Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 31 май 2016 16:03

modor написа:Отива в школата на Пескара.

Ми всъщност отиват да живеят там с родителите.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 май 2016 16:05

Ами, да му пожелаем успех на момчето.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 май 2016 16:12

И да се върне в Левски, като му дойде времето!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 31 май 2016 16:14

sin4ec написа:И да се върне в Левски, като му дойде времето!

Като знам с какъв талант е надарено момчето :) Надали някога ще се върне в България.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 май 2016 16:17

Абе.......дано не се стига до там, да се връща в България като футболист. Освен ако за 10 години Тонев не ни направи европейски доминант. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 31 май 2016 16:28

Тия млади момчета по клипчетата... Има в Милан един младеж, Мастур се казва. Имаше клипчета като 13-14 годишен (сега е на 17, под наем в Малага, изиграл е един мач и един за Мароко). На тази възраст правеше другите деца да си говорят сами, ама при мъжете е друго.
Виждаме ги и играчи, като Кабов, примерно. Като заиграят с мъжете и си мислят, че ще се втурнат по крилото, като Робен на скорост, да разминат 2-3ма на спринт, ама не се получава баш така...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Сини ултраси се заканиха на Иво Тонев

Мнениеот Teo » 31 май 2016 16:29

Гонете го Тонев, ако не искате да ви последва съдбата на железничарите.
@ Тоя съсипа Локомотив, сега ще ви съсипе и вас... не случайно ми викат "Трофея" и "Тотонев" :idea:
Тоя е като Лупи... лика-прилика. Само дето не говори много, но си поставя буфери(легенди на клуба) пред него с цел да не го закачат феновете.
Направи си УС по негово желание и още двама собственици... така си е наредил картите, че да не го изкарат него виновен накрая.
@ А и за капак, че той има бизнес е така, но зад него има и други големи клечки от полиструктурата на държавата!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 31 май 2016 16:42

Тонката и Шиши са си дружки още от тотализаторът а сватовник им е ББ. Както Тонката така и майка сФинка бяха шефове на тотото, като в последните тиражи преди да им свърши мандата и на двамата паднха джакпотите като единия беше със същите 6 числа от предишното теглене.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 май 2016 18:10

Serafim написа:Тия млади момчета по клипчетата... Има в Милан един младеж, Мастур се казва. Имаше клипчета като 13-14 годишен (сега е на 17, под наем в Малага, изиграл е един мач и един за Мароко). На тази възраст правеше другите деца да си говорят сами, ама при мъжете е друго.
Виждаме ги и играчи, като Кабов, примерно. Като заиграят с мъжете и си мислят, че ще се втурнат по крилото, като Робен на скорост, да разминат 2-3ма на спринт, ама не се получава баш така...

Така е, но тук става дума за талант, даден отгоре. Ако влага труд и го развива, ще стане и голям футболист. Ако почне да се скатава-ще рита по трета дивизия резерва. Всичко си зависи от него. Талантът е необходимо, но недостатъчно условие, ако трябва да се изразим математически.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 31 май 2016 21:19

Teo написа:Гонете го Тонев, ако не искате да ви последва съдбата на железничарите.
@ Тоя съсипа Локомотив, сега ще ви съсипе и вас... не случайно ми викат "Трофея" и "Тотонев" :idea:
Тоя е като Лупи... лика-прилика. Само дето не говори много, но си поставя буфери(легенди на клуба) пред него с цел да не го закачат феновете.
Направи си УС по негово желание и още двама собственици... така си е наредил картите, че да не го изкарат него виновен накрая.
@ А и за капак, че той има бизнес е така, но зад него има и други големи клечки от полиструктурата на държавата!

Точно за твоите съвети бях зажаднял :lol:

Върни се в “Левски”