Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 26 май 2016 17:07

СВОБОДЕН написа:Що за препирни и коментари,
левскар да спори с чорбари?
То с радиото на глава по-лесно се излиза,
отколкото с тез дето петолъчки
все им се привиждат.

Вземете се в ръце привърженици на
великия ни син любим отбор.
С достойнство бързичко се оттеглете,
не ви е на нивото този спор!

Само Левски!!!
:) :) :)

Предпалагам, че всички понават по няколко чорбари. Да вярно е, все едно да спориш с радиото. Вярват в пълни глупости и дори си вярват. В безспорни неща от историята не дори се съмняват или твърдят, че не били така. Тях ги има, за да ни мразят. Особено зомбирани са след като ходят в кочината си, където няма кенефи. Но на простотията няма да мълча. Все да сме благородни и възпитаме и да мълчим и за това ни се качват на главата. Щом ни удрят шамар, ще получат два. Така се прави. Каквото са си надробили, това ще си сърбат. Мислят си че са над всичко и всички, защото им мълчат. Не трябва да им се мълчи. Всеки път в който им мълчим, правим крачка назад. А на една от фланелките ми ми пише на гърба - нито капка страх, нито крачка назад!

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 26 май 2016 18:23

На Градев май му има нещо. На 16 май пише, че до две седмици ще излезе решението за точките, а днес се дърви, че оттеглил иска, защото нямало смисъл от него :-D Градьо, Градьо...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 май 2016 20:12

pomiqr272 написа:На Градев май му има нещо. На 16 май пише, че до две седмици ще излезе решението за точките, а днес се дърви, че оттеглил иска, защото нямало смисъл от него :-D Градьо, Градьо...

Ти си правиш труда да го коментираш този ...? :(
Когато Градев спечели дело, се оглеждай по небето за признаците на Второ пришествие, както са упоменати в пророчествата...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 май 2016 21:22

Player написа:
СВОБОДЕН написа:Що за препирни и коментари,
левскар да спори с чорбари?
То с радиото на глава по-лесно се излиза,
отколкото с тез дето петолъчки
все им се привиждат.

Вземете се в ръце привърженици на
великия ни син любим отбор.
С достойнство бързичко се оттеглете,
не ви е на нивото този спор!

Само Левски!!!
:) :) :)

Предпалагам, че всички понават по няколко чорбари. Да вярно е, все едно да спориш с радиото. Вярват в пълни глупости и дори си вярват. В безспорни неща от историята не дори се съмняват или твърдят, че не били така. Тях ги има, за да ни мразят. Особено зомбирани са след като ходят в кочината си, където няма кенефи. Но на простотията няма да мълча. Все да сме благородни и възпитаме и да мълчим и за това ни се качват на главата. Щом ни удрят шамар, ще получат два. Така се прави. Каквото са си надробили, това ще си сърбат. Мислят си че са над всичко и всички, защото им мълчат. Не трябва да им се мълчи. Всеки път в който им мълчим, правим крачка назад. А на една от фланелките ми ми пише на гърба - нито капка страх, нито крачка назад!

На фланелките ви отзад пише ''Аз мразя ЦСКА'' по принцип... :mrgreen:
П.П.Сините модове да казват кога да спирам, и ще спра.... :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 май 2016 21:40

delqnski47 написа:На фланелките ви отзад пише ''Аз мразя ЦСКА'' по принцип... :mrgreen:

Аз па не мразя ЦСКА и не нося такива фланелки! :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 май 2016 21:48

sin4ec написа:
delqnski47 написа:На фланелките ви отзад пише ''Аз мразя ЦСКА'' по принцип... :mrgreen:

Аз па не мразя ЦСКА и не нося такива фланелки! :)

Да де ясно ми е,просто реших бъзик да вкарам.Да разведрим обстановката. :lol: Че братленцето беше написало някъв такъв сериозен коментар.Та така... :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 май 2016 22:28

delqnski47 написа:Да де ясно ми е,просто реших бъзик да вкарам.Да разведрим обстановката. :lol: Че братленцето беше написало някъв такъв сериозен коментар.Та така... :lol:

Ами тук при нас още преди месец и кусур спортните вълнения са приключили. Отдавна сме втори и няма за какво да играем, единствено смяната на Стоев разбърка картите.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 май 2016 22:33

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Да де ясно ми е,просто реших бъзик да вкарам.Да разведрим обстановката. :lol: Че братленцето беше написало някъв такъв сериозен коментар.Та така... :lol:

Ами тук при нас още преди месец и кусур спортните вълнения са приключили. Отдавна сме втори и няма за какво да играем, единствено смяната на Стоев разбърка картите.

[offtopic]Да,тука е неква пълна скука. :roll: :lol: Добре,че взехме Купата да си вкараме по някоя псувня,иначе баси....а при мене у моя подфорум гъмжи от народ.Чудя се дали да не прехвърля половината тука при вас. :mrgreen:[/offtopic]
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 май 2016 22:40

delqnski47 написа:
sin4ec написа:

[offtopic]Да,тука е неква пълна скука. :roll: :lol: Добре,че взехме Купата да си вкараме по някоя псувня,иначе баси....а при мене у моя подфорум гъмжи от народ.Чудя се дали да не прехвърля половината тука при вас. :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Ами нормално. Само не ми набивай тука Кони и Дона, че няма да изкарат и две страници... :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 май 2016 22:43

sin4ec написа:
pomiqr272 написа:На Градев май му има нещо. На 16 май пише, че до две седмици ще излезе решението за точките, а днес се дърви, че оттеглил иска, защото нямало смисъл от него :-D Градьо, Градьо...

Ти си правиш труда да го коментираш този ...? :(
Когато Градев спечели дело, се оглеждай по небето за признаците на Второ пришествие, както са упоменати в пророчествата...

:lol: Това е добро... :lol:

Върни се в “Левски”