ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот drvasko98 » 19 юли 2025 21:02

vvessel написа:
drvasko98 написа:А ти би ли дал твоето мнение за индивидуалната класа на всичките 18-20 играчи на Левски. Първо спрямо Ефбет стандарта и после в какъв западен отбор виждаш всеки от тях.

Май не си проследил разговора.
Аз написах, че благодарение на индивидуалната класа на Вуцов спечелихме мача, а тактиката на Хулио беше за 0:0. Ако зависеше от Хулио нямаше да го спечелим тоя мач, защото първия ни удар въобще към вратата беше в 89-та минута след едно меле от корнер. Освен това какъв западен отбор е Бер Шева? Какви успехи имат в евротурнирите та имахме такава мишкарска тактика? Даже срещу Айнтрахт във Франкфурт като че ли играхме по-отворено.

Апоел Беер Шева имат 78 в ЕКТ в последните 10 години плюс пролетно участие плюс участие в ШЛ плюс победи над Интер Милано.
Левски за същия период има 22 мача в ЕКТ нито едно участие в групи и най-значим отстранен противник ПАОК Солун.
В този ред на мисли всичко сочат, че е най-малкото много по-опитен отбор от Левски и с юруш на маслините е трудно да бъде победен

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2025 21:52

NOMER14 написа:
TristaNNN написа:Гранде Левски и прекрасно начало на сезона! Левскарите заслужаваме малко футболна радост, а защо и да не помечтаем мъничко?!

Къде беше, бе?
Липсваше левскаркият ти оптимизъм тук.

Мани, не е за разправяне...
Десетина часа преди началото на мача загубих човека, комуто в по-голяма степен дължа биологичното си съществуване на този свят. Вечерта седнах да гледам по навик и задължение. Няма, братче, как се гледа мач на сините без душа и с мокър, празен поглед. Е, разгеле, Вуцов хвана дузпа, втора, усмихнах се малко. След края даже намерих сили да скокна и да се зарадвам!
Тоя мач направо ми вля сили и дух да се справя с последващите на другия ден траурни ритуали.
Не споделям това, за да търся съболезнования и състрадания. НЕ! Не ги искам и търся!
Споделям, за да се знае и помни каква сила и щастие е чистата любов и привързаността на обикновения привърженик към любимия Левски!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 19 юли 2025 23:21

ananas написа:
noo написа:Винаги може да се критикува, но и фактите трябва да се уважават. В началото на годината колко от нас вярваха, че ще класираме за Европа? Може да си направиш справка по форумите. Тактиката на Веласкес, добра или лоша, ни доведе до второто място, и то убедително, още преди плейофите.
Тези, които разбират от футбол са били почти сигурни. Бяхме с равни точки с Морето и Ботев, които се отслабиха. Едните си продадоха най-добрия играч и загубиха Кешеру. Другите свършиха лудия късмет, а Зингаревич беше изгонен и свиха съвсем палатката. Веласкес получи състава на Генчев + 5 нови и му вършеше работа дори 3-то място. Какво точно си очаквал ти? Нали разбираш, че махането на Генчев беше породено и от голямата вероятност да се циментира с евентуално класиране? После щеше да е много трудно да бъде махнат лятото, а Раев изобщо не искаше да работи с него и трябваше да се действа спешно.

Тия дето не разбират от футбол търсят причините за успеха/неуспеха винаги извън тях. А тия дето разбират от футбола винаги търсят причините в тях. С идването на Веласкес стабилизирахме отбора, намерихме баланса и резултатите не закъсняха. Къде лесно, къде трудно, но все пак станахме убедително втори. И то с цели 13 точки. Затова, въпреки прогнозите на немалка част от феновете, на букмейкъри и кой ли не, все пак успяхме да елиминираме евреите.
Тъй като на теб футбола не ти е ясен, гледай поне фактите за да можеш да се ориентираш.

На линия
vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 юли 2025 23:52

drvasko98 написа:
Апоел Беер Шева имат 78 в ЕКТ в последните 10 години плюс пролетно участие плюс участие в ШЛ плюс победи над Интер Милано.
Левски за същия период има 22 мача в ЕКТ нито едно участие в групи и най-значим отстранен противник ПАОК Солун.
В този ред на мисли всичко сочат, че е най-малкото много по-опитен отбор от Левски и с юруш на маслините е трудно да бъде победен

Удобно връщаш десет години назад. Дай да върнем 20 и да видим каква е статистиката. Ако искаш и само три години върши работа. Точно преди две отстранихме същия тоя отбор. Защо трябва да преекспонираме качествата им? Не можело да бъдат победени с юруш на маслините. Ами как почнахме с юруш първото полувреме в София и евреите се бяха н@срали? След като неутрализираха тактиката на Хулио през второто полувреме, вместо да я промени той продължи с абсолютно същата в Унгария, която постепенно премина в глуха защита. Първа ситуация пред тяхната врата беше в 89-та минута. Как ти звучи? Като "юруш на маслините" или като "мамо смени ми памперса"? Спокойно можеше още към 70-та минута да се пусне всичко в атака и да се елиминират в редовното време. Вместо това познатата страхлива тактика и безкрайни подавания назад и настрани, при които дойде грешката и гола в нашата врата. След като нямаше вече какво да губим започнахме да играем както трябва и за 10 минути направихме три пъти повече ситуации отколкото за 110. И накрая Вуцов свали срама от челото и спечели мача. Не страхливеца Хулио, а Вуцов го спечели. Който е гледал мача, го е видял.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 20 юли 2025 09:16

Защо Левски не изпрати жалба до УЕФА, след като чифутската публика си е позволила расистки истъпления спрямо Сангаре? И дали това е отразено от делегата? Ако бяха нашите, 100% до сега щяха да ни одрусат с глоба и всички други наказания...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 юли 2025 14:45

vvessel написа:Ами как почнахме с юруш първото полувреме в София и евреите се бяха н@срали? След като неутрализираха тактиката на Хулио през второто полувреме, вместо да я промени той продължи с абсолютно същата в Унгария, която постепенно премина в глуха защита.
Е, те нЕкои викаха, че "Хулио изморил отбора" с безумният юруш през първото полувреме в София и за това трябвало "по-яваш", сега пък бил предпазлив в Унгария... :roll: :lol:

И на мен не ми 'ареса тима в Унгария, ама победителите не ги съдят.
Супер-лаишко е, да не кажа - припошко, всеки успех да се преписва на играчите, конкретно - вратаря, после чистачките и т.н. само и само за да се избегнат заслугите на треньора, който в крайна сметка е главната причина, Левски да се намира сега там... Където трябваше да е и в предходните сезони.
Минимум.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

На линия
ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 20 юли 2025 15:09

noo написа:С идването на Веласкес стабилизирахме отбора, намерихме баланса и резултатите не закъсняха. Къде лесно, къде трудно, но все пак станахме убедително втори. И то с цели 13 точки. Затова, въпреки прогнозите на немалка част от феновете, на букмейкъри и кой ли не, все пак успяхме да елиминираме евреите.
Тъй като на теб футбола не ти е ясен, гледай поне фактите за да можеш да се ориентираш.

Я пак?
Какво има да се стабилизира отбор в победна серия и продължаващ за купата? Генчев постигна по-добри есенни резултати от Мъри и Костов с много по-слаби играчи. Точковата разлика през пролетта е от пропадането на Морето и Жълтите.
Не знам за какви прогнози и факти ми говориш? Ето ти малко факти:
-Аз прогнозирах спокойно класиране за ЕКТ през зимата и бях прав.

-За Апоел казах, че е 50-50 преди мачовете, а след първия казах, че е много вероятно да отиде към продължения и дузпи. Специално поне 2 пъти написах да ги тренират.

-След ПАОК беше страшна еуфория сред наивниците, щели сме да се борим с Кренвиршите, Уелтън бил голяма звезда и т.н. Аз разправях на всички познати, че ще се борим здраво за влизане в 3-ката и не е сигурно, че ще успеем. А отсреща ме гледаха сякаш съм луд и се мръщеха. Видяхме кво стана накрая.

Определено не съм аз тоя, който трябва да се ориентира.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 20 юли 2025 15:12

ananas написа:
noo написа:С идването на Веласкес стабилизирахме отбора, намерихме баланса и резултатите не закъсняха. Къде лесно, къде трудно, но все пак станахме убедително втори. И то с цели 13 точки. Затова, въпреки прогнозите на немалка част от феновете, на букмейкъри и кой ли не, все пак успяхме да елиминираме евреите.

Я пак?
Какво има да се стабилизира отбор в победна серия и продължаващ за купата? Генчев постигна по-добри есенни резултати от Мъри и Костов с много по-слаби играчи. Точковата разлика през пролетта е от пропадането на Морето и Жълтите.
Не знам за какви прогнози и факти ми говориш? Ето ти малко факти:
-Аз прогнозирах спокойно класиране за ЕКТ през зимата и бях прав.

-За Апоел казах, че е 50-50 преди мачовете, а след първия казах, че е много вероятно да отиде към продължения и дузпи. Специално поне 2 пъти написах да ги тренират.

-След ПАОК беше страшна еуфория сред наивниците, щели сме да се борим с Кренвиршите, Уелтън бил голяма звезда и т.н. Аз разправях на всички познати, че ще се борим здраво за влизане в 3-ката и не е сигурно, че ще успеем. А отсреща ме гледаха сякаш съм луд и се мръщеха. Видяхме кво стана накрая.

Определено не съм аз тоя, който трябва да се ориентира.

Не знам как си прогнозирал спокойно класиране за ЕКТ, като си регистриран на 11 юни тази година. Освен, ако не си трол.

На линия
ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 20 юли 2025 15:25

noo написа:Не знам как си прогнозирал спокойно класиране за ЕКТ, като си регистриран на 11 юни тази година. Освен, ако не си трол.

Само за Апоел е от форума, другите неща са от разговори на живо. Ще трябва да ми се довериш. Ако остана по-дълго в тоя убит форум или не ме баннат ще се научите да ме слушате. Тука нивото е потресващо, в другия форум поне имаше много читави хора.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 юли 2025 15:28

ananas написа:
noo написа:Не знам как си прогнозирал спокойно класиране за ЕКТ, като си регистриран на 11 юни тази година. Освен, ако не си трол.

Само за Апоел е от форума, другите неща са от разговори на живо. Ще трябва да ми се довериш. Ако остана по-дълго в тоя убит форум или не ме баннат ще се научите да ме слушате. Тука нивото е потресващо, в другия форум поне имаше много читави хора.

Кое е убитото на форума?

Върни се в “Левски”