Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот miro_rz » 23 май 2022 12:11

olimpi написа:
miro_rz написа:
W84me написа:
Dust написа:
W84me написа:Не знам на каква кръв са играли Лудогорец, но снощи бяха без голово положение срещу Левски и само с 1 точен удар. Те за Купата имаха повече шансове. При положение, че вчера Левски беше без двамата си най-добри футболисти.

Ако трябва да сме коректни, то и Лудогорец бяха без техни основни играчи.
Иначе ето ти статистиката https://www.flashscore.com/match/boqp4f ... atistics/0

На Лудогорец единствените основни играчи са Космонавта и Недялков. Честно, аз не помня кога са им били другите 2 точни удара.

Голям праз, предната година паднахме от тирето с 4:1!
Иначе 8 поредни победи и паднал рекорд на Левски от 94-та!

Е догодина може и десет да ги направите, колкото са ви феновете.

Пак ще сте шампиони, но с малко повече зор, заплаха ще ви е Ботев, ние нямаме дълбочина в състава и още не сме се спасили от фалит.

Колкото-толкова!
Изображение

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 23 май 2022 12:15

Ники Александров отново култов в новите бутонки:D:D:D

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 май 2022 12:17

olimpi написа:Е догодина може и десет да ги направите, колкото са ви феновете.

Пак ще сте шампиони, но с малко повече зор, заплаха ще ви е Ботев, ние нямаме дълбочина в състава и още не сме се спасили от фалит.

Ботев не може да е заплаха, пълна трагедия са.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 23 май 2022 12:38

olimpi написа:
miro_rz написа:
W84me написа:
Dust написа:
W84me написа:Не знам на каква кръв са играли Лудогорец, но снощи бяха без голово положение срещу Левски и само с 1 точен удар. Те за Купата имаха повече шансове. При положение, че вчера Левски беше без двамата си най-добри футболисти.

Ако трябва да сме коректни, то и Лудогорец бяха без техни основни играчи.
Иначе ето ти статистиката https://www.flashscore.com/match/boqp4f ... atistics/0

На Лудогорец единствените основни играчи са Космонавта и Недялков. Честно, аз не помня кога са им били другите 2 точни удара.

Голям праз, предната година паднахме от тирето с 4:1!
Иначе 8 поредни победи и паднал рекорд на Левски от 94-та!

Е догодина може и десет да ги направите, колкото са ви феновете.

Колкото са по-малко, толкова по-добре.
Все гледам, на някой мач да съм само аз и да гледам мача като саудитски или катарски ШЕЙХ!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 май 2022 12:50

delqnski47 написа:... Тук конкретно си коментирам моя отбор... .

Аз също коментирам твоя отбор, но го правя със статистика, която е красноречива. И така ти пращам поредната оранжева опорка-манипулаторка в канала. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 май 2022 12:50

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Според теб нормално ли е да нямаме абсолютно нито един удар във вратата...

Брей, ако някое заблудено малолетно припоче чете това, ще си рече, че Тирето има по 20 удара в противниковата врата на мач. Ама да видим статистиката люлякова:
"Снежното" 0-0 с нас: Два удара във вратата на противника.
"Дъждовното" 0-0 с нас: Един удар.
Резилът в Разград 0:5: Два удара
Надявам се няма нужда да коментираме качеството и заплахата на тия удари.
Било им странно, че бездарната ловешка трупа няма точен удар във вратата. Ми тия нашите треньори да не са като вашите физкултурници и ревунчовци, бре? Мъри дали си вади поуки и дали чисти грешките ни в отбрана, хм?
Аре, пук и чао поредна припошка манипулацийка! =>

[offtopic]Ходи ли да се снимаш с Ламарината :))[/offtopic]
С дъждовното имахме и една греда накрая :)) А тюфлека ви спаси на другия удар. Отделно имаше и удар по посока на вратата, опити за удари и т.н. нормални работи в мач с такъв заряд. Тук конкретно си коментирам моя отбор, така че не ми влизай в режим ''ама и ние имахме положения'' :) В мач като този двата отбора винаги са правили нещо като положение около противниковата врата независимо от формата. А в просволутия финал нямаше нито удар във, нито удар извън вратата, нито ОПИТ за удар по посока вашия център :) Пусни си финалчето ако си толкова мераклия. Няма как някой да ме убеди, че в мач като този където има за залог трофей пък макар и Ламарината, да не ти трепне малко. Но, както и да е, споменах нарочно финала за да ви жегна и да видя просто за ташак как ми влизате в обяснителен режим ''му му'' . :)) Коментирах конкретно вчерашния ви мач, защото ми направи впечатление колко сте ''възмутени'' от съдийството срещу един конкретен отбор все едно че сте от вчера в ЕбемЛига..

Толкова малко точни удари имате през последните срещи, че може да им сложите имена за да ги запомните. :))))
Лудогорец имат повече титли и фенове, колко вие удари. :))))))
С Литекс и селското му ръководство толкова. :))))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 май 2022 12:54

Абе, припокът НА разправя през сълзи от яд, че Тирето няма доктор. (shock)
Кажи честно, вярно ли?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 май 2022 13:05

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:... Тук конкретно си коментирам моя отбор... .

Аз също коментирам твоя отбор, но го правя със статистика, която е красноречива. И така ти пращам поредната оранжева опорка-манипулаторка в канала. :)

Не разбрах снима ли се за спомен :))
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 май 2022 13:10

realno написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Според теб нормално ли е да нямаме абсолютно нито един удар във вратата...

Брей, ако някое заблудено малолетно припоче чете това, ще си рече, че Тирето има по 20 удара в противниковата врата на мач. Ама да видим статистиката люлякова:
"Снежното" 0-0 с нас: Два удара във вратата на противника.
"Дъждовното" 0-0 с нас: Един удар.
Резилът в Разград 0:5: Два удара
Надявам се няма нужда да коментираме качеството и заплахата на тия удари.
Било им странно, че бездарната ловешка трупа няма точен удар във вратата. Ми тия нашите треньори да не са като вашите физкултурници и ревунчовци, бре? Мъри дали си вади поуки и дали чисти грешките ни в отбрана, хм?
Аре, пук и чао поредна припошка манипулацийка! =>

[offtopic]Ходи ли да се снимаш с Ламарината :))[/offtopic]
С дъждовното имахме и една греда накрая :)) А тюфлека ви спаси на другия удар. Отделно имаше и удар по посока на вратата, опити за удари и т.н. нормални работи в мач с такъв заряд. Тук конкретно си коментирам моя отбор, така че не ми влизай в режим ''ама и ние имахме положения'' :) В мач като този двата отбора винаги са правили нещо като положение около противниковата врата независимо от формата. А в просволутия финал нямаше нито удар във, нито удар извън вратата, нито ОПИТ за удар по посока вашия център :) Пусни си финалчето ако си толкова мераклия. Няма как някой да ме убеди, че в мач като този където има за залог трофей пък макар и Ламарината, да не ти трепне малко. Но, както и да е, споменах нарочно финала за да ви жегна и да видя просто за ташак как ми влизате в обяснителен режим ''му му'' . :)) Коментирах конкретно вчерашния ви мач, защото ми направи впечатление колко сте ''възмутени'' от съдийството срещу един конкретен отбор все едно че сте от вчера в ЕбемЛига..

Толкова малко точни удари имате през последните срещи, че може да им сложите имена за да ги запомните. :))))
Лудогорец имат повече титли и фенове, колко вие удари. :))))))
С Литекс и селското му ръководство толкова. :))))

Ама продължава обяснителния режим :)) Кво ми се обясняваш сега.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”