансово състояние посрещнахме Вековния юбилей и беше въпрос буквално на дни да се обяви, че Вечното дерби се мести във В група. Нормалният фен на Левски, за разлика от този на новия урод, иска в отбора му да цари добра организация, да има прозрачност, начертана стратегия за развитие и так далее, а след като тези неща са налице, отборът неминуемо ще започне да побеждава, което съвсем естествено ще подобри и финансовото състояние на клуба.
Просто приеми, че в по-голпмата си част феновете на Левски са закърмени с някои ценности, които отказват да загърбят, напук на цялата кочина наречена български футбол и тъкмо това е причината да се търси някаква прозрачност, да има форма на коректив. Защо отказвате да разберете, че говорим за футбол в България, където собствениците далеч не са свети води ненапити и търсят всякакви варианти за схеми и далаверки. Е, феновете опитват да се противопоставят на това доколкото могат.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Player написа:Мистри написа:
Наистина ли мислиш, че само първите си имат нови фенове. Да ти давам ли за примери много отбори които са ставали или по веднъж или два пъти шампиони или никога, но пак си имат нови фенове. Нека да играем достойно в ЕКТ и да отстраняваме големи имена пък да видим колко загива клуба и дали няма нови фенове, дори без титли и купи у нас.
[offtopic]Явно не съм се изразил добре , за да ме разбереш.[/offtopic]

Player написа:TristaNNN написа: Ако искаш разбирай, ако искаш недей, но те уверявам, че феновете са в УС за добруването на клуба, това че никой не иска да го оцени и обърне внимание на апостолската им дейност е отделен върпос, на който е редно всеки разумно мислещ левскар сам да си отговори.
Ти откъде си толкова сигурен за работата и намеренията на феновете в УС? Точно същите фенове, които се скъсаха от години да носят финансови загуби на клуба с глобите си. Сигурно клуба е платил повече глоби от дарените от тях. Работа им е като на всички други привърженици на Левски - на стадиона с платен билет, ако искат да даряват и да скандират какво мислят. Като даряваш нещо, го правиш безукорно и добронамерено, а не после да искаш дивиденти. Ако искаш нещо след като си дарил, значи не си дарил, а си направил нещо друго. Феновете не трябва да са в УС. Ако някой фен е в управата, то това значи автоматично, че не може да бъде повече просто фен. Фена е в сектора, а управниците в УС. Иначе в момента имаме някакъв оксиморон. Трябва всеки да си гледа ролята в Левски. Шефа да е шеф, директора - директор, треньора да си е треньор, а фена да си е фен и никой да не изземва длъжността на другия. Ти си имаш своето право да мислиш каквото си щеш, но пък моето ми се струва най-справедливо, точно и правилно.
Да речем, че членувам в едната организация, оттам съм сигурен за работата и намеренията на феновете в УС.

Тезата ти за дарението и дивидентите не я схващам, защото всеки от нас си ходи на мачовете, плаща си билет/карта, купува си артикули, тоест бидейки част от организация в УС, не те "освобождава" от това да си останеш редови фен, нито пък изземваш функциите на другите членове на УС. Така стоят нещата, колкото и да са в разрез с твоето "най-справедливо, точно и правилно" мнение.

Дали споменах, че е хубаво все пак да има организиран коректив в управлението на любимия Левски, както и хора, които да поставят на масата разни въпроси и тревоги, касаещи феновете?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс