Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 27 май 2016 12:03

korteneca написа:
Red_Neck написа:Не, говоря ти за Славия, която ви уши преди 3-4 дни пред препълниня нов сектор :mrgreen: :mrgreen:
(колкото повече дълбаеш, толкова повече затъваш)

Наша ли е вината, че Лц се издъниха в Горна, а вие отнесахте 3 парцала в Ловеч?
Били сме, който ни се е паднал .... толкоз.
Стига сте се оправдавали с глупости, ....а се концентрирайте върху собственото си представяне, 7 годишната суша и изплащането на сектора ;)
Този спор е безсмислен.

Стига женски оправдания. Хората не са слепи и виждат кое как е. Колкото и да си налагаш мнението няма да промениш истината. На всички е ясно как се печелят титли и купи с ГГ. Дори на вас ви беше ясно преди да го обявите за спасител. Какво ли не прави една купичка с последователите на ГГ и ГА! 8-)

Единствения, споменавал по медиите за "други начини" в борбата, "работи" на друго място ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 май 2016 12:40

sin4ec написа:
delqnski47 написа:
sin4ec написа:
delqnski47 написа:Да де ясно ми е,просто реших бъзик да вкарам.Да разведрим обстановката. :lol: Че братленцето беше написало някъв такъв сериозен коментар.Та така... :lol:

Ами тук при нас още преди месец и кусур спортните вълнения са приключили. Отдавна сме втори и няма за какво да играем, единствено смяната на Стоев разбърка картите.

[offtopic]Да,тука е неква пълна скука. :roll: :lol: Добре,че взехме Купата да си вкараме по някоя псувня,иначе баси....а при мене у моя подфорум гъмжи от народ.Чудя се дали да не прехвърля половината тука при вас. :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Ами нормално. Само не ми набивай тука Кони и Дона, че няма да изкарат и две страници... :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Много са две страници ..... :lol:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 27 май 2016 13:29

boabbb написа:Единствения, споменавал по медиите за "други начини" в борбата, "работи" на друго място ...

ГГ никога не споменава какво ще прави, ако не си забелязал! Просто го прави тайно и без да се знае предварително. Айде не ми излизай с тия номера за "свети" Гриша. Хората още си спомнят как го наричахте и обиждахте когато ви биеше с 8:0 и "печелеше" титли и купи.
Колкото до Тонев, виждаме колко работят тези "други начин" и дали наистина ги има. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 май 2016 14:37

korteneca написа:Колкото до Тонев, виждаме колко работят тези "други начин" и дали наистина ги има. 8-)

Колега, той Тоньо е такъв професионалист, че на две магарета сено не може да раздели, та ти очакваш да успее в такива сложни начинания ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 27 май 2016 15:23

Red_Neck написа:
korteneca написа:Колкото до Тонев, виждаме колко работят тези "други начин" и дали наистина ги има. 8-)

Колега, той Тоньо е такъв професионалист, че на две магарета сено не може да раздели, та ти очакваш да успее в такива сложни начинания ;)

Що си мислиш, че очаквам Тонев да направи нещо подобно? Ако Тонев имаше подобна власт или връзки отдавна щяхме да спечелим я купа, я титла... Ама уви, няма нито пари, нито власт и възможности да използва "другите начини". Толкова за "другите начини" на Тонев! ;)

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 май 2016 15:51

Тонев не е на Герена за титли и купи ..... Тонев бе изпратен на Герена с други задачи и според мен, методично си ги изпълнява ;)

Партийно-икономическите интереси за него са мнооого над клубните ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 май 2016 16:24

Red_Neck написа:Тонев не е на Герена за титли и купи ..... Тонев бе изпратен на Герена с други задачи и според мен, методично си ги изпълнява ;)

Значи директо потвърждаваш мнението на хората , че Бойко Борисов е фен на ЦСКА .

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 май 2016 16:35

ЕМИЛ написа:
Red_Neck написа:Тонев не е на Герена за титли и купи ..... Тонев бе изпратен на Герена с други задачи и според мен, методично си ги изпълнява ;)

Значи директо потвърждаваш мнението на хората , че Бойко Борисов е фен на ЦСКА .

Негатив ... ;)
... защото през нас вече минаха 2 модификации "Тоневци" - пернишка и индийска-подобрена ;)
на 2.2.16.16 му е през шланга съдбата на разни ритнитопковци и техните фенове
[offtopic]Никой не може да ме убеди, че могат да бъдат натрупани подобни задължения към НАП без протекции отгоре[/offtopic]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 27 май 2016 17:55

"Когато един треньор две години не е спечелил нищо, нормално е да бъде сменен. Искам да подчертая, че ако Левски тази година не вземе трофей, следващият, който ще си тръгне, ще бъда аз. Това го заявявам най-отговорно."
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/gonz ... vam-379949

8-)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 27 май 2016 18:22

korteneca написа:
"Когато един треньор две години не е спечелил нищо, нормално е да бъде сменен. Искам да подчертая, че ако Левски тази година не вземе трофей, следващият, който ще си тръгне, ще бъда аз. Това го заявявам най-отговорно."
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/gonz ... vam-379949

8-)

Брей, не съм си мислел, че ще се радвам, че Люпко ни е треньор. Сега поне съм сигурен, че ще се отървем от Гонзо. Дай Боже да вземе и Тонев да се хване за ръчичка с Гонзо и да изчезнат дружно, тримцата с Люпко.

Върни се в “Левски”