Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

phd
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот phd » 29 май 2018 15:47

Благодарности за смяната на името на темата, така е по-добре :twisted:

Ето още един принос - избирай народе и намилай връз гла'ата на Кр. Иванов:
https://www.transfermarkt.com/transfers/vertragslosespieler/statistik?ausrichtung=&spielerposition_id=0&land_id=&wettbewerb_id=alle&seit=0&altersklasse=&plus=1

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 29 май 2018 15:55

TristaNNN написа:Хм, на сайта им няма такава новина. Само едно негро, очевидно ново попълнение, се е облещило там. :roll:
http://www.fcviktoria.cz/eng/

http://www.fcviktoria.cz/clanek.asp?id=12855

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 29 май 2018 15:58

Не разбирам защо ще се разделим с Роман и Васко :( Особено с Прохазка. Ако Левски искаше да задържи и двамата щяха да са в отбора. Не знам поради каква причина не ги харесва Роси. С тяхното напускане ще трябват поне още двама души за центъра. Защото оставаме с Гомес, Нашименто и Тиам.
Много е прав Мъри. Кой отбор си изпуска добрите играчи без пари?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 29 май 2018 16:10

В текста пише, че още зимата са се срещали.

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 29 май 2018 16:39

Serafim написа:В текста пише, че още зимата са се срещали.

Разбирай - още зимата италианското менте им е бил шута.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 май 2018 17:01

Роси ви бил виновен, а питали ли сте Прохазка какво иска ? Човекът може да иска промяна. Ново първенство, нови цели, повече пари, шанс за групи в ЕКТ.
Пожелавам му успех, дано и там да го заобичат, както ние тук.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 29 май 2018 17:04

phd написа:Благодарности за смяната на името на темата, така е по-добре :twisted:

Ето още един принос - избирай народе и намилай връз гла'ата на Кр. Иванов:
https://www.transfermarkt.com/transfers/vertragslosespieler/statistik?ausrichtung=&spielerposition_id=0&land_id=&wettbewerb_id=alle&seit=0&altersklasse=&plus=1

Тоя списък от пенсионното ли го извади ?
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 май 2018 17:06

vg_vasilev написа:
Serafim написа:В текста пише, че още зимата са се срещали.

И затова Роман игра във всеки мач след зимата, щото Роси му е бил шута. А единственото менте е бил Durex-a на баща ти!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 май 2018 17:09

Ако е вярно, че преговарят с Михайлов, значи нищо не се е променило - ръководството е съставено от тотални кретени.

vg_vasilev написа:

"Решението не беше много лесно, но се радвам, че го взех. Щастлив съм, че нещата се случиха с Виктория Пилзен. Един от поводите да се съглася е, че отборът играе в групите на Шампионската лига. Всеки иска да играе в този турнир."

"Това беше много важно за мен и беше една от основните причини да се съглася. Много отбори и агенти ме търсиха, но след като се разбрах с Виктория Пилзен, казвах на всички, че вече си имам отбор", продължи Роман пред Дарик радио.

"Раздялата с Левски беше много тежка за мен. Следващите два дни след мача с Черно море бяха много трудни за мен. Понякога обаче човек трябва да слуша главата, а не сърцето. Ако бях слушал само сърцето, щях да остана в Левски до края на кариерата си."

"Главата каза, че трябва да избера ново предизвикателство. Искам да кажа на феновете, че ги обичам и много се радвам, че бях част от този отбор. За мен беше чест да играя за отбор като Левски. Беше удоволствие да играя пред тези хора, които бяха всеки мач на стадиона", заяви още Прохазка.

"Левски ми предложи договор, това е вярно, но не съм усещал, че ме искат толкова много. Ние разговаряхме, а договорът ми изтичаше след един месец. Искаха ме, но не знам колко силно", откровен беше универсалният играч на "сините" от София.

"Надявам се Левски да върви добре. Тръгвам си от клуба, но оставам фен на Левски. Вярвам, че добрите дни ще дойдат. Левски има добри футболисти, всъщност Левски има страхотни футболисти в момента. С още няколко добри попълнения могат да станат още по-силни. Много се надявам да се случи", добави доскорошният втори капитан на клуба.

"Сигурен съм, че ще се върна като фен в Левски, но за играч не знам. Преди три дни си тръгнах...Левски ми остана в сърцето. Пак ви казвам, че оставам голям фен на отбора", завърши Прохазка.

Дано да успееш да осмислиш казаното.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 29 май 2018 17:15

Глупости, не мисля, че Роси се е отказал от Роман. Той нали каза, че предпочита да работи със сегашните играчи, а не само да се сменят. Просто офертата на Пилзен може да е много добра, а и желанието на Роман явно е такова. А това, че са се срещали зимата просто го казвам, защото той реално има право от 1 Януари да си води преговори, та дори и да подпише договор, който да влезе в сила от 1 Юли. Явно е, че интерес е имало още от тогава и може да си е бил взел решението още през зимата.

Върни се в “Левски”