Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот delqnski47 » 25 май 2016 16:33

Player написа:
delqnski47 написа:
Аз искам да добавя още нещо.Освен,че ви се удължи почивката с 2 седмици,то и получавате пари наготово с класирането във 2-ри кръг,а класирането ви изобщо не беше сигурно(да не давам пример и то доста пресен защо е така).Тъй че,ако няма да благодарите,то поне не злобейте и то в собствената тема. ;) Не ви прави чест на някои от вас.

Аз да благодаря на отбор който гледа на първо място на прецака моя- няма начин. След надупването ви срещу Ботев, и кефа ви след техните голове, само за да ни няма в първата шестица, по ред причини, сред които и финансови... Айде да не се правим на луди. Малкото уважение което имах към вас и то само защото сте от София, тогава свърши. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. Да ви ликвидират R.I.P. и точка. На мен никога няма да ми липсвате. Първенството си беше хубаво без вас. Или почти без вас, защото брата ви Литекс го имаше наполовина и направи пак мизерия, но като цяло беше по-добре.

Хахахахах.То щото сигналът за картотеката на Михтарски на мача ни с Ювентус е дошла от...някой върл БОТЕВИСТ.Или някой от ....Марек(Дупница). :mrgreen: Айде да си говорим сериозно.
Та отпадането ви във втората половина си е лично ваш проблем.Аз лично не намирам нередност в това,че паднахме от Ботев поради простата причина че ние тогава....май всички ни биха до колкото помня.Или сигурно нарочно сме паднали от всички,та тоя мач с Ботев да не е съмнителен....хмм,конспирейшън надушвам. :lol:
Искам дебело да подчертая.Никъде не съм казал,че тряя да благодарите,а да не злобеете.Аз лично нямам против да има някаква спортна злоба между вечните опоненти.Това е нормално.Ма НЕ е нормално да си пукаш жлъчката точно в тоя момент,в който отбора ти има РД,класирал се е в кръг,който не успя да преодолее и бе отстранен категорично от някакви Иртиш и е получил кинти наготово ПАК в момент,в който има нужда от пари.Тва не е нормално.Странно е. :lol: Збираш ли..
Ако толкова не ви се играе във 2 -ри кръг...пускате една молба да играем вместо вас и готово.Или айде....там някой друг отбор си изберете,да не сме ние.Монтана примерно. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 май 2016 16:36

Към кой да е отправена молбата? Кои сте вие? ЦСКА? Литекс? Чавдар? Други? :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 май 2016 16:40

JackPackage написа:Към кой да е отправена молбата? Кои сте вие? ЦСКА? Литекс? Чавдар? Други? :roll: :?

Мога да ти отговоря,ма не е по темата. ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 25 май 2016 16:42

Защо точно тук трябва да се коментира фК Мъртвец. Повдига ми се само като чета за мръсните и подли номера които се опитват да въртят, само и само да се наместят там където към днешна дата не им е мястото. Та то не са държавни протекции от уж собственика на Левски, то не са престъпно ходатайство и сътрудничество от страна на "синьото" БФС. Това което се опитват да направят е престъпление. Да не говорим, че се гласи първенство с участието на 2 клуба с общ собственик(неофициално разбира се), което тотално ще опорочи първенството. Един тумор днес умира, за да даде път на нов още по-голям и вреден.

Ако може някой да ми припомни как завърши мача между Левски и Литекс за купата на софийска земя, защото ей Богу не мога да се сетя, че и чичко Гугъл го е хванала склерозата по въпроса. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 май 2016 16:44

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Верно, че полуфиналите бяха в 2 мача, пък вие отпаднахте по-рано .... малко съм ви надценил ;)
извинявам се за грешката ;)
10 човека ви опънаха с 3:0, ама съдията бил за бой ...... смех ;)

ОК, лек ден, .... че леко сте вдигнали кръвното напоследък, а не искам да ви влизам в тона :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 май 2016 16:44

JackPackage написа:Към кой да е отправена молбата? Кои сте вие? ЦСКА? Литекс? Чавдар? Други? :roll: :?

Носителя на Купата на България за 2016 година - да не стават обърквания :lol: :lol: По отношение на стратегията на отборите - не сме направили кой знае какъв отбор, за "А" група е съмнително, а пък за ЕКТ не става дума изобщо да ни бива в момента, ама се прави нещо. Господинов, Чорбаджийски, Витанов и т.н. може да не са кой знае какви футболисти в момента, ама са българи и знаят какво е ЦСКА :!: Вие, като гледам, сте напът да изгоните едни от последните, които отговарят на тия условия в Левски - братя Цоневи ... И ще докарате перуанец ... Послед боливиец, двама от Мозамбик и "що националния отбор е толкова умрял" :| Лудогорец имат класен за нашите ширини отбор - и какво от това :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 май 2016 16:45

Никой за нищо не злобее. Да има човек позиция която е против правилата законите и честността, не е злоба. А класирането за ЕКТ си е изцяло наша заслуга. Въпреки отнетите ни точки заради ГГ. Класирахме се сами и няма за какво да се благодари.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 25 май 2016 16:48

Май прекалено голямо внимание обърнахме на аматьорите... Нека си гледаме нашия отбор, защото така ги караме да се чувстват значими, а те не са. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 май 2016 16:50

Player написа:Никой за нищо не злобее. Да има човек позиция която е против правилата законите и честността, не е злоба. А класирането за ЕКТ си е изцяло наша заслуга. Въпреки отнетите ни точки заради ГГ. Класирахме се сами и няма за какво да се благодари.

Не знам кой ви е ''отнел'' точките.Дали е бил ГГ,ММ,ЗЗ и т.н.,но с тях и без тях пак си оставахте втори. ;) Виж класирането и ще видиш как поредното оправдвание отива на вятъра.
П.П.Никъде не съм искал благодарности.Моля ти се.Тва не е нормално да се иска и то от вечен опонент.А темата за ЦСКА мисля че се коментира в червения подфорум.Не знам що толкова клоните всички тук към ЦСКА,но вие си знаете.През цялото време коментирам вас,както виждаш.
Последна промяна от delqnski47 на 25 май 2016 16:53, променено общо 1 път.
Sofia.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 25 май 2016 16:51

Red_Neck написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Верно, че полуфиналите бяха в 2 мача, пък вие отпаднахте по-рано .... малко съм ви надценил ;)
извинявам се за грешката ;)
10 човека ви опънаха с 3:0, ама съдията бил за бой ...... смех ;)

ОК, лек ден, .... че леко сте вдигнали кръвното напоследък, а не искам да ви влизам в тона :)

Нагъл, нагъл, нагъл, нагъл, даже като за петолъчка си нагъл. Хванахме те в лъжа и вместо да се извиниш - наглееш.

Върни се в “Левски”