Мнениеот realno » 23 май 2022 12:50
delqnski47 написа:TristaNNN написа:delqnski47 написа:Според теб нормално ли е да нямаме абсолютно нито един удар във вратата...
Брей, ако някое заблудено малолетно припоче чете това, ще си рече, че Тирето има по 20 удара в противниковата врата на мач. Ама да видим статистиката люлякова:
"Снежното" 0-0 с нас: Два удара във вратата на противника.
"Дъждовното" 0-0 с нас: Един удар.
Резилът в Разград 0:5: Два удара
Надявам се няма нужда да коментираме качеството и заплахата на тия удари.
Било им странно, че бездарната ловешка трупа няма точен удар във вратата. Ми тия нашите треньори да не са като вашите физкултурници и ревунчовци, бре? Мъри дали си вади поуки и дали чисти грешките ни в отбрана, хм?
Аре, пук и чао поредна припошка манипулацийка! =>
[offtopic]Ходи ли да се снимаш с Ламарината :))[/offtopic]
С дъждовното имахме и една греда накрая :)) А тюфлека ви спаси на другия удар. Отделно имаше и удар по посока на вратата, опити за удари и т.н. нормални работи в мач с такъв заряд. Тук конкретно си коментирам моя отбор, така че не ми влизай в режим ''ама и ние имахме положения'' :) В мач като този двата отбора винаги са правили нещо като положение около противниковата врата независимо от формата. А в просволутия финал нямаше нито удар във, нито удар извън вратата, нито ОПИТ за удар по посока вашия център :) Пусни си финалчето ако си толкова мераклия. Няма как някой да ме убеди, че в мач като този където има за залог трофей пък макар и Ламарината, да не ти трепне малко. Но, както и да е, споменах нарочно финала за да ви жегна и да видя просто за ташак как ми влизате в обяснителен режим ''му му'' . :)) Коментирах конкретно вчерашния ви мач, защото ми направи впечатление колко сте ''възмутени'' от съдийството срещу един конкретен отбор все едно че сте от вчера в ЕбемЛига..
Толкова малко точни удари имате през последните срещи, че може да им сложите имена за да ги запомните. :))))
Лудогорец имат повече титли и фенове, колко вие удари. :))))))
С Литекс и селското му ръководство толкова. :))))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"