Player написа:delqnski47 написа:
Аз искам да добавя още нещо.Освен,че ви се удължи почивката с 2 седмици,то и получавате пари наготово с класирането във 2-ри кръг,а класирането ви изобщо не беше сигурно(да не давам пример и то доста пресен защо е така).Тъй че,ако няма да благодарите,то поне не злобейте и то в собствената тема.Не ви прави чест на някои от вас.
Аз да благодаря на отбор който гледа на първо място на прецака моя- няма начин. След надупването ви срещу Ботев, и кефа ви след техните голове, само за да ни няма в първата шестица, по ред причини, сред които и финансови... Айде да не се правим на луди. Малкото уважение което имах към вас и то само защото сте от София, тогава свърши. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. Да ви ликвидират R.I.P. и точка. На мен никога няма да ми липсвате. Първенството си беше хубаво без вас. Или почти без вас, защото брата ви Литекс го имаше наполовина и направи пак мизерия, но като цяло беше по-добре.
Хахахахах.То щото сигналът за картотеката на Михтарски на мача ни с Ювентус е дошла от...някой върл БОТЕВИСТ.Или някой от ....Марек(Дупница).

Та отпадането ви във втората половина си е лично ваш проблем.Аз лично не намирам нередност в това,че паднахме от Ботев поради простата причина че ние тогава....май всички ни биха до колкото помня.Или сигурно нарочно сме паднали от всички,та тоя мач с Ботев да не е съмнителен....хмм,конспирейшън надушвам.

Искам дебело да подчертая.Никъде не съм казал,че тряя да благодарите,а да не злобеете.Аз лично нямам против да има някаква спортна злоба между вечните опоненти.Това е нормално.Ма НЕ е нормално да си пукаш жлъчката точно в тоя момент,в който отбора ти има РД,класирал се е в кръг,който не успя да преодолее и бе отстранен категорично от някакви Иртиш и е получил кинти наготово ПАК в момент,в който има нужда от пари.Тва не е нормално.Странно е.

Ако толкова не ви се играе във 2 -ри кръг...пускате една молба да играем вместо вас и готово.Или айде....там някой друг отбор си изберете,да не сме ние.Монтана примерно.