Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 18 май 2022 08:16

peliforewer написа:Добро утро, защо Ви занимавах снощи с баскетбол, защото манталитета на преобладаващата част от сините фенове е еднакъв.Знам, че пак ще ми скочите, но феновете ви снощи в залата бяха отвратителни.То не бяха средни пръсти, треньора на Балкан беше сръбски циганин, селянин, пе..рас и каквото ти дойде на ум, на агитката на Балкан беше пожелавано да умре защото били селяни.Ако случаен човек влезеше в залата обаче щеше да види една интелигентна агитка от Ботевград, разбираща баскетбол и подкрепяща отбора си и едни лумпени дирижирани от един индивид с психически проблеми.Защо пиша за това тук, защото това е тема не само за футбол, който не го интересува да ми пропусне коментара, но предполагам че има и фенове на баскетбола и ще ми е интересно да чуя тях❗.

От къде намираш време да пишеш глупости. Още ли не разбра, че автентичните и неорганизирани сини фенове не се отъждествяват с организираните сини лумпени и припоци. Не ни бъркай с вас.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 май 2022 08:41

Трябва да си ужасно ограничен, за да смяташ, че НКП+СЗ е представителна извадка за фена на Левски.
А и в крайна сметка не може всички фенове да са умни, красиви, добри и възпитани като вашите Animals. Все културни момчета с добри професии.
А тия, дето продължават да се гаврят с паметта на Гунди са истински джентълмени.
Кажи още малко за баскетбола, че на всички ни е супер интересно.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 май 2022 08:46

Чуждестранен концерн обмисля да откупи Левски

Интересна новина ... Предлагам да пиеме по една студена здравословна вода по случая - момчето се завръща :D Палмите са още в склада и не са измръзнали зимата, почвайте да ги садите :D
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 май 2022 09:32

boabbb написа:

Интересна новина ... Предлагам да пиеме по една студена здравословна вода по случая - момчето се завръща :D Палмите са още в склада и не са измръзнали зимата, почвайте да ги садите :D

От теб чувам за това, но въпреки това усещам в припошките душички страх и завист. Ако пък се окаже истина направо ще напълните памперса. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 май 2022 09:46

boabbb написа:

Случайност ? Не мисля :)

[offtopic]Изображение[/offtopic]
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 май 2022 09:53

rsk написа:Трябва да си ужасно ограничен, за да смяташ, че НКП+СЗ е представителна извадка за фена на Левски.
А и в крайна сметка не може всички фенове да са умни, красиви, добри и възпитани като вашите Animals. Все културни момчета с добри професии.
А тия, дето продължават да се гаврят с паметта на Гунди са истински джентълмени.
Кажи още малко за баскетбола, че на всички ни е супер интересно.

виж сега, има една ингилизка поговорка - we don't see things as they are, we see them as we are. Преведено на български, леко перефразирано, звучи като - щом аз съм припок, значи при подобни обстоятелства и говедата биха били припоци. Или щом аз се кефя на кюстедилската футка и жуотното, значи и говедата се кефят на Младежа, брат му и разни недоклатени наркоманчета с претенции за емемейци.

Просто е трудно дори да си представят, че може да има нещо различно от тяхното положение в стойка Г, това е. Или както е казал класикът - можеш да извадиш Литекс от селото, но селото от Литекс - не. ОранДжевото прозира :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 май 2022 13:30

Изключително мъдро последно изречение. Дано някои хора се замислят над това.

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 18 май 2022 14:00

Тук някои са се взели много на сериозно. :)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 май 2022 15:49

TristaNNN написа:
pomiqrat написа:Ивелин Попов не пееше ли кзл в Литекс?

Не, бъркаш се, инициалите И.П. те подвеждат - Ивайло Петев пееше такива работи в Литекс и в резултат на това си получи заслуженото като стана за срам на цяла Европа. Да, клипчетото обиколи всички европейски спортни медии, а едно низко човече беше справедливо унижено. Да си знае то, да си знаят и другите ербапи. ;)

Мен само ме целиха с камъни като им го пях :D
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Ugly bug

Мнениеот miro_rz » 18 май 2022 16:41

Време е да попитам къде е бОбУлечката нали?
Няма го 4 дни, но след малко естествено веднага ще ми отговори! :D
Изображение

Върни се в “Левски”