Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юни 2016 17:42

JackPackage написа:
Той напуска от УС, но си остава собственик, а и нали уж УС са избрали Люпко :roll: :?

Именно това е странното, дефакто напускайки УС, той губи възможноста да участва в спортно-техническите въпроси.

А ако решението за това, кой да е треньор зависи от него, то тогава, за какво напускане по-точно говори гусин Т ? :lol:
Като нищо оставката е фиктивна и ни се готви нек'ъв филм. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 06 юни 2016 17:44

THE G.A.M.E написа:
JackPackage написа:
Той напуска от УС, но си остава собственик, а и нали уж УС са избрали Люпко :roll: :?

Именно това е странното, дефакто напускайки УС, той губи възможноста да участва в спортно-техническите въпроси.

А ако решението за това, кой да е треньор зависи от него, то тогава, за какво напускане по-точно говори гусин Т ? :lol:
Като нищо оставката е фиктивна и ни се готви нек'ъв филм. :roll:

Нали уж единодушно ги взимат решенията в УС, не може Тонев да каже еднолично кво да се прави... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 юни 2016 17:45

korteneca написа:
ralka_levskarka написа:
Thsmith написа:Може, може. И да вземем Вили Вуцов за треньор, Градев за директор и кой, кой...а да Лечков, че го бива още повече в далаверите и от Наско. Той за баш бос.

:mrgreen:
Вуцката ще ходи в Монтана. Просто- по техни думи, Люпко бе назначен от Тонев и Гонзо, и..

Люпко остава. Сега Тонев го казва в Спортно шоу Гонг.

Лошо. Отървахме се от два тумора, но третият остава. Не, че съм очаквал някаква чест или морал от този, ама... Какво да се прави, ще изтърпим още един провален сезон. То вече ни е навик. Дано поне следващия избор за треньор да е точен!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 06 юни 2016 17:46

Аз пък точно това си мечтаех - да се разкара Гонзи (Тонев е бонус), а Люпко да остане.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юни 2016 17:50

Както писах преди няколко дена в другата тема, този ход е удачен, тъй като УС загуби доверието на голяма част от феновете, а именно Тонев обра най-много от негативите. Сега с това действие се прави опит да се свали напрежението върху ръководството на клуба.
По-интересна е оставката на Гонзо, тъй като това е сигнал за някакви промени в ръководството (поява на определени хора), които не са по неговия вкус. Поне аз така си мисля.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 06 юни 2016 17:50

А някой мислил ли е варианта - Тонев си подава оставка като знае,че няма да е приемат - Гонзо е солидарен с него, обаче неговата се приема веднага, за да не бъде изхвърлен като парцал (което си заслужава). Много тънък ход за отстраняването на един неграмотен и нагъл некадърник.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 юни 2016 17:51

Nuke написа:Аз пък точно това си мечтаех - да се разкара Гонзи (Тонев е бонус), а Люпко да остане.

Всеки има право на мнение - въпрос на гледна точка ;) Аз му гледам тренировките и моето лично мнение е, че Левски ще играе футбол от 70-те или 80-те години на миналия век. Но така или иначе не го виждам да изкара до Коледа, така че поне новия треньор ще има време да направи зимната подготовка и пролетния полусезон да постегне отбора за следващото участие в евротурнирите.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 юни 2016 17:53

futbolqga написа:
korteneca написа:
ralka_levskarka написа:
Thsmith написа:Може, може. И да вземем Вили Вуцов за треньор, Градев за директор и кой, кой...а да Лечков, че го бива още повече в далаверите и от Наско. Той за баш бос.

Вуцката ще ходи в Монтана. Просто- по техни думи, Люпко бе назначен от Тонев и Гонзо, и..

Лошо. Отървахме се от два тумора, но третият остава. Не, че съм очаквал някаква чест или морал от този, ама... Какво да се прави, ще изтърпим още един провален сезон. То вече ни е навик. Дано поне следващия избор за треньор да е точен!

Аз предлагам теб.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 06 юни 2016 18:02

JackPackage написа:Общо взето правим циркове за да може да отклоним малко вниманието от това дето ще се случи с едно припознаване, едно надупване от "Синьото БФС" и да си ги вкарат етрополци тихомълком в А група, да си се припознаят, докато ние се избиваме помежду си... :| :

И на мен такава мисъл ми мина през главата. Напълно е възможно да се цели отклоняване на вниманието заради другото отборче. Не е за първи път. :oops: 8-)
Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

Image

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 юни 2016 18:08

Thsmith написа:
futbolqga написа:
korteneca написа:
ralka_levskarka написа:

Аз предлагам теб.

Не отговарям на сегашните изисквания. Не съм на преклонна възраст, а и думите достойнство и морал значат нещо за мен. Освен това, не страдам и от деменция и не "забравям" думите, които съм изрекъл само месец-два по-рано. Не ставам...

Върни се в “Левски”