modor написа:Отива в школата на Пескара.
Ми всъщност отиват да живеят там с родителите.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:Отива в школата на Пескара.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
sin4ec написа:И да се върне в Левски, като му дойде времето!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Serafim написа:Тия млади момчета по клипчетата... Има в Милан един младеж, Мастур се казва. Имаше клипчета като 13-14 годишен (сега е на 17, под наем в Малага, изиграл е един мач и един за Мароко). На тази възраст правеше другите деца да си говорят сами, ама при мъжете е друго.
Виждаме ги и играчи, като Кабов, примерно. Като заиграят с мъжете и си мислят, че ще се втурнат по крилото, като Робен на скорост, да разминат 2-3ма на спринт, ама не се получава баш така...
Teo написа:Гонете го Тонев, ако не искате да ви последва съдбата на железничарите.
@ Тоя съсипа Локомотив, сега ще ви съсипе и вас... не случайно ми викат "Трофея" и "Тотонев"
Тоя е като Лупи... лика-прилика. Само дето не говори много, но си поставя буфери(легенди на клуба) пред него с цел да не го закачат феновете.
Направи си УС по негово желание и още двама собственици... така си е наредил картите, че да не го изкарат него виновен накрая.
@ А и за капак, че той има бизнес е така, но зад него има и други големи клечки от полиструктурата на държавата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта