Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Кафето край СК Раковски
Не ми трябват някакъв сайт след като 2 пъти седмично го виждам със собствените си очи.Тези сайтове са за пенсии като теб(редник) и да си викат колко много е напред ДЮШ и после да се чудят защо тези "големи" таланти никой не ги иска в Европа.В Европа никой не гледа какво ти е самочувствието и как друсаш кючеци , но пък гледат други неща които Типеца , Ивков и Войн могат да научат подрастващите за разлика от Пелето и Флаата.Тези двамата може само да му лъскат обувките на Кирил защото за друго не стават тези дупелизци.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Re: Всекидневната около Левски
Player написа:За чий уи са някакви си фенове в УС? Нито някой ме е питал, нито съм съгласен да са там. Ако някой иска да чуе мнението на феновете, да го направят като в Барселона. Там гласуват като на избори феновете, които са членове на клуба. Така одобриха реконструкцията на стадиона си с голямо мнозинство. Така да направят и нашите и ще се знае какво е мнението на феновете, а не на шепа хора които си гледат личния интерес, представящи се за представители на феновете и мнението им. Те не представляват мен, а само себе си и хората около тях. За мен те са нелегитимни.
Ами то по същата логика, за чий у* ни е твоето мнение в случая и откъде-накъде пък точно теб ще пита някой за съгласие.

За такива като теб, омаяни от омразническите журналистически писания срещу организираните привърженици в УС, ще кажа, че като толкова искаш мнението ти да се чуе, то точно тези организации с тези, които ще спомогнат за това. Преди галсуване на нещо в УС има различни дискусии между организирате привърженици на организацията - какво, защо, кога, как, където си свободен да изразиш мнението, да се аргументираш, да не се съгласиш с друго мнение и куп подобни демократични "инструменти"
Та, благодарение на същите тия " някакви си фенове в УС", наскоро беше спрян един заем (нали виждаш до къде я докарахме с тия заеми), организира се Вековния юбилей (Помниш колко активно беше управлението тогава, нали? Дали нямаше да минем само с една прочувствена реч на бащицата в НДК ако не бяха действията на привържениците?), а това че привържениците постоянно се занимават с някакви инициативи и то не е важно, нали? Че изроптаха срещу цирка около новият урод в така наречената "Първа професионална лига" в момент, когато нашите шефчета отказаха да си спомнят, че Левски е синоним на чест и морал, като вместо това приятно разсеяно подкрепиха тоя фарс.
Въобще, спрете да се влияете на медийните писаници колко са лоши тия фенове, защото точно това целят господата управници - чрез медиите си на хранилка да настроят синята общност срещу организациите в УС. Сега ще попиташ защо? Ами, защото колкото и да не вярваш, господата с парите не могат да си разиграват далаверките както преди, има кой да иска отчет, има кой да иска документи, има кой да задава неудобни въпроси и т.н., а това май хич не се харесва на същите тези господа управляващи.
Ако искаш разбирай, ако искаш недей, но те уверявам, че феновете са в УС за добруването на клуба, това че никой не иска да го оцени и обърне внимание на апостолската им дейност е отделен върпос, на който е редно всеки разумно мислещ левскар сам да си отговори.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

SANSIRO7 написа:някой може ли да ме светне на кой се сърдят тия всичките бастуни?
Никой никому не се сърди.
Пошъл фарс за отвличане на общественото внимание около създаването на урода, като за мен не е никаква изненада, че оставките не бяха приети от Надзорния съвет. Сега, че Тонев е неадекватен, е ясно, като според мен, който и да е новият председател на УС, ще бъде просто негов параван. Това е, нищо фатално не се е случило, просто се вкара едно ужасно напрежение между привържениците, фарсът на БФС се изпълни и керванът си продължава по пътя.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Re: Кафето край СК Раковски
iliev72 написа:По стечение на обстоятелствата всеки вторник и четвъртък играя баскетбол в зала Раковски и след това в кафето на 50-100м от СК сме на кафе с тези които играя.И там винаги са на една съседна маса Иван Стоянов - Типеца и Кирил Ивков и си говорят тихичко.Кога някой ще се сети от Левски за тези хора.Те са дали много и сигурно има още какво да дадат на подрастващите.От време на време там се мяркат и други бивши играчи на Левски които аз помня от малкият екран от детските си години.Днес към тяхната компания беше се присъединил и Войн Войнов.При наличие на такъв потенциал и така да го пилееш.И после не се чудете защо нещата не вървят.
Добре де, а какво трябва да ги правим според теб, да им намерим пост, защото са дали на Левски ли? Уважавам легендите ни, ама ако могат да дадат толкова много на подрастващите, то защо седят и си пият кафето, а не работят някъде? Защо, примерно, Мъри пише историята на казахстанския клубен футбол, а Ивков и Войнов просто кротко си пият кафенцето?
[offtopic]
[/offtopic]

TristaNNN написа: Ако искаш разбирай, ако искаш недей, но те уверявам, че феновете са в УС за добруването на клуба, това че никой не иска да го оцени и обърне внимание на апостолската им дейност е отделен върпос, на който е редно всеки разумно мислещ левскар сам да си отговори.
Ти откъде си толкова сигурен за работата и намеренията на феновете в УС? Точно същите фенове, които се скъсаха от години да носят финансови загуби на клуба с глобите си. Сигурно клуба е платил повече глоби от дарените от тях. Работа им е като на всички други привърженици на Левски - на стадиона с платен билет, ако искат да даряват и да скандират какво мислят. Като даряваш нещо, го правиш безукорно и добронамерено, а не после да искаш дивиденти. Ако искаш нещо след като си дарил, значи не си дарил, а си направил нещо друго. Феновете не трябва да са в УС. Ако някой фен е в управата, то това значи автоматично, че не може да бъде повече просто фен. Фена е в сектора, а управниците в УС. Иначе в момента имаме някакъв оксиморон. Трябва всеки да си гледа ролята в Левски. Шефа да е шеф, директора - директор, треньора да си е треньор, а фена да си е фен и никой да не изземва длъжността на другия. Ти си имаш своето право да мислиш каквото си щеш, но пък моето ми се струва най-справедливо, точно и правилно.
Чета и ми става жал.Типично по български.Както е казано-"Един българин-хайдутин, двама-чета, трима-чета с предател."
Как не ви "увряха" главите, че всичко е държавна /партийна/ политика?
Разбиха клуба на онези, после разединиха привържениците им с няколко хода.Сега е наш ред.Да обяснявам ли защо?А вие се карайте по форуми и се "пъчете" кой е по-Левскар.Честно , не ви разбирам.Левски загива, държавата отдавна съм я отписал, а вие /повечето/ играете по свирката на тези, които искат да разбият всичко.Бъдете живи и здрави.И щастливи с това си мислене.
Разбиха клуба на онези, после разединиха привържениците им с няколко хода.Сега е наш ред.Да обяснявам ли защо?А вие се карайте по форуми и се "пъчете" кой е по-Левскар.Честно , не ви разбирам.Левски загива, държавата отдавна съм я отписал, а вие /повечето/ играете по свирката на тези, които искат да разбият всичко.Бъдете живи и здрави.И щастливи с това си мислене.

iliev72 написа:По стечение на обстоятелствата всеки вторник и четвъртък играя баскетбол в зала Раковски и след това в кафето на 50-100м от СК сме на кафе с тези които играя.И там винаги са на една съседна маса Иван Стоянов - Типеца и Кирил Ивков и си говорят тихичко.Кога някой ще се сети от Левски за тези хора.Те са дали много и сигурно има още какво да дадат на подрастващите.От време на време там се мяркат и други бивши играчи на Левски които аз помня от малкият екран от детските си години.Днес към тяхната компания беше се присъединил и Войн Войнов.При наличие на такъв потенциал и така да го пилееш.И после не се чудете защо нещата не вървят.
Нещата в академията на сините вървят, и още как. Виж им класиранията, а ако погледнеш 2-3 мача да видиш как я местят-няма да е зле.. Резултатите им на международните турнири са красноречиви.
За жалост минаха годините, когато тези легенди могат да учат децата. Треньорите им го правят, защото са учили и са се готвили за работа с деца. Сега почват от мънички, на 6-7 годинки. Извинявай, но на тази възраст детето се оглежда къде е мама..
Миналата седмица след кастинга на Герена главният методист Нестор Юруков покани в залата за пресконференции родителите на избраните деца и ни обясни какво, защо и как ще се прави. Човекът е работил 20 години по Австрия и Германия в детски школи. Децата имат треньор, кондиционен треньор и психолог. Да, футболисти и легенди на клуба идват и им показват финт, или спиране-това е нормално. Но треньорът е този, който има пълната власт( дадена му и от клуба, и от родителите), който ги учи на тактика, работи с тях за техника и това-почти всеки ден.
Още много интересни неща се казаха там, но тук не му е мястото. Най-важното: идеята е децата да изпитват удоволствие от играта, резултати не се търсят! Клуба им осигурява безплатно пълен сет екипировка. Не знам на Раковски как е, но на Герена дисциплината е желязна. Толкоз.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Мистри написа:Чета и ми става жал.Типично по български.Както е казано-"Един българин-хайдутин, двама-чета, трима-чета с предател."
Ако нещо визираш мен си се объркал малко. Никога не съм се имал за повече или по-малко левскар от другите, нито пък съм делял другите за малки или големи левскари. Моето позиция е, че всеки има право на свое мнение и гледна точка. Но на теб и други които твърдят като теб, че Левски загива, нека спрат с тези мнения. Не е така. Докато клуба го има - е жив. Бил е без стадион, със сменено име и с нелепо загинали легенди и пак е оцелял и е бил жив. Жив е и днес. Има го клуба, отбора, стадиона, феновете, какво повече иска за доказателство. Мен липсата на първи места никога няма да ме пречупят. И това никога не трябва да е на първо място. На първо място е да го има. Докато тупти сърцето- си жив. Много такива сърца туптят днес.Разбра ли ме?
sin4ec написа: Не знам на Раковски как е, но на Герена дисциплината е желязна. Толкоз.
Дано да е така. Защото всичко зависи от дисциплината. Има ли я нея, всичко ще е наред. Без дисциплина, дори алкохолика не е никакъв алкохолик, да не говорим за градивните неща.
Player написа:sin4ec написа: Не знам на Раковски как е, но на Герена дисциплината е желязна. Толкоз.
Дано да е така. Защото всичко зависи от дисциплината. Има ли я нея, всичко ще е наред. Без дисциплина, дори алкохолика не е никакъв алкохолик, да не говорим за градивните неща.
Дисциплината се гради от рано. Родителите оставят детето пред входа на треньора, след тренировката си го взимат. Вътре нямат работа. Могат да гледат отдалече. Детето трябва да се научи на труд, дисциплина и упоритост, да разбере, че именно вложеният от него труд и усърдие движат нещата нагоре. И когато излезе да играе мач срещу друг тим, когато с лекота надбягва, финтира и преборва противника-да разбере, че това е резултат не от нещо друго, а от вложения от него в тренировките труд.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!