Мнениеот vvessel » 12 авг 2022 17:58
С оглед на случилото се вчера може да се направи извод, че или сме наскочили себе си до преди този мач и са ни свалили на земята или Мъри е тотално блокирал и забоксувал, което се е отразило на отбора.
Факт е, че много от футболистите са лимитирани и със спорни качества, но до скоро играха доста стегнато и почти безгрешно. Загубата от числото беше алармата която трябваше да ни върне в реалността и да покаже че нещата куцат, но после гръмката победа над Спартак Варна и доброто представяне с ПАОК пак ни завъртя главата.
Тук някой правилно разкритикува Мъри, че се хвърля в началото и няма план Б. Това си личеше с просто око вчера и за мен , който съм пълен лаик във футбола. Вместо да играем като срещу ПАОК, ние играхме като срещу Пирин и Числото. Видя се кой от двата стила ни подхожда. Нямаме качествено нападение, за да играем нападателен футбол и да разчитаме на това. Имаме качествена защита. Видя се на няколко пъти, че най-добрия ни футболист в нападение Уелтън, нито можа да уцели вратата нито можа да даде голов пас на 10-15 метра. Роналдо даже и това не направи, а за Билал каквото и да кажа ще е много. Нищо общо с нападател. Борел се бил. Ами да стане борец. Вчера гледах една компилация с голове на Костов. Ето точно такъв човек ни трябва. Но как ще го намерим и търси ли се въобще, не знам.
Загубата е факт и нищо друго не ни остава освен да гледаме напред, според известното клише . Напред е доста мъгливо, защото глупаво изпуснахме шанс да си подсигурим немалко пари, но отбор с такава публика не може да изчезне. Тези дето мислели да инвестират в клуба, ако имат малко акъл ще инвестират, защото това което постигнахме до тук е без пари. Щом сме го докарали до тук без пари, представете си с пари какво ще стане. Аз го виждам като влизане в някакви групи догодина.