Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: ФК Левски незаконно в А група?

Мнениеот wilge » 02 юни 2016 14:17

Teo написа:
СВОБОДЕН написа:
Teo написа:
Tommi написа:
Teo написа:
О колко прекрасно!
@ А изказването на Коловати как ще го коментираш бат Томи?

Може да си говори каквото иска, аз защо да се занимавам с неговите изказвания? :)

Защото намеси скандално премиера на България и заяви, че ако не е бил той, вие е трябвало да сте на нашето дередже?

Я кажи как същия този премиер ще ви връща в А група. От В в А, ами то това си е за Гинес. Да не говорим как точно "спечелихте" купата, че ще стане мазало във форума. Съветвам те да си отдеш в червения фоум. Там ще чакаш, може Бойко да реши да ви връчи и купата с големите уши :)

Такава сладка купа извоюва с труд и пот вие никога няма да спечелите.
От дъното на ада до върха на рая! Това е ЦСКА!
@ Но продължавайте с мандрите и фалшивия "морал".
Спирам да пиша.
Това което имах го казах!

След като си казал всичко тичай в Борисовата градина, че цирка там почна. Само че първо се самоопредели от коя фракция си.
http://www.blitz.bg/sport/article/323981
http://cska.gong.bg/bg-football/v-grupa ... tvo-380785
Два варианта- в червено и не чак толкова червено. Но и двата случая резил. И в бъдеще остави на мира синята общност. Нашите мъки са си за нас. Може пък днес да освободят не само Менголо.

Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 02 юни 2016 17:23

02.06/ 17:30 ОЧАКВАЙТЕ НА ЖИВО ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА ИВО ТОНЕВ

https://www.youtube.com/c/levskibg/live
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 02 юни 2016 21:16

Макриев голмайстор на Кипър.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2016 21:32

pomiqr272 написа:Макриев голмайстор на Кипър.

Личи си школовката в Отбора на народа!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 02 юни 2016 21:52

Седя и си мисля - как така за уж безсмислените мачове в края на сезона цените на билетите хвърчаха в небесата, а сега изведнъж падат с по 20% или повече. Да се зачуди човек, дали нарочно не искахме стадиона да е празен с Локо и Славия... Много тъжно ми става вече!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2016 22:01

futbolqga написа:Седя и си мисля - как така за уж безсмислените мачове в края на сезона цените на билетите хвърчаха в небесата, а сега изведнъж падат с по 20% или повече. Да се зачуди човек, дали нарочно не искахме стадиона да е празен с Локо и Славия... Много тъжно ми става вече!

Или пък просто по трудния начин разбраха, че сгрешиха с първоначалните цени. ;) Това нещо го написах още тогава. 8-) Сега правят промяна в правилната посока, но цените за сектор "А" трябва да са с още 2-3 лв. надолу, за да се свие маржът между "А" и "В".
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 юни 2016 22:11

Tommi написа:
futbolqga написа:Седя и си мисля - как така за уж безсмислените мачове в края на сезона цените на билетите хвърчаха в небесата, а сега изведнъж падат с по 20% или повече. Да се зачуди човек, дали нарочно не искахме стадиона да е празен с Локо и Славия... Много тъжно ми става вече!

Или пък просто по трудния начин разбраха, че сгрешиха с първоначалните цени. ;) Това нещо го написах още тогава. 8-) Сега правят промяна в правилната посока, но цените за сектор "А" трябва да са с още 2-3 лв. надолу, за да се свие маржът между "А" и "В".

Както и да намлят цените на екипите на половина, тези цени са меко казано несериозни.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2016 22:35

milen.hristov написа:Както и да намлят цените на екипите на половина, тези цени са меко казано несериозни.

Това вече е по-трудно, защото там и самата марка Joma струва пари. Примерно има обикновени тениски Joma, които са по 50 лв. Но може да се помисли за някакви по-евтини варианти до 15-20 лв., които да не са официални екипи, а просто да се сложи емблемата или някакъв надпис и да са по-достъпни. Така и с други артикули могат да се измислят по-евтини варианти. Хубаво е да гледаме какво правят по другите държави и как изглеждат магазините им, обаче трябва да се съобразяваме и с нашата действителност.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 02 юни 2016 23:35

Tommi написа:

Аз пък си мисля, че трябва да се поддържа разлика в цените на А и В. От чисто финансова гледна точка, ако приемем, че феновете ни са рационални (напълно осъзнавам, че това не винаги е факт), то те би следвало да изберат сектор А, следователно при известна разлика в цените на А и В, това би означавало повече приходи за клуба. Стигам до този извод въз основа на съотношението цена/качество, което при новите цени е категорично в полза на сектор А.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 03 юни 2016 00:28

Е, за фланелките....От закуски да събираш, ще си вземеш. Има различни артикули и всеки може да си направи сметката. В края на сезона ги пускат с 50% отстъпка (за екипите говоря)...няма как да искаме повече!
Не знам дали го има, но ще е хубаво всяка покупка да ти носи някакви "точки", с които да имаш намаления за билети/други артикули/посещение на музей или нещо от сорта. Мисля, че е лесно да се направи и би имало ползотворен ефект.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Левски”