popokutepetel написа:
Абе то е ясно, че играчи от световна класа нямаме, ама днес имаше бая странни хрумки на тренера. За това, че пусна Буш, Белаид, че и Белмот ок, да кажем имал е нещо предвид. Ама аз не разбрах от къф зор смени позициите на Белмонт и Тиам като ги обърна. В предишните мачове отдясно точно Холмар и Тиам обираха луфтовете от излизанията на Цветко, но днес нещата по тоя фланг се осраха тотално, а Обертан, който като цяло рядко се връща да помага назад не се върна нито веднъж. От другата страна с тази врътка нещата също никак не се получиха защото явно Тиам на тази позиция не е особено продуктивен, а в съчетание с Белаид нещата вече стават страшни, както се видя. А оттам дойде и големия проблем, че топките се изнасяха бавно, Левски трябваше да играе по-изнесен назад и закономерно в нападение при толкова прибран противник нещата трудно се получаваха или по-точно не се получаваха.
То въобще, тоя мач, поне на мен ми стана ясен още след петата-шестата минута... Но мисля, че трябва да отдадем заслуженото и на Локото. Напълно обезличиха Габи, Буш... то нямаше сми някой да го пази

За пореден мач средата на терена не беше наша. Нашите не знаеха какво да правят точно там, защото майните бяха наситили средата, и ние там нямахме отговор. Максималното, до което можеше да стигнем е хикс. И щеше да е успех. Не успяхме. Случва се. Дано наистина Славиша си вземе белжка, защото след разеделянето на две шестици, всяка грешка ще е равна на три точки.