Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Без цензура!

Мнениеот Blue_Blood84 » 21 май 2022 10:32

Те в Пред стадиона го правят леш, нормално е като Борето малко налее бензин и Ники полудява, мен повече ми харесва как в бутонките сам се побърква особено последните между 11-та минута и 20-секунда и 12-та минута и 20-та секунда, чаках го да извади пистолета и да се гръмне тоя път, но издържа. :D:D

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 21 май 2022 11:58

Аз едно нещо не можах да разбера за толкова години - защо феновете на ЦСКА решиха, че Ганчев ще се надскочи? Селският манталитет е налице, без значение това, че клубът си е сменил адреса и цветовете. Ловешкото ДНК няма чистене.
Отбор, който се менажира от ГГ, сина му и Стойкас Стоилас няма особен потенциал, колкото и пари да се изливат.
Отделно си мисля, че Ганчев обича да си прави пишки с феновете. Особено онова ФК Лупи беше ебати унизителното.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 май 2022 12:11

rsk написа:Аз едно нещо не можах да разбера за толкова години - защо феновете на ЦСКА решиха, че Ганчев ще се надскочи? Селският манталитет е налице, без значение това, че клубът си е сменил адреса и цветовете. Ловешкото ДНК няма чистене.
Отбор, който се менажира от ГГ, сина му и Стойкас Стоилас няма особен потенциал, колкото и пари да се изливат.
Отделно си мисля, че Ганчев обича да си прави пишки с феновете. Особено онова ФК Лупи беше ебати унизителното.

Това е абсолютен факт. Ако искаше/имаше възможност щеше да направи Ловеч хегемон, справка Домуса

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 май 2022 13:17

"Голяма чистка в ЦСКА - София, само петима футболисти сигурни за оставането си"

Голяма чистка = нови милиони за обезщетения. Дребния е наистина голям "бизнесмен". Забогатял с кражби и далавери.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 май 2022 13:39

Явор: Защо на ЦСКА във В група ходеха по 10 000 човека? Някой задава ли си го тоя въпрос.

Касабов: Щот' бяха ЦСКА.
:))))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 май 2022 14:09

Истинските крайни фенове на двата отбора са около 500-600 човека. В момента събирате публика просто заради лошото финансово състояние и Мърата като обединителна фигура. Това е ясно на всички. Не знам защо постоянно парадирате с фенове , но имаше сезони от последните години в които бяхме първи по посещаемост. Има го в официалната статистика, не ми се рови
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 21 май 2022 14:19

delqnski47 написа:Истинските крайни фенове на двата отбора са около 500-600 човека. В момента събирате публика просто заради лошото финансово състояние и Мърата като обединителна фигура. Това е ясно на всички. Не знам защо постоянно парадирате с фенове , но имаше сезони от последните години в които бяхме първи по посещаемост. Има го в официалната статистика, не ми се рови

В момента? Тоя момент е от над 2 години вече и може така да продължим. Вашите истински крайни фенове може да са около 500-600, нашите не са. :)))
Поне изчакай някакъв момент някакъв мач, в който ще сме 150 200 човека и тогава го напиши това, смешно е сега. Изпаднете и вие в лошо финансово състояние, за да си пълните стадионите така:)))) Е може да кажете на Ганчев, остави ни да няма отбора пари, за да започнем да ходим на мачове:))

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 май 2022 14:38

delqnski47 написа:Истинските крайни фенове на двата отбора са около 500-600 човека. В момента събирате публика просто заради лошото финансово състояние и Мърата като обединителна фигура. Това е ясно на всички. Не знам защо постоянно парадирате с фенове , но имаше сезони от последните години в които бяхме първи по посещаемост. Има го в официалната статистика, не ми се рови

Тия глупости, които пишеш, на които и ти дори не вярваш, минават сред вашите лековерни припоци, които се поддават на оранжевите ви манипулации. Пожелавам ви да изпаднете в нашето положение и тогава да видим дали 500 истински крайни "верни до гроб" ще са от полза за оцеляването ви.
Истината е много проста и ти я знаеш, а тя, че никой от вас няма да си направи труда да спасява сегашното ви менте, защото всички до един знаете и осъзнаете, че на припок арена играйка наследника на умрелия ви оригинал. Едно е да спасяваш ЦСКА, а съвсем друго преоблечения Литекс.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 май 2022 15:14

Kotooshu написа:Добро и Европейско Утро:D

Дали ЛовечЪ ще вземат Белия от цска-то?

Само той не е бил на Армията. Ако го вземат и му направят селекция ще е трудно срещу тях. И без това ще махат доста играчи така че им трябва такъв треньор.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 май 2022 15:19

Пъпки с бял връх им излизат от яд, че левскарите не си оставиха отбора в калта, и тука вече мантрите им за "най-големия левскар" Капо ди тути тирета не минават. Осъзнаха горчивата истина, че левскарите си обичат отбора и застават зад него в добро и лошо, за разлика от тях. Това ги побърква и влудява, затова и са се изпокрили като охлюви в топло време, а и не могат да преглътнат, че на Купичката се радват едни де, според оранжевата пропаганда, трябваше вече да са фалирали или поне изпаднали. Не им пука толкова за Тирето, просто не могат да понесат факта, че не сме като тях.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”