Славиша Стоянович
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Славиша Стоянович
Този новият има цялото време на света да се докаже. И със тези сегашните и със новите напролет които ще се купят. Ще се разбере в близките месеци. Не е чак толкова лош треньор а и ще си подбере тои футболистите.
- AzSumRazbirach
- Контакти:
Jordan1914 написа:terata написа:Славиша е голям треньор... но на приказки. А на повечето тук, тва е достатъчно. Кат дойде първия път юноши ау, колко са добри, на тръгване пак приказки как ако Ст. Иванов бил сърбин щял да струва милиони и пак кви страхотни юношки имаме. Ест, никоя мисирка не си направи труда да го пита, що кат имаме толкоз велики юноши той не разчиташе на тях и не направи опит да наложи никой от тях. Но пък Бай Ганьо левскаря припада от такива интервюта. Имал недовършена работа... ами да не беше преговарял и подписвал с Латвия, кат искал да си довършва работата. Ама май след тая авантюра, никой вече не го брои за жив, та пак дойде с великите приказки в Левски. И ще е тук до първата оферта, която получи. А колкото до спонсори, по-добре да не идват на тоя етап. Че ако се влее някой лев, може Сираков да вдигне заплатите на Цоневи и пак Славиша да почне да пада на Герена от колоси кат Ботев Враца, че нали тва му е проблема на него, а не треньорските му умения.
Кажи кой да дойде де? Кажи един треньор, който нямаше срамни мачове, които сам да е провалил! Кажи го, след като явно си перфектен треньорски анализатор?
Левски при Ясен Петров и Гонзо нямаше срамни мачове
Това са фактите Славиша та се опитва да си възроди кариерата
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Warped написа:Това са фактите Славиша та се опитва да си възроди кариерата
По-добре той, отколкото Жадното или Топчо да се опитват да си възродяват кариерите при нас.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Славиша е треньор. Знае за какво иде реч.
Ако и той пренебрегне Дани, значи ....
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Warped написа:Това са фактите Славиша та се опитва да си възроди кариерата
То пък така ще я възроди ако не вземат поне 5 нови че не е истина. Предишната му работа ще му се стори успешна като резултати. Дано да отложат мача с тирето че не ми се мисли.
sin4ec написа:Славиша е треньор. Знае за какво иде реч.
Значи... , Дани е пренебрегнал себе си. Извинявам се, че не съм му гледал мачове на живо, но момчето в тази си ФИЗИЧЕСКА форма признавам би бил конкуренция на Павката Панов и Начко Михайлов преди 45-50 години.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
- metodito
- Контакти:
Зачетох се в темата за Хубси в началото. Повечето мнения са негативни/песимистични. И познаха. Сега гледам тук в началото на второто идване на Славо мненията съвсем не са положителни. Форума принципно не греши.
Аз съм оптимист, но нищо чудно форума пак да е прав. Дано не е така.
Аз съм оптимист, но нищо чудно форума пак да е прав. Дано не е така.
-
- Контакти:
Тия футболисти бяха тренирани до сега по-скоро от даскал по физическо. Славиша ще му трябва доста време.
Всъщност аз почти във не си спомням как игра отбора при него, сякаш беше преди толкова много време.
Всъщност аз почти във не си спомням как игра отбора при него, сякаш беше преди толкова много време.
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:Тия футболисти бяха тренирани до сега по-скоро от даскал по физическо. Славиша ще му трябва доста време.
Първото и най-важното, което им трябва на тези хора е психологическа помощ след Хубчев и Тодоров, които не спряха да ги мачкат и тролят.
А ако Тодоров се отнася и така към малките, учудва ли се някой защо са такива наср*ни и без самочувствие? Мен бат' Гошо ме разочарова в това отношение.