NOMER14 написа:И защо Спартак ще играе на майната си в Разград?
Къде? На Ч. Море картофената нива ще стане на доматена градина!
Остава в Каварна или Разград. Не зная в какво състояние е на Каварна!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:И защо Спартак ще играе на майната си в Разград?
miro_rz написа:1914.1902 написа:k20dan4o написа:Абе да питам знае ли се къде ще играят домакинските си мачове Спартак Вн, Септември и Хебър?
Септември най-вероятно ще играе на ВЛ, за другите съвсем скоро ще стане ясно.
Спартак в Рз, Хебър на Лаута, Септември на Шаламанов!
gihuelo написа:miro_rz написа:1914.1902 написа:k20dan4o написа:Абе да питам знае ли се къде ще играят домакинските си мачове Спартак Вн, Септември и Хебър?
Септември най-вероятно ще играе на ВЛ, за другите съвсем скоро ще стане ясно.
Спартак в Рз, Хебър на Лаута, Септември на Шаламанов!
Някой ми каза че Спартак Варна са купили ел.осветление на Царско Село още преди 3-4 месеца.
Не знам дали е вярно.
krumeto написа:NOMER14 написа:И защо Спартак ще играе на майната си в Разград?
Къде? На Ч. Море картофената нива ще стане на доматена градина!
Остава в Каварна или Разград. Не зная в какво състояние е на Каварна!
krumeto написа:А нивата в Пазарджик кога?
Поляните в селата са по-хубави.
А като има 5 стадиона отговарящи на всички условия, какво правим? Шампионат с пет и половина отбора ли? А стадиона като отговаря, отбора не става и за Б група?Blue_Blood84 написа:krumeto написа:А нивата в Пазарджик кога?
Поляните в селата са по-хубави.
Мисля, че в Шотландия беше така, завършаш първи във втората им лига, не покриваш изискванията оставаш си там и се допуска следващия отбор в класирането, така трябва да стане и тука. Иначе е хубаво повече градове да си имат отбори в първа лига, но се губи романтиката и тръпката на местните фенове, като трябва да играеш на други стадиони.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, DoSomethingDifferent и 17 госта