ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 3:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 18:30
Миланов със сълзи на очи. Тоя човек гори за отбора и това му изигра много лош номер тази вечер...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:LoveAndPeace написа:plmar написа:Врътетего сучетего, съдията реши мача! Много е лесно сега- тоя знае, оня не чува, а аз искам да знам как щеше да завърши мача при 11:11! Нищо фатално не е станало, ние сме Левски, в понеделник всички на "Георги Аспарухов"!
Че да не сме първият отбор с изгонен футболист в първото полувреме ?! Ако имахме 3-4 ЦЗ , и по два бека ляво и дясно , картона просто щяхме да го споменаваме с досада....
Съгласен съм. Мача беше решен от липсата на селекция. Друго няма. Нганиони да беше останал, щеше да изкара едно полувреме на левия бек.
Да де, ама изгониха десния, Живко, бек?!

Много неприятен, но по-лошото много незаслужен резултат. Ако Алар беше вкарал в началото, можеше и да е 3:0 за нас.
Задтлжително ми се иска да ги пибедим тук. Дори да е с един гол, трябва да вземем победа за коефициент, а ако падне ранен гол, знае ли човек!?
Задтлжително ми се иска да ги пибедим тук. Дори да е с един гол, трябва да вземем победа за коефициент, а ако падне ранен гол, знае ли човек!?
plmar написа:
Да де, ама изгониха десния, Живко, бек?!
На десния де, все тая.
Жалко. Много жалко!
riftwar написа:Много неприятен, но по-лошото много незаслужен резултат. Ако Алар беше вкарал в началото, можеше и да е 3:0 за нас.
В предварителните кръгове не дават точки за коефициент.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:riftwar написа:Много неприятен, но по-лошото много незаслужен резултат. Ако Алар беше вкарал в началото, можеше и да е 3:0 за нас.
В предварителните кръгове не дават точки за коефициент.
Дават само при отстранен съперник.
Добро първо полувреме и много, много лошо второ...
Тази загуба ще си я сложа на Хубчев. Когато работи добре си заслужава похвалата, но когато сам си осере мача не бива да му се спестява.
Не може след като отбора ти остава с човек по-малко ти да направиш най-нелогичното нещо. С две смени да разбиеш тотално и халфова линия, и защита.
Сменил Каргас щото бил в риск от втори жълт. А риска със смяна на централен защитник и връщането на халф по-малък риск ли е? При условие, че бек ще играе някой дето няма никва идея какво да прави там, а крилото ти е футболист дето си го взел вчера.
Сигурно пак щяхме да паднем, ама нямаше да е така кретенски.
Вярно е, че не се комплектовани. Вярно е, че един картон ни вади от мача, щот нямаме равностойни смени. Но не е мястото на мач за ЕКТ да си доказваш правотата пред ръководството.
ПС: Леко съм ядосан
.
Тази загуба ще си я сложа на Хубчев. Когато работи добре си заслужава похвалата, но когато сам си осере мача не бива да му се спестява.
Не може след като отбора ти остава с човек по-малко ти да направиш най-нелогичното нещо. С две смени да разбиеш тотално и халфова линия, и защита.
Сменил Каргас щото бил в риск от втори жълт. А риска със смяна на централен защитник и връщането на халф по-малък риск ли е? При условие, че бек ще играе някой дето няма никва идея какво да прави там, а крилото ти е футболист дето си го взел вчера.
Сигурно пак щяхме да паднем, ама нямаше да е така кретенски.
Вярно е, че не се комплектовани. Вярно е, че един картон ни вади от мача, щот нямаме равностойни смени. Но не е мястото на мач за ЕКТ да си доказваш правотата пред ръководството.
ПС: Леко съм ядосан

- LoveAndPeace
- Контакти:
plmar написа:LoveAndPeace написа:plmar написа:Врътетего сучетего, съдията реши мача! Много е лесно сега- тоя знае, оня не чува, а аз искам да знам как щеше да завърши мача при 11:11! Нищо фатално не е станало, ние сме Левски, в понеделник всички на "Георги Аспарухов"!
Че да не сме първият отбор с изгонен футболист в първото полувреме ?! Ако имахме 3-4 ЦЗ , и по два бека ляво и дясно , картона просто щяхме да го споменаваме с досада....
Ма кои сме ние, та да имаме 3-4 ЦЗ и по 2/3 бека? Да не би да сме в плейофен двубой за групите на ШЛ? При 11:11 ние просто нямаше как да загубим този мач!
А кои да сме .....Ботев Враца има повече защитници от нас. И за да не се вътрим с една заплата повече за защитник , че нали чакаме Холмар....ядец мач срещу Гент , пред пълен Георги Аспарухов и приход от има няма 1 000 000
-
- Контакти:
Изненадан съм.Принципно ментето Хубси не се дъни чак толкова бързо.
КАУЗА КОЛЕЖА!